icon

Pocit osamelosti a zbytočnosti

15. apr 2020

Zienky. Pred materstvom som bola pracovne uspesna....v kolektive kazdy den. Neriesila som somariny... ale teraz sa citim hrozne, svoje babo milujem, ale becitim sa byt zenou...iba pouzitou handrou. Pre muza som ako vzduch... ale uvedomujem si, ze on zije svoj zivot...tak ako predtym.. len ja tym ze som doma, vsetko vnimam inak. Mam picit, ze som pre neho vzduch, na vsetko sama... asi riesim bludy.. ale mali ste take pocity? Dakujem.

Strana
z2
katkati
15. apr 2020

Sama tušís, že s tým sexom raz za 2 mesiace vo vašom veku nie je normálne. A ty mu to nepovieš? Že sa kvôli tomu odcudzujete? Neverím, že je z práce až tak unavený, že by nemohol mať sex, keby chcel. Mne je tak ľúto, keď vidím ako sebecky sa dokážu k sebe správať partneri, pozerajú hlavne na seba a ešte nervacia, keď sa im to vytkne. Vy ste veľmi málo spolu a ešte k tomu ten jeho nezáujem. Úplne ťa chápem, radu nemám, len ta silno objimam a želám, aby ti deti vynahradili všetku lásku a pozornosť, ktorá ti od neho chýba.

lubi215
15. apr 2020

Toto som prezivala aj ja.zacala som robit zmeny od seba.pochopila som,ze chlapi su uplne ini ako my zeny.dolezite je aby si ho neterorizovala vycitkami,nestazovala sa,..uplne ta chapem,aj tu zavist ako je chlapom dobre a aj ked lubime svoje deti nadovsetko,tak by sme chceli aspon 1 slobodny den ako maju oni,bez zodpovednosti..ale chlapi by to nezvladli,vydrzia omnoho menej ako my,ver tomu..takto to je v zivote nastavene,budme vdacne za to ake sme,venuj sa viac sebe,co ta robi stastnou,mysli pozitivnejsie,bud na seba laskava..ked ty budes v pohode,tak cela rodina bude v pohode.niekedy je potrebne zatat zuby a uvidis ze sa to vyplaca.chlap to vacsinou nemysli zle,ale na utok sa brani utokom,je to chlap..kukni na youtube nejake video s muzsko zenskym svetom,naozaj sme rozdielni ;)

karolinakr
16. apr 2020

@lubi215 to neni pravda, odmalička sa zodpovednosŕ kladie na ženske plecia, pritom su muži fyzicky silnejši a psychicky odolnejši, ženy citovejšie
Všetky mužske videa a ženske časopisy napíšu siahodlhe hodinove slohy a videa, ako mame mužov ĺutovať, lebo sú sebecki, najdeš tam rad, ako mame rešpektovať, že su necitlivi a bezohladni, dokonca mame fašisticku diktaturu- žena trp a nikdy sa nesťažuj, nektritizuj
Vieš čo, ja ti na toto stavanie mužov na úroveň bohov kašlem
Ked nejakej žene vyhovuje žiť v zlom manželatve, lebo jej to internet odporúčá, je to jej vlastna sprostosť
Ale tu autorka píše- manželstvo sa mi ruti do zahuby, tak mam obavy, že ten jej bezstarostny partner raz najde prazdny barak,
A potom si klikne na internet, kde ho budu psychologovia a časopisy presviedčat, že to ndbola jeho chyba, lebo on je chlap a ma pravo na všetko, sj zanedbavat svoju ženu
A čo na tom, že s nim chce travit čas? Tak ja by som sa viac stykala s babkou, kamaratkami proste s niekym, na tom, aby sme mali romanticky vdcer raz čas by som trvala

Pojde do roboty zachvilu, par chvil a vrati sa do kolektivu, depresia pominie
A ked terZ muž kašle na ňu, čo potom?
Mysliš, že sa zmeni?
Ma sa tym utešiť, že psycholog napisal- muži su bszohladni, rešpektujte ho!
Ženy su take sliepky nedkutočnym kravinam veria, seba didkriminuju a ešte su na to hrde
Ja mam štastie, ja nrpotrebujem byt s nikym nonstop, ja mam zvoj bohaty vnutorny svet

A

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
brita7777
16. apr 2020

@retatka ja nvm teda, ale tato zena ma 6mesacne bejby a myslis, ze sa nejako upina na muza nezdravo ? ved by jej mal pomahat a byt pri nej, je to aj jeho dieta. O akej samostatnosti to hovoris, ved 6mesiacov po porode je zena este stale v procese zotavovania sa, asi si uz zabudla.

