icon

Pobyt s priateľom a 3-ročnou dcérkou, ktorá by mesiac nechodila do škôlky

dianka997
25. máj 2023

Baby mám takú možnosť ísť z jedného konca SR na druhý kde priateľ pracuje boli by sme s ním na ubytovanie máme 3 ročnu dcérku čo aj myslíte o Tom ..dcérka by nechodila tým pádom mesiac do školky a ja som veľka stresswomen 😂 išli by sme na mesiac cca s tým že kedykoľvek môžem prísť domov

Strana
z2
rebrambora
26. máj 2023

Ja som sa s muzom stahovala takmer kazdych 6 tyzdnov, niekedy aj zo statu do statu cele tehotentvo a aj s dvomi detmi prvy skoro rok, lebo sme chceli byt spolu.
Co by na tom malo byt zle?

karola987
Odpoveď bola odstránená
akvi
26. máj 2023

Šla by som na víkend, čekla to tam a podľa toho sa rozhodla. Alebo proste šla s tým, že ak bude problém, idem domov. Akože reálne, veď nejdeš na koniec sveta. Ja som chodila takto za mužom na zdieľaný byt, tiež to nebolo bohviečo, ale nič mi nebránilo kedykoľvek odísť domov. Pre mňa bolo dôležité, že sme boli spolu. By som chcela vidieť tie, čo to zamietli z fleku, že či zažili aspoň dva týždne byť bez muža. My sme s mužom radi spolu, takže pre nás aj ten diskomfort bol prijateľný.

kornelies
26. máj 2023

@sissy27 Kazdy nejako zacina. Kde je napisane, ze bude tak byvat nadalej. Ci lepsi je muz s pozickami na krku a tvari sa ako majster sveta?

sissy27
26. máj 2023

@kornelies eeeh? Nejako nerozumiem tvojej reakcii… on pracuje (zrejme na tyzdnovky) niekde mimo domu, kde ma k dispozicii izbu na ubytovni, ona tam ma za nim prist na jeden mesiac, potom zas sa budu terigat naspat tam kde byvaju. To nie je o nejakom “zaciatku od nuly”. Aspon tak tomu rozumiem ja.

miadi
26. máj 2023

@kornelies Ved nikto nehodnoti muža ale ubytovanie, aj to je dost ine zdielat dom v irsku s 2 spolubyvajucimi a ubytovna kde je 30-50-100 robotnikoov .Sami chlapi . Cigaretovy dym chlast atd. A do toho 3r dieta ? Najprv nech si to tam omrkne ci si tam vie realne predstavit existovat mesiac. Mozno je to tam ok Mozno nie. Zalezi aj na nej co jej vadi a nevadi .

ysseba
26. máj 2023

@dianka997 Môžem sa opýtať? To má novú prácu priateľ? Po tom mesiaci bude čo? Budete sa vídať iba cez víkendy? Alebo po mesiaci sa vráti späť za vami? Na tej ubytovni je nový alebo vie ako to tam funguje? (či sa tam v noci vo vedľajšej izbe nerobia ožran párty, či cigaretový dym od susedov nejde k nemu do izby a pod.) Alebo ako? Bez odpovedí na tieto otázky neviem odpovedať.

liloastitch
26. máj 2023

@karola987 ty si myslíš, že robotníci sa po práci nesprchujú či čo? Špinavý, uchyli? Si ty v poriadku sa takto vyjadrovať o ťažko pracujúcich ľuďoch?

karola987
Odpoveď bola odstránená
liloastitch
26. máj 2023

@karola987 Sak tam môže byt kopa uchylov kadejaky robosi, ešte ti budú male dievčatko okukavat alebo odfotiť to neni jak garzonka že máš bezpečnostné dvere alebo čo. Ďalej hygiena Sak v tých posteliach museli spat špinavý neumyty robosi plostice tam môžu byt pleseň dostať v sprche na nohy .... Taký čo smrdia, chlascú a nemajú ženy pri sebe sú v každom jednom zamestnaní. Si to po sebe prečítaj.

karola987
Odpoveď bola odstránená
liloastitch
26. máj 2023

@karola987 žila som na ubytovni kde bývali aj robotníci. Rovnako som tam pracovala o čistotu sa starajú upratovačky, či si myslíš, že to tam upratujú tí čo tam chodia spávať? Ja nemám problém zobrať deti medzi ľudí - čo sú aj robotníci. Ex manžel pochodil ako robotník xy ubytovní, so žiadnou plesňou na nohách sa za tie roky čo sme spolu boli nevrátil. Chľastať nechodili lebo z roboty chodili zbití ako psy, najedli sa osprchovali a išli spať aby ráno mohli ísť znova do práce. Vo väčšine ubytovní je zákaz fajčiť v izbách, hrozia za to pokuty.

karola987
Odpoveď bola odstránená
liloastitch
26. máj 2023

@karola987 ja sa dotknutá necítim, len ma zaráža ako sa dokážeš o ľuďoch vyjadrovať... Smrad bol možno z teba, pekný večer 😉.

dianka997
autor
26. máj 2023

Tak baby kľud
Niektoré veci neberiem si ani k srdcu ktoré sa tu napísali ďakujem každému za radu
Ubytovňu som videla je v poriadku čisto
Ideme do Blavy blízko Avionu nemám problém sa dostať ani inde ..čistota je základ moja dcérka vyrásta na dedine..priateľ pozná tu ubytovňu bol tam a keby vedel že je tam zle nebral by nás ..proste chceme byť spolu a tak ako niekto písal radšej budeme takto ako brat pôžičky a pod.
Dcérka bude mať všetko nič jej chýbať nebude ..a ak sa budeme nudiť vrátime sa domov a je vybavené..

sweetdreams1
26. máj 2023

@dianka997 myslím, že v BA a okolí sa zabavíte a nebudete mesiac sediet na ubytovni. Nakoniec to môže byť celkom fajn leto.

Strana
z2