Po materiálnej stránke mám všetko, ale chýba mi čas s mužom
Ahojte! V prvom rade nieco o nas, ja 30 a mazel 29. Manzelia sme 5 rokov, mame dve deti (4 a 2). Mame vsetko po com taka bezna rodina na slovensku tuzi mat. Dom bez uveru, auto, zdravie, manzel pracu 🙏 po tejto stranke "dokonale" ALE manzel aj ked je pracovity a postavil nam dom viac menej vlastnymi rukami, chyba mu taky ten otcovsky instinkt. O deti sa mox nezaujima, neviem aj ci ich vlastne niekedy nieco naucil. Hry su len o blazneni a skonci to viac menej vzdy placom a hukotom deti. Nepije, nefajci, nechodi do krcmy, pracovity, proste by ste si povedali ze co vlastne este chcem. Lenze chyba mi to, ze on aby sa nam venoval vzdy jieco robi ine na zahrade alebo stoji pred dokom a rozprava sa so susedmi (dvaja postavili vedla nas a rozumeju si vekovo su podone na tom) a tak dnes ked som povedala rodine nech k nam nechodia ze si chcem uzit den otcov so svojim muzom a s detmi, tak vlastne bolo z toho jedna pol hodinova prechadzka a ostatok manzel robil alebo sedel pred domom so susedmi. A ja som bola sama s detmi. Sedela som na dvore a uvedomila som si ze aj ked po materialnej stranke mame vsetko, nemam to najhlavnejsie co mi chyba a to cas straveny so svojim muzom. Jemu to pride uplne normalne a nevidi v tom problem. Uz asi 2 roky ho prosim aby aspon nedelu bol s naki ale nie, neni ani nedelu aji piatok ani sviatok. Vecer pridem domo, kupem deti, chytam vecere
Odporucam knihu 5 jazykov lasky
@daganov uplne presne si to vystihla, zdieľam rovnaký názor!!!!
Jeziiiis a ja ze to len moj je cudaak🙈🙈
Ahoj, viem o čom hovoríš a plne ta chápem.
Čo tak, keby si deti dala babke a urobili by ste si s manželom pekný večer ? Ktorý samozrejme zorganizujes ty.On nieje asi ten typ, ktorý by to zorganizovať vedel, ale tvoju ponuku by priať mohol. Hmm?
Ten kto city nedostáva nemôže ich ani ďalej dávať.Potom behajú po svete nervózne,vytočené ženské čo revu po deťoch,lebo sami sú nespokojne. O čom tu točité baby, že nech je spokojná ?A načo má muža?Ci to má tráviť čas s iným? Lebo k tomu to speje.Ved chce s ním len stráviť 1 večer v tyz.,to by problém pre muža, ktorý miluje svoju ženu byt nemal!!!!
Potrebujes byt aj sama, niekedy chod si zabehat alebo na prechadzku do prirody alebo s kamoskou a muz nech je aj sam s detmi niekolko hodin. presne mu povedz, co ma urobit (dat detom jest,okupat,...), co nepovies, necakaj,ze urobi.
Ked je so susedmi,(hadam nie susedkami 😀) prived tam deti, chvilu sa porozpravaj aj ty a odskoc si bez deti.
Vyzerá ze máš doma dobrého chlapa..... Niektorí muži sa s deťmi nevedia hrať, príde to až časom keď sú väčšie. Syn keď bude väčší a bude mu vedieť pomáhať uvidíš ako budú na dvore majstrovat. Neviem z akej rodiny pochádza ale možno to inak naozaj nevie lebo to nebolo ani u nich doma tak. Dohodla by som sa s ním na začiatok že raz za mesiac pôjdete na výlet ktorý vyberieš ty. To by hádam bol ochotný pre teba urobiť.