katkati
16. apr 2020

@brita7777 Presne tak, ako môže byť taký bezohľadný a namiesto korigovania času stráveného na tréningoch a pri svojich záujmoch je ešte nervný, keď má ona oprávnenú požiadavku? To fakt vzdelaná, inteligentná žena ma sa na materskej dovolenke iba priblblo usmievať a byť ticho, len aby on mal svoj pokoj? Žiadna žena by sa nemala cítiť odstrčená. Keď niekto nemá povahu na to, aby sa vedel stmeliť s rodinou a robiť aspoň čiastočne ústupky, tak ma zostať slobodný a bez záväzkov.

brita7777
16. apr 2020

@katkati sväta pravda 🙂

retatka
Autor odpoveď zmazal
lubi215
16. apr 2020

@karolinakr ja si len myslim,ze kazda zena na materskej sa citi tak trochu sama a zbytocna,i ked sa stara o dietatko,ale chyba jej spolocensky zivot.nehovoriac este o tom ze sme v tejto situacii korona.netreba hned odsudzovat chlapa,ten ma na 1.mieste zabezpecit rodinu a az potom je rodina.tym nehovorim zase ze by ich nemiloval.mozem sa spytat karolinka,ty mas deti a muza? Nechcem sa ta dotknut,len by ma zaujimalo,ci naozaj vydata matka dokaze takto pisat.

autor
16. apr 2020

@lubi215 dakujem za podporu. Ja viem ze to nie je ruzove, ale na druhej strane vseobecne situacia je vsade napata....aj kvoli korone...ucenie s detmi doma, babo.. ..nie je to tak ako na zaciatku...ale tiez nie som zrna, co je upata na muza a nevidi nic ine. Ale v manxrlstve je ten partne predsa oporou a je normalne ze to chcem id muza a nie od kamosky...

veronnica080
16. apr 2020

Hej to je proste údel, keďže je to taký by som bola povedala každodenný stereotyp a tak sa ľahko dostaví aj taký ten pocit osamelosti, aj keď je žena doma s dieťaťom, no je to úplne niečo iné ako keď dieťatko nemala

lubi215
16. apr 2020

@veronnica080 presne takto som to myslela 👌

karolinakr
16. apr 2020

@lubi215 maš pravdu, beriem spáť. Nič neni pravda čo som povedala
Keďže sa Mesiac toči okolo Uranu a Merkur okolo Slnka, a ako všetci vieme, muži prišli z Merkuru al.Uranu, nemusia brať ihlad na nikoho a na nič a žiť si po svojom
A vobec, cely konik by som zrušila
Všetky ženy sa tu nonstop sťažujú a ty si povedala, že ženy sa,nemaju sťažovať
V podstate každy chlap by si mal robiť, čo chce
To bude najmudrejšie
Merkur sa toči

retatka
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
17. apr 2020

@retatka ale však nič sa ani nezmeni, pokial ženy zaujímaju také stanovisko k veciam.Autorka sa opyta, ďalšia jej odpíše nesťažuj sa a ona áno ďakujem ti za podporu a múdru radu.Nato netreba pisať na konika, to jej manžel mohol povedať, že sa nema sťažovat.Niektore ženy su tak hlupe, že si nič ine ani nezaslužia
Tie šikovnejšie si to vedia zariadiť tak, aby cele bremeno nebolo na nich
Muži maju vyhodu ale čo, ked nejaké husičky im to toleruju, mne to žili netrhá

lubi215
17. apr 2020

@karolinakr tu na MK je veeela zien a nebude sa rusit koli jednej nespokojnej ;) nepovedala som ze sa nemozeme postazovat,mozeme,ale nie chlapovi ktory maka cely den aby zabezpecil rodinu.my mame tiez dve deti a kazda vieme,ze ked chceme slusne zit,tak z minimalnej mzdy a RD sa vyzit neda..preto treba obetovat a potlacit niekedy emocie a cela rodina je spokojna.na matke zalezi ako rodina funguje.keby sa kazda ide hned rozvadzat,tak by nevydrzal nikto spolu.chcela by som vidiet ktora zena sa nepostazuje na chlapa 😃 v kazdej rodine je cosi,je len na autorke,ci jej ten vztah viac bere alebo dava..

Strana
z2