Po 17. rokoch už nevládzem
Sme spolu 17rokou mame 3zdrave deti.Nie sme zobraty len spolu zijeme.Posledne mesiace sa mi strasne zhnusil ani neviem preco.Som doma nepracujem on chodi do roboty ako kazdy den je to u nas pride okupe sa naje ide na telefon a pozera spravy uz ma to nebavyy sem tam prehovorime.Bola to moja laska od detstva.Uz ako som starsia vadi mi to ticho.A ked ideme spat a zacne ma obchytkavat ide ma porazit vzdy ho odstrcimm .Mozno preto ze cez den nepovie slovo a vecer ma uz pozdna 😯 Teraz som pozerala na fb ma tam v priecinkou co sa mu paci ze miss mokre tricko taka som nasrata.Uvedomujem si ze co nema doma hlada inde ale takto sa to neriesi som nervozdna a taku chut mam ze by som mu vsetky veci vyhodila von a radsej ostat s detmi sama
@sandra025 samozrejme ze depky su coraz castejisie, cely tvoj zivot vyplna cakanie na manzela. Musis zacat robit aj nieco ine, obohati ta to, vytrhne zo stereotypu, zacnes inak premyslat, inak sa chovat , inak pozerat na veci , ako ked si len doma a cakas ze kedy uz pride a co NOVE donesie... Ty cakas na neho ako na spasenie lebo on supluje vsetko tvoje spolocenske dianie...proste nudis sa (vnutorne) a potom mas kopec casu a priestoru na domyslanie a sparanie sa vo veciach, ktore by ta za normalnych okolnosti ani nenapadli.
@sandra025 vsak mu tie veci vyhod. kedze nepracujes, tak sa urcite uzivis a deti tiez. len do toho. ale vazne.
Podla mna hlavny problem vasho manzelstva je nuda. Spoznali ste sa prilis mladi, prilis skoro ste mali deti, nic ste nezazili,nic ste si neuzili (pod uzivanim nemyslim navstevu diskotek, aby nedoslo k omylu). 17 rokov spolu, ty doma, stale len povinnosti - a jednoducho zavladla brutalna nuda a iste rozcarovanie. Ani sa nedivim....Co s tym? Nuz netusim, podla mna ozivovat takyto vztah je takmer nemozne
@sandra025 ale vieš, že držať hnev v sebe je to najhoršie, čo môžeš urobiť pre svoje psychické zdravie 😉
@andrejzbb ja ale nerozumiem ze toto mi nikdy nenapadlo. Doma po sebe niekedy by sme aj taniere hadzali 😀
@beabelisova u nás ja by som vrieskala a môj muž by vypenil do fázy kľudu a ignorácie - čiže žiadne riešenie - takže takto dáme kávu a aj musíme rozprávať 😉 😉 😉 😀 😀 😀

@beabelisova presne tak - a problémy domov nenosíme - riešia sa mimo domu 😉 😉 😉 naozaj to zaberá 😀 😀 a dáte si kafe