Po 17. rokoch už nevládzem
Sme spolu 17rokou mame 3zdrave deti.Nie sme zobraty len spolu zijeme.Posledne mesiace sa mi strasne zhnusil ani neviem preco.Som doma nepracujem on chodi do roboty ako kazdy den je to u nas pride okupe sa naje ide na telefon a pozera spravy uz ma to nebavyy sem tam prehovorime.Bola to moja laska od detstva.Uz ako som starsia vadi mi to ticho.A ked ideme spat a zacne ma obchytkavat ide ma porazit vzdy ho odstrcimm .Mozno preto ze cez den nepovie slovo a vecer ma uz pozdna 😯 Teraz som pozerala na fb ma tam v priecinkou co sa mu paci ze miss mokre tricko taka som nasrata.Uvedomujem si ze co nema doma hlada inde ale takto sa to neriesi som nervozdna a taku chut mam ze by som mu vsetky veci vyhodila von a radsej ostat s detmi sama
@sandra025 precitala som si tvoj problem a prvu stranu ale neda mi to... Nastvana si na cely svet, mas absolutne okliestene videnie, nic ta nebavi, nikam s nim nechodis, doma si uz kopec rokov, ziadny rozhlad, radost z niecoho, nemate ziadne spolocne zaujmy, uplne vyhoreny vztah, kde prezivate zo dna na den, ALE nememu decku ani vlastna mater nerozumie. Vsak komunikujem, je to tvoj muz, clovek ktoremu mozes povedat vsetko , ze hej ty potrebujem toto, toto ma nici, toto urobme inak, toto je cele zle....Dusenie a drzanie problemov v sebe, nevypovedanie ich nikam nevedie. On si vlastne mozno aj mysli, ze je vsetko v poriadku, ved spokojna si, si ticho, nic ti nevadi.
Sama si si to takto zariadila, zneš iba to co si zasiala...
@sandra025 no je vecer, isto je už unaveny...
teraz už nie je cas nieco riesit...
moj muz po 21 hod vypina hlavu a už funguje na 10%...
zajtra ti drzim prsty, pevne verim ze kde je vôľa tam je cesta 🙂
prosím, daj si tu namahu, prekonaj samu seba,
ked bude treba tak asi kusni do jazyka a jednoducho sa usmej...
nenic si zivot klamlivymi predstavami o tom ako by sa mali druhy k tebe spravat...
v prvom rade plati to, daj mi, ja ti to dvakrat vratim 🙂
@kondaska1 No vzhľadom na to že nie je sex si určite nemyslí že je všetko v poriadku, len nemusí vedieť v čom je problém ale hlavne asi nevie čo má robiť, čo od neho partnerka očakáva. A to je tá vec ktorú mu musí povedať ona.
Ty si uplne vsetko uhadla ?ked si citam predtym prispevky mne sibe ale riadne .
@sandra025 No dusno je...ale je to jeden z prostriedkov ako to dusno odburat.
Alebo zacnite planovat cokolvek ine. Hocico lepsie nez nic. Z popisu vidim, ze zijete doprazdna. Vyhoretie na vsetky smery. Tak dufam, ze sa ti podari naplanovat daku dovolenku, alebo spolocne hobby. Ale to treba pestovat cely zivot, nie len tento vikend 🙂 Dufam, ze sa s muzom chytite dacoho. Nuda je zaciatok konca.
A este nieco, neboj sa samoty. Su rozne typy samoty. A ver tomu, ze je lepsie byt realne sam, ako sam vo dvojici. ;) (a to nielen z vlastnej skusenosti).
