icon

,,Podarená nevesta"

15. aug 2021

Co by ste vy povedali na taku nevestu ktora ma pred 30kou a jej zivot je v podstate hlavne o party a spani v posteli a nicnerobeni? Ocakava navarene odo mna ona mojmu synovi neuveri naopak vari on jej uz ked tak. Ona iba vypit cez vikend na party fajci jednu od druhej horsie ako chlap a cele dni vylehuje v posteli. Ked od nas odide po vikende tak samozrejme ze si ani neodprace po sebe ani len pohar neumyje. Pride mi strasne leniva. Teda takto som si svoju nevestu nepredstavovala 😕

klip0
15. aug 2021

Aha tak čítam ďalší komentár že v svojej časti nechajú neporiadok. Viem že teba ako mamu to hnevá alebo ti to príde ľúto že to spraví syn. Ale tak je to ich život, ich vzťah, ich zvyky. Možno to majú tak podelené, nevieš ako fungujú doma, nevies ako vyzerajú bežné dni u nich.

lucilaines
15. aug 2021

No tak ked syn doteraz doma ani prstom nepohol, asi je to aj jeho bordel. A mlada velmi skoro a mudro prekukla hru a zvolila pristup, mily zlaty, necakaj ze ti budem skakat za ritou jak tvoja mama a upratovat po tebe kazdy pohar a ponozku. A tak si to proste nastavili a vyhovuje im poriadok taky, aky maju. Mozno ten “strasny bordel” v skutocnosti budu dva zabudnute neumyte pohare. Kazdopadne ak je to ich byt, na co im tam chodis?

luccija
15. aug 2021

Tak sa asi našli 🙂on nič neporobil doma a teraz si našiel ešte horšiu ako je on.Urcite by ma to trápilo, ale tak bordel majú a vyspavaju vo svojom.Nemaju deti nech žijú párty život a ležia v posteli.Horsie, že to vidíš a mala si asi inu predstavu.Nie všetky ženy sú starostlivé, varia a trhajú burinu.Najlepsie je nestarat sa...syn sa jej bude zastávať a ty budeš najhoršia.Ak by tam nemali byť tak o tom nevieš.
A určite po nich neupratuj sú dospelí ľudia.

alvaluka
15. aug 2021

@autorka… zamyslas sa ake budu tvoje vnucata, pozri ak bude ich matka leniva, bud sa naucia, ze musia upratovat, alebo stale bude upratovat tvoj syn, co ma asi tak trochu karmu, ked tebe asi velmi nepomahal, alebo aj deti budu bordelari, aj taki musia byt.
Ak ti vadi, ze narobili bordel v ich casti domu, tak nech si to upracu.

marca12
15. aug 2021

Mozno vo svojom byte sa sprava inak. Vikend beru ako odreagovanie sa,uziju si. Tiez by mi to prislo divne,ja by som teda bordel po sebe nenechala a ani by som sa nechcela pred svokrou ukazat ako povalac v posteli,ale kazdy sme iny.

autor
15. aug 2021

@chrumka120 ked ma zavolaju na debat idem ale nevnucujem sa im tam zase. A vidim co tam maju vzdy

brita7777
15. aug 2021

To som robila aj ja v jej veku a leniva nie som, mozno ma dake aj zaluby ? Nemusi byt nutne zla a co, party life bol super tiez a treba si ho uzit, potom pride uz ten realny a co ? Predstavy o nevestach, ved to je smiesne, nech si vybera hlavne syn a to ze im varis ? Alebo teda naco by si to robila, leda ak by sa ti chcelo.

autor
15. aug 2021

@luccija asi mas pravdu musim sa od toho odosobnit ja sa im nechcem miesat do zivota ni zamrzi ma to dost

klarissa25
15. aug 2021

Ako vieš ze doma nevari?? Teba by som za svokru nechcela...

petulda333
15. aug 2021

U svokry sme zili cca 3r. A vies co? Mozno si aj moja svokra myslela, ze som bordelar. No jej syn a moj muz bol v tom case taky, ako ten tvoj. Neupratoval za sebou. Zjedol keksik, cokoladku, hocico a obal ak spadol, nechal ho tam. Mna to prestalo bavit a ten bordel som tam nechala, nech si uprace. Nie som sluzka. Raz, upratala svokra po 3t,nato som jej povedala, ze si to neprajem. Nech si uprace jej syn. Druhykrat a potom uz vzdy (v nasom byte) upratal po sebe. No trvalo to dlho. Mozno aj u nich je to tak. Ved sama pises, ze doma nepomahal a ja nevidim dovod, preco by to mala robit len zena. Mozno ona sa stara cely tyzden v byte a tam to caka od neho. Nevies. A je to jeho volba

larisa
15. aug 2021

Nestarat sa do nich. Navariť, nenakupovat , neprat im veci. Nech sa sami o seba staraju.

