Podozrenie na neveru v rodine
Povedali by ste 60r zene z rodiny, ze mate podozrenie na neveru u jej muza? Je mi to neprijemne. Stretla som jej muza, co mi je tiez blizka osoba so zenou, o ktorej sa v mojom detstve rozpravalo, ze ju s nou podvadza. A ja som ich stretla. Boli spolu na nakupe. On zbledol, zakoktal sa. Bezal za mnou, vysvetloval, neverila som mu. Zaviezol ma domov. Viac sme sa o tom nebavili. Stale neviem, ci to blizkej osobe povedat, abo si to nechat pre seba. Rozviest sa s nim nerozvedie, to viem. Mam byt ticho a "zabudnut"? 🫤
Jasné povedz a všetko sa to obráti proti tebe a budeš za pi najväčšiu na svete. Ja už by som to nikomu nehovorila, okrem sestry. 2krat sa to brutálne otočilo preto mne a je mi na prd, že po rokoch sa mi tie podvadzane zeny ozvali a ospravedlňovali. To peklo už nikto nevráti.
Jasné povedz a všetko sa to obráti proti tebe a budeš za pi najväčšiu na svete. Ja už by som to nikomu nehovorila, okrem sestry. 2krat sa to brutálne otočilo preto mne a je mi na prd, že po rokoch sa mi tie podvadzane zeny ozvali a ospravedlňovali. To peklo už nikto nevráti.
@enmery a neverili? Ci? Ja nejdem rozvracat vztah v mojom veku.. asi to necham tak, ale ja by som to chcela vediet😏
@enmery a neverili? Ci? Ja nejdem rozvracat vztah v mojom veku.. asi to necham tak, ale ja by som to chcela vediet😏
@anonym_autor Neverili, opakujem, že to boli osoby, ktoré odo mňa žiadali to vedieť a že sa nebudú hnevať na mňa. Ma 60, kašli na to, bud to vie alebo by si zažila peklo ako ja. Vieš ako ten maratonec, ktorý bežal 42 km a priniesol zlu spravu aj keď s nou nič nemal a bola to jeho povinnosť a aj tak ho zabili.
ked sa panko s milenkou veselo premava po obchodoch tak to urcite vedia viaceri ludia, aj kamoske muž povedal, ze ju videli kolegovia za ruky s inym, cize ked to nepovieš ty, povie niekto iny
@minenkaa lebo su ako blbky. Strkat nos do cudzich veci a doma mozno to iste 😂
@lentakyterapeut ze tebe zena zdrhla za inym😂 strasne z tvojich odpovedi cítiť pohŕdanie ženami
@lentakyterapeut ze tebe zena zdrhla za inym😂 strasne z tvojich odpovedi cítiť pohŕdanie ženami
@anonym_023621 Ktorá by nezdrhla, keď by mala doma toto čudo...verejne sa tu chvastá, ako podvadza. Možno vo svojej hlave
@anonym_023621 nechce ujst a dvere otvorene 😆
@anonym_023621 Ktorá by nezdrhla, keď by mala doma toto čudo...verejne sa tu chvastá, ako podvadza. Možno vo svojej hlave
@enmery ja si vzdy spomeniem ako podvadzanej žene napisal nieco v štýle ze je to jej vina lebo ma malo sebavedomia a muž doma nechce slúžku😂😂 niekedy mam dost
@anonym_autor ja som zistila o svokre, že niekoho má. Asi to už teraz nie je fyzická nevera, ale minimálne písomný kontakt s "nežiadúcim" mužom z minulosti má. V minulosti tam tiež niečo bolo (a svokor to vedel - ale to sú len také moje domnienky podľa rôznych indícií a vyjadrení). Nepovedala som to ani manželovi, ani svokrovi, švagrinej. Načo? Aj tak sa nerozvedú na staré kolená, zbytočne robiť dusno v rodine. Na milujúci pár sa nehrajú, každému je jasné, že už to doklepú spolu, aj keď láska dávno vyprchala. A svokra vyzerá šťastnejšie, že sa o ňu niekto zaujíma.
Som rada, ze ste mi to odobrili.
Ja by som to ale asi chcela vediet. Tak ale mam o polovicu menej rokov. Mozno v takom veku by mi to bolo jedno, tusila by som...
mala si sa ho spýtať, či to povie žene sám, alebo jej to povieš ty. Či sa s ním rozvedie alebo nie, je hlúpe, aby to vedelo okolie a ona nie
mala si sa ho spýtať, či to povie žene sám, alebo jej to povieš ty. Či sa s ním rozvedie alebo nie, je hlúpe, aby to vedelo okolie a ona nie
@anonym_f191d6 ozaj veríš tomu, že po toľkých rokoch to žena nevie? Kus naivné.
@anonym_f191d6 ozaj veríš tomu, že po toľkých rokoch to žena nevie? Kus naivné.
@anonym_2b57da ja som to pochopila tak, že ju kedysi podvádzal a teraz sa k nej vrátil, asi som to pochopila zle, nie naivná určite nie som, keď má žena nejaké podozrenie, tak sa v 99 % potvrdí ako správne
Čítala som niekde,žene to niekto povedal pred ostatnými členmi rodiny a bola neskuticne nasrata,vedela o tom a teraz ,ako povedala to musela zacat riesit a rozviesť sa a len preto,že sa do toho niekto zastaral
Ona ho milovala ,vedela o milenke a nevadilo jej to
@minenkaa Ak ho milovala, určite jej to vadilo a veľmi bolelo. Skôr to nevadí ženám, ktorým je manžel ľahostajný.
@anonym_autor ja si myslím ze to ta žena vie, ale už to nechce riešiť v tomto veku. Ale podľa mňa keby si jej to povedala, tak by sa už veľmi hanbila ze to už vie aj niekto iný. A najmä keď si aj blízka osoba. Ja by som jej nič nehovorila.

@anonym_345f64 tak potom sú tie zeny zahladené len a len do seba a vidia len svoj zivot
@minenkaa takže chybná a hlúpa je obeť a nie páchateľ?