icon

Pocit viny kvôli žiarlivosti a fyzickému násiliu

30. okt 2025

Dobrý deň,

so ženou sme spolu dvanásť rokov, prešli sme si hocičím, stála pri mne pri najťažších chvíľach, ja pri nej tiež. Včera sa stala taká vec, prišiel som z práce domov, všetko v poriadku, chúďatko ochorela tak sa o ňu starám, lebo je moja láska. Avšak som sa zobudil o tretej ráno na wc a spálňa zavretá, ako som ju otvoril rýchlo vyutekala z kuchyne a mobil schovala. Chytil ma neuveriteľný žiarlivostný rapel.... Chcel som vidieť s kým volala písala, nech mi to sama ukáže, nakoľko viem, že zásah do súkromia bez jej povolenia nieje v poriadku. Nechcela, bohužiaľ stala sa vec, dal som jej dve facky, nie moc silné...ale nebudem si to nijako ospravedlňovať. Ona to chápala, lebo sama je taká istá, proste veľmi sme žiarlivý na seba, ...čo ona robila mne je jedno teraz,,máme taký taliansky vzťah...

To je fuk, proste ide o tie dve facky, že som ju obvinil z podvádzania...akože skončilo to sexom, dobre....len mňa tam napadali také veci že ked je tak chorá že hlas nemá tak zrazu hlas mala na volanie, na kecanie...hmmm. Ona je totižto jedna z tých, ktoré sa veľmi ťažko hľadajú (verná, empatická, opora, podpora, láska, všetko mi dáva)....ja jej zase robím veľmi romantické veci, príde z roboty a sú sviečky, hudba, nutella, šlahačka jahody....alebo večera pri sviečkach a všade upratané, umytý dom..proste snažím sa jej pomáhať aj v domácnosti. Platím nájom, potraviny, ona zase iné....Nesťažujem sa čo sa týka peňazí, dal by som jej modré z neba. Ale do riti tie dve facky.....Cítim sa ako chlap ktorý zlyhal...ktorý si povedal, že sa nikdy nedotkne, nikdy neublíži svojej láske. Pardón, cítim sa ako potkan, nie ako chlap. Mám z toho veľmi hlboké depresie, v práci sa klepem teraz a začína vo mne rásť nenávisť voči sebe samému. Odpustila mi to lebo to chápala, ale ja sebe som neodpustil. Možno nechcem ani radu, možno som sa chcel len niekde vypísať. Nie som zlý človek, veľa ľudí o mne tvrdí že som veľký dobrák..chodím pomáhať pod neziskovkou starým ľudom, chodím s nimi von a rozprávam sa s nimi, chodím im nakupovať keďže niektorý nemajú alebo majú rodinu, tí čo majú tak na nich kašlú..bože zas kecám odveci....nijak si to neospravedlňujem....

Strana
z2
anonym_6a6584
30. okt 2025

Ty si psychopat

autor
30. okt 2025
@anonym_6a6584

Ty si psychopat

@anonym_6a6584 ty si tiež pekne mimo

anonym_635401
30. okt 2025
@anonym_6a6584

Ty si psychopat

@anonym_6a6584
kokso keď som si to prečítala, napadli mi 2 veci: Buď ju chorú prefackal a znásilnil alebo jej ešte nejako ublížil, alebo budú psycho obaja

autor
30. okt 2025
@anonym_635401

@anonym_6a6584
kokso keď som si to prečítala, napadli mi 2 veci: Buď ju chorú prefackal a znásilnil alebo jej ešte nejako ublížil, alebo budú psycho obaja

@anonym_635401 vy ste pekne mimo na tejto stránke. Sama chcela sex a nijak viac by som jej neublížil...

anonym_6a6584
30. okt 2025
@anonym_635401

@anonym_6a6584

@anonym_635401 toto normálne čo píše nie, psychopat

anonym_aed593
30. okt 2025

@anonym_autor cítiť, že Ťa to mrzí, ale ja by som od Teba zutekala v tú minútu.

evazhoufova
30. okt 2025

Ona odpustila pretože ma sama výčitky. S tou vernosťou to bude asi inak. Tieto emočne vypäté vzťahy môžu zle skoncit

anonym_50b81e
30. okt 2025

Ten sex po dvoch fackách vám musel sakra chutiť 🤣

januska12323
30. okt 2025

Obaja ste divní.

autor
30. okt 2025

áno som psychopat ktorý tú ženu postavil na nohy z rozbitej rodiny, ktorý jej dal naspäť sebavedomie, ktorý ju podporuje tak, že vy môžete len žiarliť, ktorý jej postavil dom.... To ale neznamená, že môžem robiť čo chcem, proste sa to stalo, bodka.

