icon

Podvádza ma?

gemini2
20. jan 2011

Priatel je zivnostnik a domov chodi rozne. Ja som tehotna a nasla som si vyrazku. Kedze sex mame velmi zriedka lebo nemam chut moze ho hladat inde. Alebo moze ta vyrazka byt nieco ine-

filipal
23. jan 2011

@gemini2 pozri , aj keby sa rozhodol nadobro od teba odist, ma k tebe ako matke jeho deti vyzivovaciu povinnost. ma ju aj kym si tehotna, aj kym sa budes starat o deticky (po porode) a nebudes sa moct zamestnat.
neskor bude mat vyzivovaciu povinnost na obe deti. len si musis o toto vyzivne poziadat. ak by bolo najhorsie obrat sa na socialne oddelenie.

lara1705
23. jan 2011

@gemini2 suhlasim s filipal, on ma vyživovaciu povinnosť ked si tehotna, neskôr po pôrode na obe deti ale aj možeš žiadať sud o vyživne na seba, aj take existuje.Keby mne sa neozval 2 dni a ešte v takom stave ako si ty, tak by som ho kopla do zadku a letel by daleko.Veľmi ti držim palce, a nech sa to čo najskôr vyrieši. Prajem ti ľahky pôrod a zdravučke detičky a bud silna.Mysli že budeš mať 2 krasne stvorenia, ktore ťa naplnia radosťou a šťastim a laskou. A vyser sa na toho chlapa, stareho chrena.

stanca22
23. jan 2011

@gemini2 Dobre robíš, čo robíš, popíš si koľko na čo máš, čo koľko toho potrebuješ a skús si myseľ uprednostniť na niečo iné 😉 A ako sa cítiš, čo máš nové? Už vieš presnejšie kedy Ťa pustia domkov? Keď prídeš ta, mala by si s ním podebatiť, buď nech sa zachová ako chlap alebo nech ide kade ľakšie ale jeho mamu by som uzrejmila, že má vnúčatá ...

gemini2
autor
Autor odpoveď zmazal
andrea12737
23. jan 2011

Ahojte,
neda mi nereagovat, ak to co pises, celucicky cely tvoj pribeh je pravdivy, suhlasim s kockami, ktore tu uz reagovali. Ale ako to tak citam pride mi tvoj pribeh vymysleny. Nechcem ta urazit ani nic podobne, nepoznam ta, ospravedlnujem sa ak ti krivdim. Momentalne si to uklincovala tym, ze pises ze sa nemozem dovolat priatelovi... ale ved si pisala, ze ma pokazeny mobil 😕 ?? Pride mi divne, ze ta chlap s kt. cakas dvojicky nepride ani pozriet, ani ta nevyhlada, ved podla toho ako zo zaciatku opisujes pribeh nebol vas vztah az tak zly..???... 😕 .. staral sa o teba.. nesedi mi tu proste cosi a este tu toho najdem-- v tych maloco tvojich pridanych prispevkoch.. No nic, ak je to vsetko pravda, tak prajem vela sil a stastie v zivote. 😉

ada32
23. jan 2011

@gemini2prepac ale mne to tiez trochu nesedi. tvoj partner pride domov, sama si pisala ze vsety jeho reakcie ok, teda u vas nebola zrejme vazna kriza a po tvojej otazke ti nechce ublizit a navzdy odide.
tebe je to po dvoch dnoch jedno.
mesiac mu nefunguje telefon.....to ako potom v dnesnej dobe komunikuje so svetom?poznam cloveka ktory nema telefon lebo ho nechce ale taky clovek je dnes velka vynimka.ako komunikuje so svojou pripadnou milenkou?
prepac nechcem sa ta dotknut ale mas 29 ako si pisala, si v zlej fin.situacii, to chapem ale do 31 tyzdna si si nepripravila pre svoje deti absolutne nic?
teraz si v nemocnici ako na nete?s notebookom?isla si s pocitacom rovno do nemocnice?
atd atd
tiez by som ti nechcela v ziadnom pripade ublizovat pisane slovo je ine ako osobny kontakt skresluje a pod.

dajna11
23. jan 2011

@ada32 píše cez mobil 🙂 🙂

filipal
23. jan 2011

tak vam poviem, mne sa zda tiez tento pribeh neuveritelny....
ale v pripade, ze je nejaka tehotna zena naozaj opustena v nemocnici, tak jej radim.
v podstate vzdy musime pocitat s tym, ze mozeme naletiet.
sme len virtualne postavy a tazko dokazat ze sme z masa a kosti.... 😖
zaroven sa coraz viac presviedcam, ze zeny vedia byt neskutocne naivne a dovercive vo vztahu k muzovi...

nuz, co, keby bol tento pribeh vymysleny, len dobre....

