Podarená známa
Ja potrebujem len názor,nechcem aby ste si mysleli že som stíhačka a žiarlivka no to čo sa deje poslednú dobu ma riadne serie....Môjho muža kmotra....Začala mu vyvolávať či niečo nepotrebuje z obchodu....Ako sa má....čo jedol...Ako????VTF????a včera mi písal jej muž a som mu napísala že si to neprajem že mi to vadí,a nato mi povedal že on s ňou nežije už a nezaujíma ho....A ešte môj muž na mňa sa urazil prečo som mu povedala že mu volala???No ako čo si mám o tom myslieť???Pritiahnuté za vlasy....
@ushuaia
@libka1
@kikushka2386
@matka412 si predstavte že mi volal muž či som jej zavolala a nadávala to telefonu....Pritom som jej ani nevolala....
@elina25 ja som mojho varovala ze este raz ked nieco ziatim tak to budem riesit takto. Treba sa porozpravat aj s manzelom ze sa ti to nepaci. Takych zien je zial vela , ktore si neuvedomuju ze take nieco sa moze stat aj im. Niekore zeny su potvory a potrebuju si nieco dokazovat a povedzme si pravdu , chlapom to robi dobre ze sa o nich zaujimaju aj ine zeny.
on si mysli že chytá druhý dych a zatial príde prvý infarkt 😀 😀 chlapi su v tomto velmi, nechcem napisat primitívni ale jednoduchy.. maju zapnutú len jednu fazu
@elina25 😕 tak ale to si tvoj muz inac dost dovoluje... ja teda nie som nejaka sekera, ale odtial potial, kebyze aj mam potrebu niekomu vynadat, pochybujem ze by si ten moj trufol sa k tomu vyjadrovat 😀 a uz vobec by mal ten tvoj drzat hubu a krok ked ma na tom svoj podiel viny... a akoze za usami podla tohto ma, minimalne mu to naozaj lichoti (co by asi kazdemu), ale podla mna sa nevie vpratat do koze a nevie kde je jeho miesto 🙄 urob poriadky s nim, ona je naozaj druhorada... ja by som v takejto situacii mojho prinutila aby s nou spravil poriadky on.. nastastie moj manzel vie co si moze dovolit a drzi sa toho 🙂
hned ako by ho dostala ho posle prec a urobi si ciarku ...
@elina25 no tak ja by som ešte jemu vynadala, že čo ťa otravuje s jej blbými sťažnosťami, somár jeden. a dala by som mu na výber, buď ty alebo ona. len preto, že jej sa rozpadlo manželstvo, nemusí rozbíjať ďalšie, ona si len teraz potrebuje dokázať, že má na to, nájsť si niekoho, a tvoj muž jej na to skočil

riesila by som oboch, a dotycnej tiez treba ukazat kde je jej miesto... 😖