icon

Podarená známa

elina25
20. máj 2014

Ja potrebujem len názor,nechcem aby ste si mysleli že som stíhačka a žiarlivka no to čo sa deje poslednú dobu ma riadne serie....Môjho muža kmotra....Začala mu vyvolávať či niečo nepotrebuje z obchodu....Ako sa má....čo jedol...Ako????VTF????a včera mi písal jej muž a som mu napísala že si to neprajem že mi to vadí,a nato mi povedal že on s ňou nežije už a nezaujíma ho....A ešte môj muž na mňa sa urazil prečo som mu povedala že mu volala???No ako čo si mám o tom myslieť???Pritiahnuté za vlasy....

ushuaia
20. máj 2014

riesila by som oboch, a dotycnej tiez treba ukazat kde je jej miesto... 😖

jabadaba
20. máj 2014

@elina25 cize nie oma, ale on je jej kmotor, vo vztahu k jej dietatu...OK. Neviem preco som bola v tom, ze sa tieto "posty" vyberaju spomedzi pribuznych.

jabadaba
20. máj 2014

@marse 😀

marse
20. máj 2014

@jabadaba řekla sem neco blbe predsedo? 😀 😀

elina25
autor
20. máj 2014

@jabadaba oni dali môjho muža

elina25
autor
20. máj 2014

@libka1 aj manželíno dostane kvapky nič sa neboj,ma mať on rozum ked ho už ona nemá...

elina25
autor
20. máj 2014

@ushuaia
@libka1
@kikushka2386
@matka412 si predstavte že mi volal muž či som jej zavolala a nadávala to telefonu....Pritom som jej ani nevolala....

matka412
20. máj 2014

@elina25 ja som mojho varovala ze este raz ked nieco ziatim tak to budem riesit takto. Treba sa porozpravat aj s manzelom ze sa ti to nepaci. Takych zien je zial vela , ktore si neuvedomuju ze take nieco sa moze stat aj im. Niekore zeny su potvory a potrebuju si nieco dokazovat a povedzme si pravdu , chlapom to robi dobre ze sa o nich zaujimaju aj ine zeny.

elina25
autor
20. máj 2014

@matka412 musím sa z nim porozprávať....Presne to treba riešit také správanie

ushuaia
20. máj 2014

@elina25 nuz pride mi to tak , ze hviezda robi problemy...a takto chce stvat muza proti tebe...,s muzom to chce priamy rozhovor, a trosku mu asi popravit ego... 😒 ved predsa on sam vie koho si bral...a co moze od teba ocakavat... a nie davat na kecy nejakej husi

matka412
20. máj 2014

@elina25 presne , vztah je o komunikacii a treba zacat u manzela hned ked pride domov

elina25
autor
20. máj 2014

@ushuaia presne!!! čo s toho tepla mu zmäkol mozog....ale načo klame že som jej volala....

marse
20. máj 2014

on si mysli že chytá druhý dych a zatial príde prvý infarkt 😀 😀 chlapi su v tomto velmi, nechcem napisat primitívni ale jednoduchy.. maju zapnutú len jednu fazu

ushuaia
20. máj 2014

@elina25 taka hus moze na seba upozornit iba klamanim a intrigovanim...na viac sa totiz nezmoze...,a ja dufam ze tvoj muz sa k tomu postavi chlapsky a bude ju ignorovat...ved je to detinske aj z jeho strany... 😖

lorela
20. máj 2014

@elina25 Keď si jej, akože, volala, tak nech mu ukáže tvoj prichádzajúci hovor 🙂. To môžeš použiť pri vašom rozhovore, lebo inak som skôr za to, aby si veci riešila v prvom rade s manželom, ako s ňou.

libka1
20. máj 2014

@elina25 😕 tak ale to si tvoj muz inac dost dovoluje... ja teda nie som nejaka sekera, ale odtial potial, kebyze aj mam potrebu niekomu vynadat, pochybujem ze by si ten moj trufol sa k tomu vyjadrovat 😀 a uz vobec by mal ten tvoj drzat hubu a krok ked ma na tom svoj podiel viny... a akoze za usami podla tohto ma, minimalne mu to naozaj lichoti (co by asi kazdemu), ale podla mna sa nevie vpratat do koze a nevie kde je jeho miesto 🙄 urob poriadky s nim, ona je naozaj druhorada... ja by som v takejto situacii mojho prinutila aby s nou spravil poriadky on.. nastastie moj manzel vie co si moze dovolit a drzi sa toho 🙂

marse
20. máj 2014

hned ako by ho dostala ho posle prec a urobi si ciarku ...

elina25
autor
20. máj 2014

@lorela
@ushuaia
@libka1 to ja neviem ci on neosprostel,a ze jej povedal nech ho neotravuje s bludamy....

dadulko1
20. máj 2014

@elina25 no tak ja by som ešte jemu vynadala, že čo ťa otravuje s jej blbými sťažnosťami, somár jeden. a dala by som mu na výber, buď ty alebo ona. len preto, že jej sa rozpadlo manželstvo, nemusí rozbíjať ďalšie, ona si len teraz potrebuje dokázať, že má na to, nájsť si niekoho, a tvoj muž jej na to skočil

jabadaba
20. máj 2014

@marse 😀 ale prave naopak.

elina25
autor
20. máj 2014

@jabadaba mu dam takej čiarky že mu plano bude 😀 😀 😀

elina25
autor
20. máj 2014

@dadulko1 príde domov a hned bude dlhy rozhovor....

jabadaba
20. máj 2014

@marse ako, myslis, ze zbiera skalpy? 😀

marse
Autor odpoveď zmazal
ushuaia
20. máj 2014

@marse dnes to vyzera zase na ,,bombasticky den,, 😀 ako haloooo kde sme, este stale na MK ? admin to uz zatvoril...

jabadaba
20. máj 2014

@ushuaia 😀 blyska sa na bujnu noc. 😀

jabadaba
20. máj 2014

@marse ehm, to je aky test? Nech som v obraze keby daco. 😀

marse
20. máj 2014

@ushuaia uz??? a ja som ju este chcela podporiť 😀 😀 😀
nevadi aj zajtra je den, aj zajtra budu nove temy 😀

marse
20. máj 2014

@jabadaba napustis plny lavor vody... a nechas chlapa vlozit do nich vajcia 😀 😀
ak sa ponoria je to dobre lebo su tazke a plne, ale ak ostanu na hladine plavat tak su vyprazdnene 😀 😀 😀

ushuaia
20. máj 2014

@marse snad pozna Newtonov zakon... 😀 😀