Pocit viny kvôli žiarlivosti a fyzickému násiliu
Dobrý deň,
so ženou sme spolu dvanásť rokov, prešli sme si hocičím, stála pri mne pri najťažších chvíľach, ja pri nej tiež. Včera sa stala taká vec, prišiel som z práce domov, všetko v poriadku, chúďatko ochorela tak sa o ňu starám, lebo je moja láska. Avšak som sa zobudil o tretej ráno na wc a spálňa zavretá, ako som ju otvoril rýchlo vyutekala z kuchyne a mobil schovala. Chytil ma neuveriteľný žiarlivostný rapel.... Chcel som vidieť s kým volala písala, nech mi to sama ukáže, nakoľko viem, že zásah do súkromia bez jej povolenia nieje v poriadku. Nechcela, bohužiaľ stala sa vec, dal som jej dve facky, nie moc silné...ale nebudem si to nijako ospravedlňovať. Ona to chápala, lebo sama je taká istá, proste veľmi sme žiarlivý na seba, ...čo ona robila mne je jedno teraz,,máme taký taliansky vzťah...
To je fuk, proste ide o tie dve facky, že som ju obvinil z podvádzania...akože skončilo to sexom, dobre....len mňa tam napadali také veci že ked je tak chorá že hlas nemá tak zrazu hlas mala na volanie, na kecanie...hmmm. Ona je totižto jedna z tých, ktoré sa veľmi ťažko hľadajú (verná, empatická, opora, podpora, láska, všetko mi dáva)....ja jej zase robím veľmi romantické veci, príde z roboty a sú sviečky, hudba, nutella, šlahačka jahody....alebo večera pri sviečkach a všade upratané, umytý dom..proste snažím sa jej pomáhať aj v domácnosti. Platím nájom, potraviny, ona zase iné....Nesťažujem sa čo sa týka peňazí, dal by som jej modré z neba. Ale do riti tie dve facky.....Cítim sa ako chlap ktorý zlyhal...ktorý si povedal, že sa nikdy nedotkne, nikdy neublíži svojej láske. Pardón, cítim sa ako potkan, nie ako chlap. Mám z toho veľmi hlboké depresie, v práci sa klepem teraz a začína vo mne rásť nenávisť voči sebe samému. Odpustila mi to lebo to chápala, ale ja sebe som neodpustil. Možno nechcem ani radu, možno som sa chcel len niekde vypísať. Nie som zlý človek, veľa ľudí o mne tvrdí že som veľký dobrák..chodím pomáhať pod neziskovkou starým ľudom, chodím s nimi von a rozprávam sa s nimi, chodím im nakupovať keďže niektorý nemajú alebo majú rodinu, tí čo majú tak na nich kašlú..bože zas kecám odveci....nijak si to neospravedlňujem....
@anonym_autor Možno má s tebou už iné skúsenosti. Keby môj muž žiarlil jak ty tak tiež sa ľaknem a hodím mobil do koša. Alebo ak aj bola vymaknutá, riešene nie je ju prefackať.
🟣 Moje zhrnutie situácie pre adminov a ostatných čitateľov:
Podľa opisu autora a môjho skromného názoru tu došlo k fyzickému a veľmi pravdepodobne aj sexuálnemu násiliu (k fyzickému na 100%, k tomu sa aj priznáva).
V texte píše, že svoju partnerku v noci udrel („dal jej dve facky“), ona bola chorá, zavretá v spálni, a po incidente „to skončilo sexom“. To v kontexte vyznieva tak, že bola vystrašená, možno paralyzovaná strachom, a pravdepodobne nešlo o dobrovoľný sex.
Žena bola v zraniteľnom stave (choroba, nočná hodina, izolácia), a po útoku už nemala bezpečný priestor na slobodné rozhodovanie.
Autor následne opisuje situáciu ako „taliansky vzťah“ a svoju partnerku označuje za „empatickú, vernú a láskavú“. To naznačuje klasickú dynamiku domáceho násilia – striedanie výbuchov, ľútosti a romantizovania. Jeho druhý komentár, kde sa chváli tým, čo všetko pre ňu urobil („postavil ju na nohy, postavil dom, dal jej sebavedomie“), ukazuje manipulatívny vzorec sebaospravedlnenia a potrebu kontroly.
Takéto správanie nie je prejav lásky, ale moci, vlastníctva a emočnej závislosti.
