Podarilo sa vám oživiť narušený vzťah?
zaujima ma,ci sa niekomu podarilo ozivit zniceny vztah alebo ste sa rozisli/rozviedli?neviem ako dalej.mali sme tolko existencnych starosti od straty zamestnania,financii,co nas drzalo pokope,ale posledne tyzdne katastrofa...z mojej strany.on zrejme problem nikde nevidi,nechape.neplanovali sme rodinu,ale vedeli sme,ze k tomu spejeme a raz budeme chciet zalozit,no on akoby necitil,ze roky utekaju a my nemame nic vybudovane.svojim spravanim sa mi zhnusil.znusil sa mi tym,ze mi nevenuje cas na rozhovor,necha ma nech sa utapam v "depresiach".a pomaly zistujem,ze ja vlastne ani neviem,s kym zijem.mam po 30tke a som nastvana,ze som zabila roky s neperspektivnych chlapom.neviem,ci to takto vidim len koli nasim problemom alebo by som videla,aj keby sme boli v pohode.uz neviem,co mam s nim robit.neviem ako premoct v sebe ten hnus.nedokazem ho ani pohladit.nedokazem mu povedat pekne slovo.proste za to vsetko ako sa on za tie roky sprava ku mne ignorantsky,nemam chut na nic.nehovorim,ze je zly,agresivny ani nic podobne.len jednoducho nekomunikuje,neriesi veci so mnou,zavazne rozhodnutia nepreberie so mnou.nevladzem takto dalej.ide mi vnutro roztrhnut od zufalstva.vacsinou sa snazim tvarit stastne,ale potom pridu dni,kedy sa uz nedokazem pretvarovat.nastvana som nanho,ze ma dohnal do takehoto stavu.ako to moze jeden chlap dopustit a este ho ani nezaujima,ci sa ja trapim.aj teraz je uz druhy den ticho.chapete to?keby som ja neprehovorila,tak okrem ahoj nepovie nic.ale s kamaratmi vie prekecat cele hodiny.minule som navrhla rozchod,ze ho nedrzim,nech si hlada inu,lebo ja uz takto dalej nevladzem...jeho odpoved bola,co to trepes? tie,ktore mate fajn vztahy toto nepochopite.pochopi len ten,kto fakt zazil,tak poprosim,aby ste si ucebnicovu teoriu ponechali pre seba.teoriu ovladam aj ja

@marca12 ved to, ze stale tomu nieco chyba...ono ten vas vztah mi pripada, ze pre teba je lepsi, ako ziaden a cele je to o tom...bojis sa zostat sama, bojis sa, ze si uz nikoho nenajdes, ze uz nemas cas na novy vztah a tak si sama v sebe vytvaras ten rozkol a vzapati predlzujes roky tejto 'agonie' a oberas sa tak o sancu stretnut naozaj niekoho, kto 'za nieco stoji'. Ono, ak si mala pred tym majetnickeho chlapa, tak si zrejme hladala uplny opak...alebo len nenaplnil tvoje ocakavania a tak sa ti zhnusil 😖. Tak ci onak, ak nemate nic vybudovane, ani sa nic do buducna necrta, tak naozaj zabijas cas. A detstvo a rodicov nema vyznam obvinovat, to je minulost, uz sa stalo a neda sa zmenit. kazdy z nas tym presiel, kazdy clovek ma svoje bloky a traumy z detstva, nezabudaj, ze nasi rodicia robili najlepsie, ako vedeli, inak to nevedeli, takze je zbytocne ich obvinovat, mozme len odpustat, ak sa chceme posunut dalej 😉.
A teraz to je ako u vas? od maja ubehlo dost casu, zmenilo sa nieco? ci stale vsetko po starom?