lanczi
23. jan 2011

no ja som tiez zareagovala na tento zvlastny pribeh,ale dnes som nad tym stale lamala hlavu ze mi tu cosi nesedi..
tiez ma napadlo ze si niekdo robi srandu..a cim dalej tym viac sa v tom utvrdzujem..

catalin
23. jan 2011

dobra otazka...zase nejaka 15tka si vymysla pribehy...ked to vsetko docitate, polozte si tu otazku, ktoru kladie ona.. 🙂 podvadza ma??? ano, myslim ze tato slecna gemini2 nas podvadza... 😖 pekny vecer..:o))

danielik79
24. jan 2011

@gemini2 No a už ti spravili potrebné vyšetrenia a môžeš ísť domov .Priatel sa ti neozval.

gemini2
autor
Autor odpoveď zmazal
danielik79
24. jan 2011

@gemini2 A vie jeho mater že vôbec čakáš dvojičky a už si bola aj niečo nakupovať alebo ešte čakáš.

filipal
24. jan 2011

@gemini2 nevzrusuje ho teraz, ked si tehotna, alebo celkove?
ty si si nic skor nevsimla?
povedz mu nech uprace, ze ty sa musis setrit.
a co hovoris na to, ze tvoj pripad sa zda mnohym matkam v tejto diskusii ako nepravdepodobny?

gemini2
autor
Autor odpoveď zmazal
stanca22
24. jan 2011

@gemini2 Však si písala, že nechce mať deti a zrazu súhlasil, to kedy?

danielik79
24. jan 2011

@gemini2 dievča ,dievča ty sa asi nikdy nepoučíš ale dúfam že sa bude aspoň riadne starať a bude na ne riadne cvakať ako má.

stanca22
24. jan 2011

@gemini2 Jáj, sorry, to som si Ťa pomýlila s niekým iným ... Hádam všetko dobre dopadne, potom daj fotos sem na svoj nick, aké veci si pokúpila ... 😉 Sa teším ...

blue04
25. jan 2011

neda mi nenapisat,neviem ci je tento pribeh domysleny alebo vazne toto dievca nevie co robi,ale uz tu jedna gemini2 pisala a ako prvorodicka PORODILA ZA 4 HODINY...JE TO TA ISTA GEMINI2 alebo toto je ina?

gemini2
autor
Autor odpoveď zmazal
blue04
25. jan 2011

v poriadku..prepac,beriem spat,len som pochopila,ze tieto dvojicky su tvoje prve....preto som sa spytala.

filipal
25. jan 2011

@gemini2 zda sa ze mas naozaj tazky osud.... ☹
a tvoj prvy syncek zostal pri tom prvom muzovi? dufam, ze nie, lebo podla toho, co o nom pises, je to riadny gauner.
tento novy partner by uz mohol mat rozum, kedze je uz starsi a pekne, ze ti doteraz pomahal....
ako si mohol co len chvilku mysliet, ze si sa vratila k prvemu manzelovi potom, co si si s nim vytrpela?
pozri, to ci ma tvoj partner chut na sex a podobne veci, teraz asi nie su najpodstatnejsie. skor je dolezite, aby ste sa nejako dohodli a pripravili sa na prichod dvojiciek....ako to vyzera? co povedali lekari, kedy asi uz budes musiet ostat v nemocnici? dovtedy si skus nachystat aspon to najdolezitejsie.
dohodni sa s partnerom, nech si zozenie mobil, lebo teraz ho naozaj bude potrebovat, aj kvoli bezpecnosti deti.
ked uvidi take rozkosne babenka, urcite ho to zlomi a zacne sa tesit....

gemini2
autor
Autor odpoveď zmazal
gemini2
autor
26. jan 2011

Dnes som bola v poradni. Som v 32tt. Mam prist o 3tyzdne. Na matersku ma este nevypisala. Co zabera od palenia zahy? Neda sa to vydrzat

stanca22
26. jan 2011

@gemini2 Mne a môjmu mužovi len kopec čistej vody 😉 Tak zatiaľ vzťah máš ok., len do kedy čo?

filipal
26. jan 2011

@gemini2 spytaj sa v lekarni, ktory pripravok mozu aj tehotne zeny. existuju rozne pastilky.
niekedy pomozu surove mandle....

gemini2
autor
26. jan 2011

Som rada ze sa trochu partner skludnil. Asi sa zlakol lebo vcera ma pichalo v bruchu. Ale zatial o.k. Doktorka je spokojna.Uz len par tyzdnov a bude lepsie. Dufam. Vdaka za rady

macika78
26. jan 2011

mne pri paleni zahy pomaha vypit za polar tepleho mlieka do1 min. mam pokoj

stanca22
26. jan 2011

@macika78 Krásne miminko máš, koľko teraz má?

danielik79
26. jan 2011

mne v tehu pomáhal malox alebo anacid.