autor
30. okt 2025
@anonym_50b81e

Ten sex po dvoch fackách vám musel sakra chutiť 🤣

@anonym_50b81e a jak :D

anonym_95b93a
30. okt 2025

Je zaujíma že ty sa cítiš ako potkan ale niekto ti povie psychopat to už teda nie😅
Ty to neľutujes iba lutujes seba😉

autor
30. okt 2025
@anonym_95b93a

Je zaujíma že ty sa cítiš ako potkan ale niekto ti povie psychopat to už teda nie😅
Ty to neľutujes iba lutujes seba😉

@anonym_95b93a psychopat a potkan si myslím, že sú dve rozdielne veci.

anonym_95b93a
30. okt 2025
@anonym_autor

áno som psychopat ktorý tú ženu postavil na nohy z rozbitej rodiny, ktorý jej dal naspäť sebavedomie, ktorý ju podporuje tak, že vy môžete len žiarliť, ktorý jej postavil dom.... To ale neznamená, že môžem robiť čo chcem, proste sa to stalo, bodka.

@anonym_autor presne bodka
A čo viac si chcel? veď máš to uzavreté 😅 tak si cakal chvalospevy ktoré neprišli?

autor
30. okt 2025
@anonym_95b93a

@anonym_autor presne bodka
A čo viac si chcel? veď máš to uzavreté 😅 tak si cakal chvalospevy ktoré neprišli?

@anonym_95b93a určiteeeee.

anonym_95b93a
30. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_95b93a psychopat a potkan si myslím, že sú dve rozdielne veci.

@anonym_autor presne psychopat za to nemôže a potkan sa rozhodne ze bude robiť zle
No a sám si sa pomenoval

anonym_635401
30. okt 2025
@evazhoufova

Ona odpustila pretože ma sama výčitky. S tou vernosťou to bude asi inak. Tieto emočne vypäté vzťahy môžu zle skoncit

@evazhoufova Prdlajs, nemala výčitky, mala strach. Si predstav že si s niekým píšeš, je jedno s kým. Príde chlap a prefacká ťa. Zrejme aj poriadne zjape, je červený ako paprika. A už vidím ako ty chorá mu dobrovoľne povieš že miláčik, odpúšťam ti, poďme sexovať... A ešte sa tu ospravedlňuje ako on ju postavil na nohy, dom a bla bla bla.

Tento príspevok pôsobí ako pokus o sebauľahčenie, nie ako úprimné priznanie násilia. Je v ňom veľa manipulácie, romantizácie a skresleného vnímania reality, ktoré násilie zakrýva pod slovami o láske a vine.

Mám vážne podozrenie, že tam mohlo dôjsť aj k sexuálnemu donúteniu. Ak ju najprv fyzicky napadol a potom s ňou mal sex, neexistuje spôsob, ako by to bolo skutočne slobodné rozhodnutie. Strach, šok, paralyzácia — to všetko môžu viesť k tomu, že obeť „spolupracuje“, no nie preto, že by chcela.

A to, že to napísal vo forme: „dala mi to odpustené, lebo to chápala, skončilo to sexom“ – to je typický znak agresora, ktorý sa snaží presvedčiť sám seba aj okolie, že to nebolo až také zlé. Že to bolo „vášnivé“, nie násilné. Lenže z vonkajšieho pohľadu to vyzerá presne takto:
➡️ napätie – násilie – pokus o „zmierenie“ cez sex = klasický vzorec domáceho násilia.

anonym_fc25cc
30. okt 2025

otazka je, co za zranenie mas, ze tak agresivne reagujes, podviedla ta niekedy? Ja som zena, ktora nikdy nikde nepatrala, nesnorila, neziarlila a nahodou som prisla na online neveru a odvtedy som takmer taka sialena ako ty, akurat ho nebijem

autor
30. okt 2025
@anonym_635401

@evazhoufova Prdlajs, nemala výčitky, mala strach. Si predstav že si s niekým píšeš, je jedno s kým. Príde chlap a prefacká ťa. Zrejme aj poriadne zjape, je červený ako paprika. A už vidím ako ty chorá mu dobrovoľne povieš že miláčik, odpúšťam ti, poďme sexovať... A ešte sa tu ospravedlňuje ako on ju postavil na nohy, dom a bla bla bla.

Tento príspevok pôsobí ako pokus o sebauľahčenie, nie ako úprimné priznanie násilia. Je v ňom veľa manipulácie, romantizácie a skresleného vnímania reality, ktoré násilie zakrýva pod slovami o láske a vine.

