Po rozvode to chceme spolu opäť skúsiť, ale mám dilemy..
Ahojte mamicky. Potrebovala by som poradiť. V októbri som sa rozviedla s mojim mužom. A teraz to chceme dat opäť dokopy. Počas nášho odlúčenia si on vstúpil do svedomia. Po navštevoval vseliake partnerské poradne... Aj mimo nášho mesta. Zmenil sa v správaní ku mne a hlavne v správni k malému. Je z neho skoro iný človek. I keď občas ma svoje chvíľky. Veľmi chceme byť spolu lenže naše rodiny sú viac menej proti. Hlavne co sa týka mojej mami. Ta bola najväčšia iniciatorka nášho rozvodu. Huckala ma proti nemu. Bola som pod jej vplyvom. Teraz keď som začala sama s malým bývať všetko mi došlo. Neviem ako jej povedať ze to chceme s mužom opäť skúsiť. A ďalší problém je naše spoločné bývanie s mužom. On nechce odísť z nášho domu. Lebo to mal ako dedičstvo po starkej. A dosť sme sa na tom dome narobili kým sme si ho urobili podľa seba len smola je v tom .ze stoji hneď oproti svokre. S ktorou mam zle vzťahy. Ona ma tiež veľký podiel na našom rozvode. Po celej dedine ma ohovára. Aj tých pár známich co som tam mala už nemám. Neviem ci sa tam vracať a čeliť denným ohovárania a zazeraniu. Malý by tam tiež nemal kamarátov ako ma teraz tu na ihrisku. Ale zas mi záleží na našom vzťahu s muzom. Chodíme aj spoločne do partnerskej poradne aby sme už nerobili chyby ako pred tým. Zatiaľ fungujeme tak spolu že muž je skoro stále u mňa. A par krát ide do domu niečo porobiť. On by veľmi chcel aby sme sa vrátili aj s malým späť. Ale ja sa bojím ze by to bolo ešte horšie ako pred tým
ze skoro stále je u mňa a raz chaos. A ešte c
@zuzka565 Tak ak chce to znova skúsiť a nevie urobiť kompromis v bývaní, tak kašli naňho. Bude to ešte horšie ako predtým. Skúste najprv akože spolu chodiť a deti si striedajte. Ako striedavo starostlivosť, na skúšku. Nevrhaj sa do toho hneď, lebo podľa mňa muž Ti trochu klame. Keby mu na Tebe záležalo, ide bývať tam kde Ty chceš...
@arabeska My sme mali susedov, čo boli druhý krát spolu zobrati...a žijú fajn.
Ja by som vám vôbec neodporúcala sa vracať do toho vášho domu.Kvoli svokre, kvôli minulosti a kvôli ostatnýn ľuďom z dediny.Furt vás budú pretriasat a to vám fakt nepomôže.
My bývame už v treťom dome s mužom...a sme spokojní.
Ťažko sa nám síce odchádzalo z predošlého domu, tiež sme tam už mali zázemie, dcéra školu, mladšia škôlku, narobili sme sa tam...
Ale nikdy sme tam nezapadla medzi ľudí.Takze toto bola pre nás motivácia k odchodu.
A neľutujem vôbec, v meste je nám oveľa lepšie, ľudia sú otvorenejsi.Deti si rýchlo zvykli.
Už by sme nevrátili.
Takže moja skúsenosť je naozaj taká, že môže byť dom aj zo zlata, ale ak sa tam necítia dobre...tak tam nebudeš šťastná.
Držím palce, nech sa vám darí.
Ahojte, tak s odstupom času sa hlásim, a oznamujem, že roz od sa zatiaľ konať nebude🙈❤️

@zuzka565 zo zaciatku by ste mali ostat mimo dosah t.j. dom co zdedil muz by som skusila prenajat a az ked sa aj svokra uvedomi a aj muz si bude vediet zastat rodinu pred nou potom by som sa vratila do domu a mozte prenajat byt (ak je tvoj)...ale ist byvat oproti svokre no aby to neskoncilo rovnako