Drzim palce. Aj s tou svadbou 🙂 🙂
ja som nečítala všetky komentáre, ale poviem ti môj názor - mala by si ostať, kde si.....a to z akého dôvodu? všimla som si otázku, ale neodpísala si na ňu a z toho teda usudzujem, že nie že si dlho bez práce, ale podľa všetkého si ešte nikdy reálne nepracovala...to znamená, že ty už si vo svojom veku neosovjíš pracovné návyky a nakoniec budú trpieť deti, lebo nebudú mať čo jesť...ako reálne si zober, že ak by si pracovať chcela, už si mohla dávno, lenže problém je, že si asi ani nechcela...lebo plakať v situácii vie každý, niekto plače, lebo má málo a nevie z toho vyjsť, niekto plače lebo má veľa a chel by ešte viac, niekto preto, že nemá deti a chcel by, niekto preto, že má deti a nechcel by atď atď, toho, na čo sa tu ženy sťažujú je tu viac než na celom googli mám občas pocit...a ak máš problém mať s ním sex, asi ho budeš mať aj s niekkým iným, pretože povedzem si úprimne, asi neexistuje žena, ktorá by bola do svojho muža zaľúbená stále rovnako, prosto časom príde útlm, resp. stereotyp, že ti niečo vadí...ak chceš niečo zmeniť, zmeň seba, trošku viac optimizmu by nezaškodilo, mať sa viac rada, nájsť si koníček...baby tu písali o spoločnom záujme...keby človek chcel, nájde si ho, výhovorka, že má len kamarátov a pivo neobstojí, lebo keby si chcela, niečo určite vymyslíš...ako nei som zástankyňa toho, že len žena sa má snažiť, to vôbec nie,a le tak jemu to asi vyhovuje keď nič nerobí pre to, aby to medzi vami bolo lepšie...a nevieš či odísť, či ostať, máš ho rada, nenávidíš ho...stále to dookola opakuješ, ale podľa mňa, ty nemáš v hlave utriedené čo by si chcela...tak si nájdi milenca, máš času habadej keď si doma, možno tá frigidita potom opadne a akonáhle sa domov do postele vráti sex, vráti sa aj kľud, lebo nech si ľudia vravia čokoľvek, ale ak to neunguje v posteli, len láska taký vtťah do konca života neudrží...hlavne neublíž deťom nech už sa rozhodneš akokoľvek, neber ohľad len na ne, ale určite nie len na seba
@tinkalm ze najdi si milenca...to je co za radu??? To je najlepsi sposob ako uplne znicit tento vztah, ona frustrovana a nespokojna zena v dlhodobom vztahu si zrazu najde chlapa bokovku, pri ktorom bude zase vsetko krasne, motyliky v brusku, tesenie sa na stretnutia, plna hlava toho druheho...no ako uz len toto moze dopadnut? Katastrofou...
@oldman50plus ano vsetko je to dosledok nekomunikacie alebo velmi zlej komunikacie
@sandra025 akurat vcera som si citala...clanok zamerany na jednu z mnohych veci potrebnych vo vztahu, ale pekny priklad manzelskej dvojice tam uviedli a rozpisali
http://m.rodinka.sk/zena/vztahy/kurz-pre-manzel...
@tinkalm tazko si najde milenca, ked ma problem sama so sebou. myslim udupane sebavedomie a velmi, velmi pesimisticky pohlad na seba aj na svoj zivot. ved to je dovod, preco ju sex nebavi. kym sa zena neciti dobre vo svojej kozi, nohy dobrovolne neroztiahne. mozno iba vtedy, ked musi alebo ked chce mat pokoj.
takze milenca v tejto situacii hladat je blbost.
Za mna ani sama nevies co chces, a ani ho neopustis. Lebo sa bojis,co bude ked odide.
Bud si s nim sadni a porozpravaj o pocitoch,alebo nadalej vid vsetko negativne a najhorsie a neverim,ze budes niekedy stastna s takymto pristupom.
@mawka
@kondaska1 viete baby, ja poznám rodiny, ktorým to pomohlo a ak vy to nechcete prijať, nemusíte, to nebola rada pre vás...vlastne to ani nebola rada, ja si myslím, že babenke nepomôže žiadna rada, lebo je nahnevaná na celý svet a celý svet môže za to, že nemá život aký by chcela...a lepšie urobiť aspoň niečo ako vôbec nič...ale holt, kto nič nerobí, nič nemá, tak to je a tak to bude a to je spravodlivosť života...nikto nič nemá a ani nebude mať zadarmo, ako v práci, tak v spoločnosti a tak vo vzťahoch...
No čo ako dneska? Lepšie?
@natalym ahoj tak neviem ci bude lepsie ale dufamm vecer som pozerala tv tel.som odlozila on akoze spal cakal kym nezhasnem tv. Mal zavrete oci robil sa ze spii citila som ze je hore ked som zashla lezala a rozmyslala vtom vosiel pod moj paplon😍 uvidime ked pride s pracee ale budem sa snazit to napravit a dufam ze aj on
@sandra025 naplanuj si na neho nejake prekvapko..... 😵 urob nieco neocakavane.... 😅
@obsadenemeno Hej rozvod na stole. 😀
@tinkalm v zivote som ho nepodviedla ani nadtym nerozmyslam. Pracovala som 3roky v kuse ked deti boli mensie viem co je praca nebojim sa toho.Mozno ten streotyp mi vadi a hadzem vynu nanho od dnes som ina zena to prisaham a komunikacia to mate pravdu u nas nie je a to je chyba
@natalym skor som myslela nozku pod stolom.... vies a rec oci ma krasne slova...... 😵
@obsadenemeno Šak prekvapko.........
@natalym segin chlop 😨
@andrejzbb tak to je skvele! toto by ma teda nenapadlo. Tak sa aspon daju veci vyriesit v klude a s chladnou hlavou.

@sandra025 Preboha, len nečakaj čo on spraví. Choď za ním, sadni si k nemu a chyť ho za ruku, on už bude vedieť čo treba.
V každej domácnosti zahrmí.