Mám vážne podozrenie, že tam mohlo dôjsť aj k sexuálnemu donúteniu. Ak ju najprv fyzicky napadol a potom s ňou mal sex, neexistuje spôsob, ako by to bolo skutočne slobodné rozhodnutie. Strach, šok, paralyzácia — to všetko môžu viesť k tomu, že obeť „spolupracuje“, no nie preto, že by chcela.

A to, že to napísal vo forme: „dala mi to odpustené, lebo to chápala, skončilo to sexom“ – to je typický znak agresora, ktorý sa snaží presvedčiť sám seba aj okolie, že to nebolo až také zlé. Že to bolo „vášnivé“, nie násilné. Lenže z vonkajšieho pohľadu to vyzerá presne takto:
➡️ napätie – násilie – pokus o „zmierenie“ cez sex = klasický vzorec domáceho násilia.

@anonym_635401 uvediem to na správnu mieru, ona chcela sex, ja som chcel spať . Nezjapal som, prišiel som a s normálnym tónom som sa s ňou bavil, len jej tiky a očný kontakt bol inde.

anonym_635401
30. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_635401 uvediem to na správnu mieru, ona chcela sex, ja som chcel spať . Nezjapal som, prišiel som a s normálnym tónom som sa s ňou bavil, len jej tiky a očný kontakt bol inde.

@anonym_autor Aha, čiže aby som si to vedela predstaviť. Ty si ju vytiahol niekde z brindy, postavil ju na nohy, postavil jej dom, ona teraz ochorela, šla vnoci na záchod, s niekým si tam písala alebo proste len čumela do telefónu (toto ja robím úplne bežne). Ty si s kľudom prišiel za ňou, spýtal si sa so stoickým pohľadom s kým si píše, ona ti povedala že s nikým. Ty si s úplným pokojom za ňou prišiel, vrazil jej 2 nežné facky a povedal jej že chceš ísť spať. A ona prišla s úsmevom k tebe že ti odpúšťa a že chce sex. Síce je chorá že ledva chodí, ale ty si si s ňou úplne v pohodičke zasexoval. Tak?

autor
30. okt 2025
@anonym_635401

@anonym_autor Aha, čiže aby som si to vedela predstaviť. Ty si ju vytiahol niekde z brindy, postavil ju na nohy, postavil jej dom, ona teraz ochorela, šla vnoci na záchod, s niekým si tam písala alebo proste len čumela do telefónu (toto ja robím úplne bežne). Ty si s kľudom prišiel za ňou, spýtal si sa so stoickým pohľadom s kým si píše, ona ti povedala že s nikým. Ty si s úplným pokojom za ňou prišiel, vrazil jej 2 nežné facky a povedal jej že chceš ísť spať. A ona prišla s úsmevom k tebe že ti odpúšťa a že chce sex. Síce je chorá že ledva chodí, ale ty si si s ňou úplne v pohodičke zasexoval. Tak?

@anonym_635401 ona bola vymykaná z toho a ja ju netýram do riti...nenútim ju k sexu ani k ničomu vám to tu už drbe???? áno presne tak, došiel som, vymykaná bola, presne taký som bol ja keď som schovával zakázané veci pred rodičmi. ty vole....nečumela do mobilu, hned ho zahodila do koša

anonym_89c24b
30. okt 2025

@anonym_autor Mne nie je jasné, čo očakávaš od tohto fóra. Spravil si naozaj blbosť. Tiež vôbec nemám dobrý pocit z toho, čo a akým štýlom tu píšeš. Znie to manipulatívne, čo možno vyplýva mozno z kontextu, ale aj tak. Nemôžeš sa diviť, že tu dostávaš naložené. Darmo tu budeš vypisovať, aký si super. Čím viac to robíš, tým viac manipulatívne to znie, aj keď to možno je pravda. Proste sa upokoj, prestaň sa triasť a pokračuj v dobrých veciach, čo robíš, a zlé už nerob. Najlepšie by ti určite pomohol s tým psychológ.

anonym_635401
30. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_635401 ona bola vymykaná z toho a ja ju netýram do riti...nenútim ju k sexu ani k ničomu vám to tu už drbe???? áno presne tak, došiel som, vymykaná bola, presne taký som bol ja keď som schovával zakázané veci pred rodičmi. ty vole....nečumela do mobilu, hned ho zahodila do koša

@anonym_autor Možno má s tebou už iné skúsenosti. Keby môj muž žiarlil jak ty tak tiež sa ľaknem a hodím mobil do koša. Alebo ak aj bola vymaknutá, riešene nie je ju prefackať.