luccija
15. aug 2021

Každú mamu by to trápilo, ale čo už...keď je on spokojný nerieš to.Mozno deti ani nechcú, možno sa obaja zmenia, možno vnúča hodia na krk tebe a budú vyspavat v posteli🙂nikdy nevieš čo Ta caka

mandarinka555
15. aug 2021

Tu sú v podstate samé mladé babenky, čiže tiež nevesty, tak nečakaj, že niektorá bude na tvojej strane. A keď si tvoj syn vybral hnidu lenivú, nič s tým nenarobíš, zrejme má iné prednosti (rozumej taký sex, že mladý po ňom nevie, kde je sever)

miskakyska
15. aug 2021

@mandarinka555 presne 😀 ked je diskusia o svokre ježibabe ,tak sa predbiehaju,ktorá viac imaginárne tej chudere naloží,aj napriek tomu,že nevedia druhú verziu...aaaaale,ked je o nevestičke...kriste pane..pánbohchráň...neexistuje...zlé nevesty neexistujú..no 😀 iba zlé svokry

sofiella
15. aug 2021

Ked majú svoj byt naozaj nechapem, prečo prídu na víkend do mamahotelu?
Vies, to ze teraz vedie takt život neznamená, ze bude neschopná manželka a matka. Možno je.fajn ze sa teraz vyburi, odzije si to co si odzit ma a v 40tke ju nechytí druhá puberta.
- to je ta lepšia možnosť
Inak tvoje obavy sú na mieste. Ona snáď nechodí piť bez tvojho syna a predpokladám ze fajčí tiež. V tom prípade si len našiel seberovnu.
Ostava veriť v to, ze deti všetko zmenia k lepšiemu. Zas nie ké to žiadna tragédia a svokry sú málokedy spokojne so.svojimi nevestami a naopak 😅

kikus7
15. aug 2021

Akú si synček našiel, takú má.

petulda333
15. aug 2021

@mandarinka555 tak jej syn je tiez hnida leniva. A ona predsa nevie, ako to maju doma. Na jednej strane pise, ze nechaju bordel a na druhej, ze jej syn chudacik vsetko robi. No asi to nerobi dobre

chrumka120
15. aug 2021

No ak ta tam volajú na debat tak ta maju radi, nepokaz si to týmito myšlienkami lebo sa to môže skončiť zákazom vstupu :D

mamamasama
15. aug 2021

Aj my sme chodievali takto k svokre na víkendy a nikdy by som v jej dome nevarila, ani neupratovala. Boli sme tam na návšteve. Jasné, že sme nenechali neporiadok, ale to len preto, že to bol RD môjho muža a teda upratoval, aj riad umýval on, tak ako aj ja, keď sme boli pre zmenu u našich. Ja síce nefajčím a nie som party girl, ale v posteli sme vylihovali aj my. Nebolo mi príjemné pohybovať sa po cudzom dome. Muž tam ale chodil, aby videl maminku, tak sme tam chodili spolu, nakoľko cez týždeň sme boli v práci. Ja som z nej naštastie nikdy nemala pocit, že nie som vítaná.

lujza123
15. aug 2021

"Ona mojmu synovi neuvari naopak vari on jej uz ked tak"

No a? Čože chlap nemôže navariť, to musí zákonite iba žena?
A cez víkend doobeda sa vylihuje v posteli, dospava pracovný týždeň a oddychuje, to je úplne normalne. Na to ten predsa víkend je.

julia2018
15. aug 2021

Ach, že tvoje vnúčatá… v prvom rade to nebudú jej deti

sticker
lindusss2016
15. aug 2021

Tak ja som ako mlade dievca chodila s chalanom, ktory mal taku protivnu mamu, stihacku 1.stupna, co kontrolovala kazdy jeden vlas, co po mne odpadol a neznasala som k nim chodit, ale co uz sprosta, zalubena, som drzala hubu... ja som sa u nich citila tak zle, ze som tak tiez nic nerobila, lebo ked aj ano, ze som chcela pomoct, hned ma zdrabala, ze minam vela jari, vela vody, toto ona robi hentak a toto tak... a proste vo vsetkom som podla nej bola neschopna... az mi to jedneho dna doplo a odmietla som sa k nim uz vratit... tak len aby si vedela, ze pre nic nerobenie su aj ine dovody ako lenivost...

iveta7677
15. aug 2021

Mate pravdu nejedna sa o to ci u vas uprace alebo nie. Jedna sa o to, ze ked nerobi u vas tak nerobi ani doma. Preco ju opisuje Vas syn ako dokonalu? V com je dokonala. Prihlaste sa k nim na navstevu a aspon uvidite ako je tam a ako vas pohosti...mozno vas prekvapi..

