icon

Po 7. rokoch nič

sasha871
28. júl 2013

Asi sa len potrebujem utvrdit a precitat si nazor nezainteresovanych ludi..som s priatelom od svojich 19,mame uz obaja 26 a nas vztah sa nikam neposunul,nemam ani zasnubny prsten,ani spolocne byvanie ani dieta..neviem co si mam o tom vsetkom mysliet,mam pocit,ze uz je cas na vsetky tieto veci,kamaratky okolo mna maju deti,svoj zivot a ja si pripadam ako posledny mohikan.vravim si,ci ho do vsetkeho netlacim,ked o tom casto rozpravam.ci to on vsetko chce a ci nie je so mnou len zo zvyku?zacinam mat pochybnosti o nasom vztahu..vsetko navrhujem prva a on ako keby len pocase pritakal sak teda mozme.hovori,ze aj on to vsetko chce,ale nic pre to nerobi..mavam uz depresie,citim sa ako po 30rocnom vztahu,ktory mi nic nedal..stale premyslam naco caka?sprava sa ako keby sme boli manzelia a pritom este stale nie je schopny zavazku..co si o tom myslite?

Strana
z3
sasha871
autor
27. mar 2014

@majka99999 dnes sa ma prave spytala jeho mama ake bude mat mala priezvisko,tak som jej povedala,ze si to premyslim,ze nechcem aby som ja mala ine a moja mala ine,ked ja budem stale vsetko vybovat a budeme sa volat kazda inak..ak by mi dal prsten a poziadal ma o ruku je to ine..ALE.....

kapustovafliacka99
27. dec 2018

@sasha871 ahoj tak ako? Uz ste sa vzali? 😊

majka99999
30. dec 2018

@sasha871 tiez by ma zaujimalo

Strana
z3