,,Podarená nevesta"
Co by ste vy povedali na taku nevestu ktora ma pred 30kou a jej zivot je v podstate hlavne o party a spani v posteli a nicnerobeni? Ocakava navarene odo mna ona mojmu synovi neuveri naopak vari on jej uz ked tak. Ona iba vypit cez vikend na party fajci jednu od druhej horsie ako chlap a cele dni vylehuje v posteli. Ked od nas odide po vikende tak samozrejme ze si ani neodprace po sebe ani len pohar neumyje. Pride mi strasne leniva. Teda takto som si svoju nevestu nepredstavovala 😕
@maminkadeticiek neriesit ze si neupracu nenavaria nechat ich nech si ziju ako vedia a nestarat sa. S tym ze rovnako mam to iste narok vyzadovat aj ja od nich. Aby to nezneuzivali. A ked budem chciet ponuknem ich sama nie ze to budu oni vyzadovat. Tak som zvedava
Rozumna zenska!😉 Vidis to 👍 Najlepsie je vobec sa do mladych nestarat a este lepsie nestarat sa za ziadnu cenu do nevesty.To si len sama na seba bic upleties a vzdy skoncis v ociach syna aj nevesty za zlu.Nechaj ich tak a budes mat klud.
@maminkadeticiek ano budem pracovat na tej asertivite co tu zienky pisali. Dakujem. Mozno aj to mi pomohlo ze som sa aspon vypisat mohla a uz ma to tak netazi..
Ale poviem ti klobuk dole pred tebou.Maloktora zena si uzna,obzvlast ak ide o tak osemetne citlive vztahy ako su svokra-nevesta.Drz sa 😊
Nevestu... lebo sa tu stazujes akoby si si ju zobrala ty a nie syn. Ak je on spokojny tak len zatat zuby a navstevu prezit. Pripadne synovi naznacit ze nech pridu na kavu a nie na vikend.
@tykat jaj to som nepochopila ano vsak uz som pisala ze sa budem snazit aby som to viac neriesila takto zaroven aby vztahy ostali take ake su
@autorka, viac krat si napisala, ze si pochybila v synovej vychove, to je uctihodne, ze si to priznas. Myslim, ze v okolnostiach ake si mala pri vychove si robila co si mohla, clovek sa casto snazi vyvarovat chyb, ktore robili jeho rodicia, alebo nam s odstupom casu pridu ako chyby a snazime sa to robit inak, no ja si myslim, ze apriori to clovek nerobi so zlym umyslom a v danom momente, ked sa pre nieco rozhodne a nieco nejako urobi tak prave v tom danom momente to nevedel a nebol schopny urobit inak.
Dalsiu chybu robis v tom, tu istu robim aj ja, ze ocakavam od ludi, ze sa budu spravat rovnako ako by som sa v danej situacii spravala ja alebo ty. Bohuzial to tak nefunguje, ze tebe by nedalo si po sebe umyt tanier, ze tebe neda neupratat, ak je bordel, vidis niekto to ma niekde a pije si pivko a slivku.
To ze tvoj syn pomaha na poziadanie v rodine mladej ta mrzi a rozumiem tomu. Mozno je to tym, ze u teba videl, ze si fungovala stale, ci bolo dobre, ci bolo zle a mlada mu tu jeho snahu vykompenzuje sexom, co nezachranis ani svieckovou.
Ako si aj ty sama napisala, ked maju bordel nech maju, ak vidis syna makat a jeho mladu sediet a chlastat a fajcit tak ho nechaj, ak mu to za to stoji nech maka. Na vyvaranie pre nich sa vykasli. Ak budes mat chut, tak raz za uhorsky rok ich zavolaj na kolacik, pri nejakej prilezitosti ich zavolaj aj na obed ale ak sa urazia, ze im pravidel nebudes krmit krky tak nech, raz sa odrazia.
Ja na tvojom mieste by som pri nejakej prilezitosti tvojmu synovi aj vysvetlila tvoju financnu situaciu a to, ze aj ty si uz potrebujes oddychnut a nie starat sa o dceru a dve dospele lemry.

@tykat koho???