elizabet173
15. aug 2021

@mandarinka555 tak ja mám teda podstatne bližšie k tej svokre, už som aj zabudla, že som bola mladá babenka, ale nechápem, čo autorka témy rieši. Tú ženu si vybral jej syn, ak vyhovuje jemu, jej nemusí. Ak majú bordel vo svojej oddelenej časti domu, to by ma absolútne netankovalo. Navarila by som si pre seba a im ponúkla kávu, možno koláč. A bolo by mi srdečne jedno, či sa po zbytok víkendu pasú a ako to majú vo svojej byte, tak to úplne.

selest
15. aug 2021

To iste co myslim o tvojom asi 30 rocnom synovi ktory byva s mamou. Ze by sa mali osamostatnit a valat sa v posteli bez dozoru maminky.

katka2602
15. aug 2021

Hmm chodia do časti čo patrí tvojmu synovi? Tak aj keby nechali na strede obývačky 💩 neupratala by som to po nich. Je to ich časť domu,nech si po sebe upracú, vlastne by som do tej časti vôbec nechodila. Varenie? To, že varí tvoj syn, hádam mu to neublíži, možno majú dohodu, že v byte varí a upratuje ona a v dome to ma robiť on. A teraz sa prosím neuraz, ale tvoja výchova bola aká, keď syn nepohol ani prstom aby ti pomáhal??? Ty si vychovala lenivca a ak si on našiel takú istú tak je ona zlá? Akože keby som chodila na chatu tiež si tam oddychujem, dám pohár vína a vyložím nohy. A teda s mužom sme spolu takmer 18 rokov a nikdy som si nedovolila u svokrovcov niečo variť (pokiaľ sa svokra sama nepožiadala) ani do chladničky nevôjdem, nie som doma som na návšteve, ale po obede po sebe upracem aj pohár umyjem hoc ma teda svokra stále vyženie, nech to nechám tak, že to poumýva ona. A odkiaľ vieš, kde chodí a koľko pije? keď ju tvoj syn vychvaľuje tak sa asi nesťažuje, to by sa vylučovalo, nie? A tvoj syn akože sedí doma, keď je ona vonku? A on nefajčí? A ešte dodám, nikde nie je napísané, že si povinná im niečo variť a pripravovať.

sono2
15. aug 2021

Tak ako sú leniví muži a neurobia ani tuk v domácnosti za celý svoj život.
Tak sú také ženy.
No čo.
Tak sa bude starať tvoj syn, a možno sa nevezmu.
A môžeš aj jej povedať alebo aj jemu, ja to schvaľujem. A možno sa lady pohonu.
Určite lepšie ako plakať tu na fóre

ewelinka21
15. aug 2021

Ahoj... my ked sme boli mladsi a bezdetni, tiez sme stale niekam chodili... proste ten nazvime to socialny zivot sme mali ovela bohatsi ako teraz... to bolo same kino, divadlo, diskoteka, bar, tu si sadnut na poharik vinka, tam ist na dovolenku, dokonca sme si aj cigaretky zapalili a svet sa nezrutil... s detmi je to uz ine, ano snazime sa prisposobit program im, cize pocas vikendu prazdnin, dovolenky jednoducho detsky program, pocas beznych pracovnych dni deti aj tak maju svoj rezim, ktory dodrziavame... vinko sme obmedzili, len naniake specialne prilezitosti alebo ked si ideme raz za cas sami sadnut...cigaretky sme uplne odpisali... mozno nevesta si este potrebuje takto rok dva uzit ked pridu deti bude to uplne ine...
a tiez chodime ku svokre na navstevy, tak cca raz za mesiac... ale do kuchyne jej neleziem... dlazku si umyje ked odideme a riady jej umyva umyvacka... ked s niecim potrebuje pomoct tak ma slusne poziada, pomozem...
skus aj ty nevestu poziadat o pomoc, mozno budes prekvapena...

vladenakubo
15. aug 2021

Vies co? Keby pratala, prala, starala sa, na rukach vas aj syna nosila aj tak by bola zla... Zakon nevesta-svokra! Cest vynimkam... Ale aj tie musia od seba byt mininalne na inej planete. Take sa maju dobre... Presne take co hubu maju, nakricia ozvu sa... A tie co kmitaju jak oni piskaju aj tak dobre nikdy nebudu bo pustaju silno vodu, bo splachuju, bo nesplachuju, bo dychaju hlasno abo rychlo... Atd... Takze tak...

ninusa221
15. aug 2021

Bola si u nich doma? Ako fungujú ? Lebo aj o mne svokra porozprávala a ked k nam prisla tak pochopila že sa mýlila 🙃🙃🤷🏽‍♀️