Pobláznil ma sused
Ahojte ženy, viem že si tu vypocujem kopec otrasný veci nadávok a vycitiek ale musím to dostať zo seba von inak si asi nebudem vedieť nikdy odpustiť. Nedávno sme sa s mužom prestahovali a sused odvedla na mňa začal skúšať triky. chvíľu som odolavaala flirt som kráčala na srandu alebo hádzala do outu no nakoniec som podľahla. V tom čase sme na Tom s mužom neboli dobre a zrazu všetko tie slová boli niečo čo mi ponúkalo utocisku od domácich problémov ktoré sme nezvládali riešiť. Problém je že ten sused je tiež zenaty a má malé dieťa. V realite okrem bozku neprebehlo nič no chatovali sme nonstop a vymieňali si fotografie. Trvalo to asi mesiac a za ten čas som to chcela niekolkrat ukončiť avšak vždy ma opäť dostal nejakymi sladkými slovami a v momente keď som to konečne ukončila sa to celé prevalilo. Bola z toho obrovská scéna za účasti dalsich kamarátov a teraz je tu obrovské dusno. Môj muž sa má zastal chce somnou zostať a začať odznova. Bojím s však že už nas nikdy ostatní neprijmú. Ak je tu čo i len jedna osoba ktorá zažila nircompodobne prosim dajte mi vediet ako ste sa s tým vyrovnali, aký bol váš osud. Prijali vás ešte ostatní alebo ste sa museli odsťahovať?
@lacibo Dúfam že časom sa to utrasie a všetci sa na to pozrieme triezvo... A snáď si odpustiť aj ja sama
@brembo dúfam že čas kým to pominie nejako zvladneme ...
@brembo aký najväčší podiel? :D pokiaľ ju neznásilnil, tak sú obaja rovnako vinní. Keď po mne niekto vyštartuje, tak ho stopnem alebo požalujem mužovi. Ak pristanem na jeho hru, tak sme rovnako vinní obaja. Z jej pohľadu začal on, z jeho pohľadu možno začala ona, ak sa na neho usmiala alebo mala v jeden deň odvážnejšie tričko.
@spadnutaslivka Presne tak ,keď suka nedá ani pes neštekne ...ako sa vraví.Tu čítame len pohľad autorky a možno sused to videl ináč.Obaja sú rovnakým dielom vinní,samozrejme.
Samozrejme vždy je vinná iba zena ... Tá bude najviac osudzovana a muž ten síce bude mať doma peklo mesiac dva polroka rok ale nakoniec z neho bude otec roka... Z môjho pohľadu sme obaja vínny rovnako on že to začal aj keď ma doma ženu a dieťa a ja že som ho nezastavila ... Ďakujem za názory či už také alebo onaké ... Ak tu je niekto kto zažil niečo podobné prosím ozvite sa ak máte nejaké rady ako ste sa s tým vyrovnali čo ste robili
Nuz kto chce kam. Ja neviem zeny cim rozmyslate ale ked si s niekym zacnem, predpokladam ze si svojpravna, tak musim peedsa vediet ze mozu byt z toho problemy. Alebo ste take naivne? Potom len vyplakavate ze spravili ste chybu. Tak uz len znasat nasledky svojich rozhodnuti.
A ako sa to prezradilo vlastne? Viem, že keď si to ukončila, ale zaujímalo by ma ako. A teda ja si myslím, že ono sa to časom utrasie, aj keď samozrejme, si budú ženy z partie na teba dávať pozor, aby sa to je zopakovalo s ich muzmi. A ako s ostatnými komunikujes, či sa zatiaľ vyhýbate????
Ako veľmi chulostive sú tie fotky? Poslať manžela aby suseda donútil ich vymazať, ak je to možné. A za druhe, ako sa to prevalilo? Pán sused sa kamarátom chválil? Vieš keby mu nájde Manželka v mobile a príde ti vynadať, príde mi to reálne. Ale aby to prasklo keď tam boli aj kamaráti? Čo dal svoj mobil kolovať po partii?
@weronika171717 prezradilo sa to tak že bola oslava boli tu aj ostatní susedia aj on so ženou a s malou .. zrazu som precitla že čo to robím za kokotiny aj keď to bol len chat a jeden bozk ... Takže som mu napísala aby sa staral o svoju rodinu a aby sme to rozumné ukoncili a nezamkla som si telefon doňho sa pozrel môj muž a videl čo sa písali predtym a ...zavolal si ho aby odišiel domov a aby sa to skončilo v tichosti ale sused z toho spravil scénu ktorú teraz rieši polulice ... A je z toho kauza ako keby šlo o nejaký romanik .. pritom bolo to zle ale v konečnom dôsledku boli to len správy nastastie
@klarolinne obaja sme všetko vymazali akúkoľvek stopu konverzácie fotku vsetko
Zober to z tej lepšej stránky. Nebudes zvysok zivota trpnut, co ak sa to prezradi. Zvlast ked ste susedia.