🟣 Moje zhrnutie situácie pre adminov a ostatných čitateľov:

Podľa opisu autora a môjho skromného názoru tu došlo k fyzickému a veľmi pravdepodobne aj sexuálnemu násiliu (k fyzickému na 100%, k tomu sa aj priznáva).
V texte píše, že svoju partnerku v noci udrel („dal jej dve facky“), ona bola chorá, zavretá v spálni, a po incidente „to skončilo sexom“. To v kontexte vyznieva tak, že bola vystrašená, možno paralyzovaná strachom, a pravdepodobne nešlo o dobrovoľný sex.
Žena bola v zraniteľnom stave (choroba, nočná hodina, izolácia), a po útoku už nemala bezpečný priestor na slobodné rozhodovanie.

Autor následne opisuje situáciu ako „taliansky vzťah“ a svoju partnerku označuje za „empatickú, vernú a láskavú“. To naznačuje klasickú dynamiku domáceho násilia – striedanie výbuchov, ľútosti a romantizovania. Jeho druhý komentár, kde sa chváli tým, čo všetko pre ňu urobil („postavil ju na nohy, postavil dom, dal jej sebavedomie“), ukazuje manipulatívny vzorec sebaospravedlnenia a potrebu kontroly.

Takéto správanie nie je prejav lásky, ale moci, vlastníctva a emočnej závislosti.
Fyzické napadnutie partnerky a následný sex po incidente môže napĺňať znaky trestného činu domáceho násilia alebo znásilnenia.

Z tohto dôvodu považujem za nevyhnutné:

aby admini tento príspevok nahlásili polícii alebo príslušnej linke pre obete násilia,

aby bol príspevok zachovaný ako dôkaz (nie zmazaný),

a aby sa diskusia nenechávala v rovine „ľútosti“ či „pochopenia“, ale smerovala k ochrane ženy, ktorá môže byť v ohrození.

Ak autor naozaj cíti vinu, môže sa obrátiť na psychológa alebo program pre páchateľov domáceho násilia — ale nie ospravedlňovať svoj čin verejne ako „taliansky vzťah“ alebo „slabú chvíľku“.

Domáce násilie nie je hádka. Nie je to afekt.
Je to násilie.

domkakvet
30. okt 2025

@anonym_autor uz vies s kym to volala a pisala?

anonym_635401
30. okt 2025
@domkakvet

@anonym_autor uz vies s kym to volala a pisala?

@domkakvet myslím že nevie keďže ju opisuje ako vernú, hoci je 100% presvedčený že ho podvádza a bola nachytaná... A keby to bol aj jej tajný milenec, tak ju predsa nemôže zbiť a následne spokojne posexovať a nič sa nedeje, ale normálny človek rieši prečo sa to stalo, a či má vzťah vôbec ešte význam...

domkakvet
30. okt 2025
@anonym_635401

@domkakvet myslím že nevie keďže ju opisuje ako vernú, hoci je 100% presvedčený že ho podvádza a bola nachytaná... A keby to bol aj jej tajný milenec, tak ju predsa nemôže zbiť a následne spokojne posexovať a nič sa nedeje, ale normálny človek rieši prečo sa to stalo, a či má vzťah vôbec ešte význam...

@anonym_635401 tak ak ho podvadza a potom dali udobrovaci sex, tak je to ine ako keby ju prefackal len tak, ako za mna oba priklady od veci, ale ku kazdemu by som sa vyjadrila trochu inak, cize je tam rozdiel.

cimage
30. okt 2025

Ten sex bola len zasterka. Chlapovi zavrie usta a oci dobrym sexom. Ved, ktora normalna zena, ktora je verna a nema vycitky by ako chora a prefackana dobrovolne sexovala? Podla mna ziadna. Trochu si protirecis, lebo ju obvinujes z nevery a potom pises, ze taku vernu zenu uz nenajdes. Take verne, ako je ta tvoja urcite najdes, neboj. To, ze si pan dokonaly a pomozes jej, este neznamena, ze budete spolu do konca zivota.

anonym_635401
30. okt 2025
@domkakvet

@anonym_635401 tak ak ho podvadza a potom dali udobrovaci sex, tak je to ine ako keby ju prefackal len tak, ako za mna oba priklady od veci, ale ku kazdemu by som sa vyjadrila trochu inak, cize je tam rozdiel.

@domkakvet možno písala do poradne o tom ako žiarli, on ju vymákol lebo tak žiarli že jej aj na záchod vlezie, ona sa zľakla až švacla telefón do koša aby si to neprečítal. On má svoj príbeh v hlave tak ju zbil a ona aby bol kľud tak mu navrhla sex. Takto to vidím.
Ozaj, môj muž dnes volal kamarátke a ešte sa aj priznal že jej volal, mám ho zbiť?

anonym_dce32c
30. okt 2025
@anonym_635401

@anonym_6a6584

@anonym_635401 podľa mňa obaja sú

enmery
30. okt 2025
Strana
z2