Fyzické napadnutie partnerky a následný sex po incidente môže napĺňať znaky trestného činu domáceho násilia alebo znásilnenia.
Z tohto dôvodu považujem za nevyhnutné:
aby admini tento príspevok nahlásili polícii alebo príslušnej linke pre obete násilia,
aby bol príspevok zachovaný ako dôkaz (nie zmazaný),
a aby sa diskusia nenechávala v rovine „ľútosti“ či „pochopenia“, ale smerovala k ochrane ženy, ktorá môže byť v ohrození.
Ak autor naozaj cíti vinu, môže sa obrátiť na psychológa alebo program pre páchateľov domáceho násilia — ale nie ospravedlňovať svoj čin verejne ako „taliansky vzťah“ alebo „slabú chvíľku“.
Domáce násilie nie je hádka. Nie je to afekt.
Je to násilie.
@anonym_635401 Podpisujem do bodky!!! Ďakujem, že to niekto napísal za mňa...
Nikto nie je svätý, ale prečo si ju udrel? To je konečná !!!!!
Milý pisateľ, ak si sa sem neprišiel len vyviniť ale skutočne ľutuješ čo si spravil a chceš s tým niečo robiť, okamžite vyhľadaj odbornú pomoc. Nevyzeráš ako niekto kto má problém s peniazmi takže určite si zaobstaraj dobrého psychológa. Lebo toto nie je v poriadku, toto je vážny problém čo sa stalo.
@anonym_autor keby ma môj manžel udrie, volám naňho policajtov a už určite by som dobrovoľne nemala s nim sex… nemyslím si že z jej strany to bolo doborovolne
Prišiel si sa pochváliť, že si psychopatické hovädo, ktoré znasilnilo svoju manželku??? A to určite nie prvýkrát. Kiežby Ťa MK posunul polícii.
@anonym_autor “je jedna z tych, co sa tazko hladaju-verna…” a zaroven som jej ebol dve facky lebo ju podozrievam z nevery. To len mne nejako nevychadza?
Pre mna by to bol dovod na okamzity rozvod, pre ineho je to dokaz lasky.
Ale pripadate mi obaja tak trosku nervovo labilni a toxicki, tak len pekne zostante spolu, nech to ostane u vas doma.
@anonym_autor keby ma môj manžel udrie, volám naňho policajtov a už určite by som dobrovoľne nemala s nim sex… nemyslím si že z jej strany to bolo doborovolne
@anonym_cdb1e5 v psychológii sa tímu hovorí naučená bezmocnosť... Podľa mňa je to tento prípad
@anonym_autor podľa mňa písala tu na koňovi ze ma muža psycho a nechcela aby si to vedel ze sa sťažuje lenže si ju vymakol. Po,, udobrovacke,, si to predsalen zistil tak si tu teraz sypes popol na hlavu ako každý narcista
Kks to sa nedá čítať, pleskneš svojej chorej láske 2 facky a nehambíš sa to opekňovať zapálenymi sviečkami..
Napchala by som ti všetky tie tvoje zapáleně sviečky čo máte doma vieš kam😤
Haha ze verná ale zahodila telefon..sa posrala z toho co odhalis?? Zahodiť telef do koša?? Ved nic nerobila.
A asi nebola až tak chorá ked o 3h kecala.
Nebude ok, dostane 2 facky a chuť na sex, chorá a o 3h rano🫡😃
No si potkan, súhlasím s tebou.
Nehnevaj sa, ale vykazuješ známky psychopata ako vyšitého a tvoje litánie o tom aký si dobrák to neospravedlnia. Tvoja najväčšia "láska" sa ťa buď bála, alebo tiež nebude úplne normálna. Pretože ja byť tak strašne chorá, že ledva stojím na nohách, sex by bol asi to posledné na čo by som mala chuť. Z tvojho celého opisu vášho vzťahu cítiť brutálnu manipuláciu a nie skutočnú ľútosť.
Ja ani neviem co napisat, z celeho toho prispevku mi je nevolno, neskutocne ju musis lubit len co je pravda.
Je to tvoja lasocka, taka sa tazko hlada, verna, oddana a drb dve facky jej struhnes.
Mohla by som ti osr...tvoju nuttellu a jahody. A snazim sa predstavit si scenu ako so stoickym pokojom a kludom Anglicana prides do tej kuchyne v noci a povies lasocka s kym si pises ale no povedz s kym si pises a drb dve facky, no isto.