Zena, ty zacni svojho muza na rukach nosit a na ostatnych sa vybodni(te). Vaz si, co mas doma, ze ta nezrusil ako minulorocny sneh. Ked nebudete reagovat na intrigy, prestane to ludi bavit (vo vacsine pripadov). A dufam, ze ty si sa do zivota poucila, ze takto sa problemy neriesia😉 drzim palce✊ tiez budem dufat, ze nebudes o nejaku chvilku pokusat osud, zajdes este dalej, kedze sa ti to prepieklo😁
@ddaassuullaa myslím že toto je dobrá lekcia sama o sebe a niečo čo si so sebou prinesiem celý život ... Teraz sa mi potvrdilo nikdy nehovor nikdy ... Človek celý život odsudzuje až kým sa jemu samému nesmykne
Kvôli bozku ? a nebolo tam niečo viac?
Takze on sa vlastne prezradil sám 🤦 no to musí byť idiot
Jaj to mas super muz ti čumi do mobilu a ty pises vtedy ked nemas .. ked su u vas ludia a mobil nechas mimo ruky... to je ako sabotaž akoby si podvedome chcela aby sa to prevalilo. prosim Ta ty ho nepodved nie len Preto ze je to zle ale Preto ze by si to nevedela ani zatlact hnet by to vedel . Ale btw stastna manzelka si nevypisuje s inym chlapom tak nech sa manzel zamysli. Pre mna je bozk rovnako nevera ako sex Mozno este intimnejši. ( vašnivy francuzak ) ver tomu ze susedia neuveria ze to bol “ len bozk” kazdy si pomysli ze bolo vsetko. Jasne Hlavne on mal mysliet na zenu a dieta ale teba nepochopim tiez ked vies ze mà dieta 😞ze si vedome isla za tym nieco snim riesit. 😒 v podstate je jedno k comu doslo k comu nedošlo umysel tam bol. A velmi hlupe ze to bolo tak blizko domu-sused. Teraz za to budes platit., Vo vasej stvrti budes navzdy Ta co mala pletky so susedom.
co sa stalo, nezmenis. najdolezitejsie je, ze tvoj muz stoji pri tebe. onedlho bude v okoli ina "zaujimava" kauza a ta vasa pojde trochu do uzadia. teraz je najdolezitejsie,ako sa k tomu postavite vy dvaja a ci budete medzi vas dvoch pustat nazory inych. teraz zite pre seba.
@janetinka27 ďakujem za triezvy pohľad na vec
@miadi asi moje vnútro to tak chcelo neviem ale umyselne som nechcela aby to prasklo...
Urcite si umyselne nechcela. Hlavne nie tak verejne. Ale chcela si to ukoncit . A zaroven sa ti ulavilo ze o tom muz vie a ako to zobral:
@miadi ukončiť som to chcela to je pravda teda ukončila som to a následne to prasklo čo ma mrzí ešte viac ... Ale takto to malo byť kvôli niecomu sa to stalo
autorka možno ten tvoj sused vyvolá novu aféru,a na tu tvoju zabudnu. Zotrvaj,so susedom sa maximálne len zdrav. Ale odkial mal tvoje číslo? A je dobré,že to tvoj muž takto zobral. Váž si to.
@brembo myslím že kontakt medzi nami bude nulový .. a asi aj medzi nami a inými susedmi o to sa postara jeho zena ... Snažím sa odpustit si sústrediť sa na svojho muža a dať do doporiadku ... Avšak mrzí ma že to čelo padlo len na mňa aj keď sme v Tom boli spolu a celé si to vyzeriem len ja... Ale tak za chyby človek musí platiť beriem to ako svoj trest
Podľa mňa nenormálne nafukujes - jedna pusa ? A z toho taký cirkus ,že pol bytovky sa s tebou nebaví a nevieš si nadosmrti odpustiť? Ja tomu neverím,alebo si precitlivela alebo nešlo iba o bozk,a fotky ste si posielali nahé,lebo z jednej pusy na ústa robiť kovbojku ako keby ste tam mali sexuálny maratón 30 dní v kuse...chore
vieš okolie sa vždy pozerá na ženu,že ona ho zviedla a vyvrátit to,je ne vela rozhovorov. A ked on bude tvrdit niečo iné,budu verit jemu. S tým už žial nič neurobíš. Obnov si doveru svojho muža,to je najdoležitejšie,s ním žiješ. Tvoje okolie po čase zabudne. Príde niečo,o čom sa bude dat opat klebetit, a na to vaše písanie zabudnu.
@karolinakr tak boli erotického charakteru .. a ten bozk ... Ja som to nenafukovala vôbec ... Chcela som to v tichosti skoncit a žiť ďalej ako bežní susedia ...nafuklo sa to tým že to povedal žene a ťa pochopitelne vysiluje a rieši to s kým sa len dá ... Myslím si že keby sme to riesili ako dospelí ľudia že by sa to nejak utriaslo ale takto je to horsie ... Jediné čo ma povzbudzuje je že pri mne stojí muž aj keď som mu tiež ublizila

@lacibo snažíme sa o to .. môj muž stojí primne aj keď neviem prečo ...