icon

Po konflikte so svokrou. Ako sa zachovať?

Dnes o 18:27

Ahojte.
Máme 2 deti a svokra urobila pár prešľapov vrámci nasich deti, ktoré som jej jednoducho nedokázala odpustiť. Manžel bol na mojej strane. Ale vyvrcholilo to tak, že jednoducho som povedala, že bude s deťmi výlučne v prítomnosti mna alebo muža. Ona sa vyjadrila, že k nám chodiť nebude a vyvoláva manželovi kedy príde s 1 dieťaťom (2 ani raz nespomenula). On klasicky nemá čas. Keď nás aj stretne (ona či svokor) tak nezastaví. Manžel povedal, že kvôli mne, aby sa nemuseli so mnou baviť. Ja to rešpektujem.
Teraz majú byt rodinne oslavy u nich doma a ja som teda povedala, že ak ma so mnou problém, tak ja na tie oslavy jednoducho nepôjdem. Nech ide s deťmi sám. A už je oheň na streche, či sa nemôžem premôcť. Ako by ste to riešili vy?
Nepíšte mi, že sa mám s ňou uzmierit. Ležali mi niektoré veci v žalúdku už x rokov a konečne som si otvorila ústa. Už som jednoducho nemohla byt ticho.

zmrzlinka2021
Dnes o 18:28

@anonym_autor nedá sa s nimi sadnúť za jeden stôl a odkomunikovať to?

aurelia2000
Dnes o 18:30

Mňa by zaujímali tie neodpustiteľné prešľapy.

autor
Dnes o 18:30
@zmrzlinka2021

@anonym_autor nedá sa s nimi sadnúť za jeden stôl a odkomunikovať to?

@zmrzlinka2021 nie. Oni si idu svoje, ja si idem svoje. Ja som si jednoducho dala podmienku, že nebudú s mojimi deťmi viac sami. Oni s tým nesúhlasia a ja si za tým stojím.

anonym_f50e7a
Dnes o 18:31

@anonym_autor takze keď si sama s detmi na ulici ta nepozdravi, ale ist na rodinnu oslavu máš aj ty, lebo veď čo by povedali ostatní? vykaslala by som sa jej na take farizejstvo

biba_18
Dnes o 18:43

ja neviem. to je divné…
ale každopádne - keď tam pôjdeš, deti tam budú s tebou. či?

autor
Dnes o 18:46
@biba_18

ja neviem. to je divné…
ale každopádne - keď tam pôjdeš, deti tam budú s tebou. či?

@biba_18 áno, boli by tam so mnou. A keďže ona ma nestrpí, aj tak s vnúčatami nebude.

biba_18
Dnes o 18:50

ja osobne by som k takej ježibabe nešla… 😒 načo sa budeš premáhať? aby ťa aj doma ignorovali? neviem, jak malé deti kks…

anonym_64d7c8
Dnes o 18:51
@anonym_autor

@biba_18 áno, boli by tam so mnou. A keďže ona ma nestrpí, aj tak s vnúčatami nebude.

@anonym_autor zacnite odznova. Ty zabudnes, co ti prekrivdili oni a oni sa povznesu nad zasadovou nevestou. Odut da mozete do Vianoc este 3*🤣

anonym_023ac8
Dnes o 18:51
@aurelia2000

Mňa by zaujímali tie neodpustiteľné prešľapy.

@aurelia2000 to budu nejake hovadiny typu nesmu kukat telku, zakaz cokolady a pod.

minenkaa
Dnes o 18:53

Nešla by som

anonym_ac6d88
Dnes o 19:03

Ja veľmi ľutujem mužov, ktorí sa takto blbo oženia a zoberú si za manželky osoby, ktoré sa ich rodičom vôbec nepáčia a vôbec nezapadnú do rodiny a potom majú všetci takéto nanič vzťahy. A napokom zničia celú pôvodnú rodinu.

anonym_0e20fe
Dnes o 19:07
@anonym_ac6d88

Ja veľmi ľutujem mužov, ktorí sa takto blbo oženia a zoberú si za manželky osoby, ktoré sa ich rodičom vôbec nepáčia a vôbec nezapadnú do rodiny a potom majú všetci takéto nanič vzťahy. A napokom zničia celú pôvodnú rodinu.

@anonym_ac6d88 keby svokra nebola p*ča,neboli by problém.Muž stojí pri autorke,takže asi nebude tá zlá v tomto prípade nevesta.

anonym_7f6d17
Dnes o 19:11

Zato že je svokra neznamená že sa máš "premáhať" . Určite by som tam nešla a ja mám presne takú svokru ktorá svojej neveste robí napriek.Matka niečo zakáže a ona naschvál spraví a ešte aj povie že to spravila naschvál.Skusila by pri mojich deťoch tak by som snou zatočila."Našťastie"o moje deti ani nemá záujem.

anonym_3a3d9b
Dnes o 19:20
@anonym_ac6d88

@anonym_autor dúfam že budem normalna svokra
@anonym_ac6d88 no asi by bolo dobré hľadať si partnerku ktorá sa ľúbi mužovi a nie jeho rodičom

anonym_9c4bb4
Dnes o 19:32
@anonym_0e20fe

@anonym_ac6d88 keby svokra nebola p*ča,neboli by problém.Muž stojí pri autorke,takže asi nebude tá zlá v tomto prípade nevesta.

@anonym_0e20fe nevesta by mohla napísať tie dôvody. Už tuším že to budú poriadne blbosti.

anonym_9c4bb4
Dnes o 19:33

nešla by som .

minenkaa
Dnes o 19:36
@anonym_ac6d88

@anonym_ac6d88 a čo majú rodicia s tým koho si kto zoberie?

anonym_8de15f
Dnes o 19:52

@anonym_autor napíš tie dôvody. Inak nevieme posúdiť ci iba ty si typická dráma queen alebo je mimo svokra.
Inak ti poviem, že moja švagriná bola tiež takáto. Svokrovci samé zákazy, co sa tyka deti, stále robila problémy co mozu/nemôžu, kam/kedy mozu/nemôžu. Ja som toto nikdy neriešila a ver tomu, ze moje deti Manu so svokrom úžasný vzťah. A svagrinine? Žiadny. No a ona sa teraz (po cca. 10 rokoch) pýta, že prečo. No prečo asi?

anonym_d4e7ce
Dnes o 20:30

@anonym_autor prečo svokra preferuje iba jedno dieťa?