A co vlastne si ocakaval od tohto prispevku a komentujucich fakt netusim. Rozhresenie? Uistenie aky si laskavy, dobry a pozorny partner a aj na charitu prispievas 😵💫 a ak tvoja laska mala s tebou po tomto pokojne uzasny sex, tak bud sa ta boji alebo je rovnako mimo ako ty.
Presne takto sa sprava verna zena 🤣 zloz si ruzove okuliare. Facky ti odpustila,lebo je vinna.
@anonym_autor však je toto vymyslené 🤣🤣🤣🤣hej hej dávaš jej vsetko 🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor mate deti?
@anonym_635401 podľa mňa obaja sú
@anonym_dce32c Obaja nie sú čistí a toto tu pravdepodobne vychováva podobne pošahané deti...a kolotoč sa točí ďalej.
Ja si myslím, že toto by verná osoba nerobia- volanie v noci po tajomky atď...takže tebe je jasné (aj podľa tvojej následnej reakcie) že tam problém je.
Z môjho pohľadu obaja smer poradňa alebo od seba. Skôr ako to eskaluje.
@anonym_autor pozri, cele je to divne....ze ona telefonuje alebo si pise v noci a nechce ti ukazat s kym - to neukazuje na zdravy vztah ako ho prezentujes, lebo keby ola taka uzasna , tak preco by ti nemohla povedat s kym si pise ak by sa ta nebala ?
- tvoja reakcia je tiez od veci, lebo ak ju tak velmi milujes akopises a nikdy by si jej neublizil, tak preco nasilie ? Potrebujes pomoc, niekoho , kto ti naozaj pomoze pochopit kto si, lebo mozes byt ten, ktory pomah inym, ale niekde mas potrebu ludi vlastnit .
Myslím, že autor prvého príspevku ma
pravdu.
Keby si bol aspoň natoľko cestný, že by si priznal že si na celej čiare zlyhal, ale keďže ….to je asi zbyticne čakať
Si proste násilný chlap a to je cela pravda či sa ti to páči alebo nie
Kokos upratany umytý dom sviečky večera jahody nutela ženy kto by nechcel takého chlapa doma🤣a ona miesto vďaky ho ešte podvádza 🙉
Kokos upratany umytý dom sviečky večera jahody nutela ženy kto by nechcel takého chlapa doma🤣a ona miesto vďaky ho ešte podvádza 🙉
@anonym_aa4891 no uznaj a on z tej obrovskej lásky jej o 3h ráno flakne dve facky.
Aky krásny vzťah.
Násilník si vždy nájde ospravedlnenie a dôvod, prečo udrel a prečo za to môže ten druhý.
@anonym_aa4891 no uznaj a on z tej obrovskej lásky jej o 3h ráno flakne dve facky.
Aky krásny vzťah.
@mk22 Milujúci manžel večer sviečky 🍓 nutela v noci 2 facky a sex🙉
Prehanate poniektore. Ak mas vycitky chod sa o tom poradit k psychologovi. Vlastne cim skor. A zober aj ju. Ako ti to teda vysvetlila? Ci toto ta uz nezaujima? Tomu sa mi nechce verit.
@anonym_autor ona je z tych co sa velmi tazko hlada - verna??? Tak neviem neviem 😂 za mna mate divny vztah ked si dokazete aj fyzicky ublizit a zavrsit to sexom. Hadky a obvinovanie je ina vec ale tie facky to si fakt prehnal,ale uz to nevratis späť. Skus sa s nou porozpravat co to malo znamenat,ze ked niekoho ma nech nezatajuje,aj nevera sa da teoreticky odpustit,ale dlhodobe klamstvo to je fakt hnusne.
A oná co robila doma o 3 rano na wc s mobilom? Hmm
Si žiarlivý a ona je tiež. Ale fackami sa to neriesi predsa. Neviem. Nechápem to

@domkakvet možno písala do poradne o tom ako žiarli, on ju vymákol lebo tak žiarli že jej aj na záchod vlezie, ona sa zľakla až švacla telefón do koša aby si to neprečítal. On má svoj príbeh v hlave tak ju zbil a ona aby bol kľud tak mu navrhla sex. Takto to vidím.
Ozaj, môj muž dnes volal kamarátke a ešte sa aj priznal že jej volal, mám ho zbiť?
@anonym_635401 ak by to bolo tak, potom by islo o zlyhanie na celej ciare.