Podvádza ma?
Ahojte. Mam problem..bojim sa to niekomu povedat z rodiny aby partnera neodsudili. Je mi to aj trapne napisat. Obaja mame coskoro 30 a tato situacia mi pride z doby 16rocnych deti. Hladala som nieco na nasom pc. Byvame spolu a v historii som nasla pokec. Sokovalo ma to. Videla som jeho prihlasivacie meno. Par dni som vahala ale dnes isiel na doobedie do prace. Zalozila som si nick a napisala mu. Iba jemu. Pridala som si jeden rok aby som nebola napadna a hned som mu napisala. Zacal odpisovat. Zaklamal v mene,vo veku a kde byva povedal pravdu. Pytala som sa na vztah a povedal ze nikoho nema a nechce sa rozpravat o vztahoch. Vraj ma nepozna, tak preto. Okamzite sme sa bavili o sexe. Hrala som mu na strunu so svojimi predstavami lebo ho dokonale poznam. Myslela som si asi len :( za dve hodiny pisania sme sa skoro cely cas tocili pri sexe a nakoniec si vymenili fotky. Poslal mi naozaj svoju fotku a ja jrmu stiahnutu z netu. Pisal aka som krasna( dievca z foto, nie ja) ale tieto slova som si myslela ze hovori iba mne doma. Po dvoch hodinach navrhol stretnutie. Hned som napisala ktory den..lebo ma byt so mnou doma. Napisal ze to uz nieco ma a navrhol iny den. Samozrejme..v ten den mam byt v praci. Dnes som cely den preplakala, pretoze toto mi robil byvaly manzel. Vypisoval kamaratkam ako po nich tuzi a miluje ich a ja som to trpela iba kvoli mojim dievcatkam. Mame dve deti. Sme uz rozvedeni. S priatelom sme spolu o chvilu rok. O problemoch v mojom predchadzajucom vztahu vie. Nikdy som o priatelovi nezapochybovala. Tato situacia ma zrazila na kolena. A ja teraz drzim. Spi tu vedla mna. Milujem ho a nedokazem sa k nemu pritulit lebo musim mysliet na to ako o par dni pojde za dievcatom z fotky. Mam chut ho okamzite konfrontovat. Mala som na nho aj divne reci, co nechapal, ale nic som neprezradila. Je ku mne neskutoce mily. S mojimi detmi je ten najlepsi kamarat. Rozpravkovy vztah. Naozaj. Ani to nejdem opisovat aka som bola stastna, lebo teraz som iba sklamana. Nekonfrontujem ho iba preto, ze sa bojim ze by mi na to povedal ze to bola iba taka hra a ze by to bikdy neurobil. Ze by na stretnutie nesiel a iba zahanal nudu. A ja nechcem zit s tym, ze neviem co by spravil a nabuduce bude opatrnejsi. Historiu uz dnes pekne mazal..poslal mi fotku a aj tu vymazal. Neviem sa dost kontrolovat. Najradsej by som mu vsetko vykricala. Nie. Kricat nebudem. Len chcem vediet preco. Na druhej strane nemozem. Chcem prist na to stretnutie. Chcem vediet ci to zrusi a ako to vysvetli pripadne. Chcem vidiet jeho tvar ked na stretnutie pridem ja a chcem pocut vysvetlenie, kym si odpoved nedokaze dostatocne premysliet..vlastne vymysliet vyhovorku. Je mi jasne, ze aj napriek tomu ze to tak nechcem, v pripade ze pride na stretnutie je medzi nami koniec. Ale chcem pocut odpoved na otazku preco??? Preco??? To sa dnes pytam cely den. Vravi ze nikdy by nespravil nic co by nas ohrozilo. A spravi toto? Ja neviem. Bojim sa a neviem co mam robit. Nemozem spat uz par noci. Viem ze mi hned poviete od takeho chlapa prec. Ale aj v pripade ked sa chcel iba slovne pobavit na nete a nikdy neolanoval sa stretnut a aj to stretnutie zrusi? Poradte mi co spravit.. som zufala.
Az teraz citam ten prispevok o tom ze ti dal heslo na nick.....to fakt si tu mohla toto napisat? 😀 podla mna cela tato diskusia je vymyslena....
@jm1988 ja si zas nemyslím, že jej správanie je nefér... minimálne vypátrala, s kým rok žila... však videla, že sa na ten pokec prihlasuje, tak asi si tam nepýta recepty na koláče... tiež som sa s mojím chlapom zoznámila na tom portály, ale v tej dobe to malo ešte akú takú úroveň, teraz tam len čekujem maily a píšem s kamoškou, čiže na sklo sa ani nedostávam, ale aj za tú chvíľu ťa úchyláci dokážu vyňuchať a písať voloviny... prosto ten chlap nie je čestný, priamy, síce písanie na pokeci by som ja neverou neoznačila, ale košer to nie je... teda uprasním... nech by si aj písal, ale je to len na krok od nejakej príležitosti osobného stretnutia a potom to už ide... ale nie zatajovať, že som zadaný a skúšať kade tade... a autorke, preč od neho, do budúcna by to bolo viac o nedôvere a špehovaní ako o láske a dôvere
@phillippa tiez suhlasim s @moonlight1210, u nas s to bolo presne tak... diskusia o tom, ci je alebo nie je ok chodit na pokec, bola este pred manzelstvom a narodenim nasho dietata... uznal vtedy (dnes viem, ze iba naoko), ze mam pravdu, ze tam chodil dlho ako nezadany a potom este tak nejak zo zotrvacnosti ale kedze je zadany, tak pokec zrusi. A ja som mu naivne uverila ☹, ziadna kontrola, podozrievanie, otazky, nic. Az som cca o tri roky nahodou prisla na to, ze tam stale chodi... dovera bola odvtedy nenavratne prec, odvtedy bol u mna klamar, bohuzial som stale naivne presviedcala samu seba, ze to je len nevinna zabava ...a nove pokec konto bolo stare cca tri roky, takze si ho musel zalozit takmer okamzite po zruseni toho stareho nicku (o ktorom som vedela) a bol na nom ocividne velmi aktivny, album mal na heslo a podla poctu videni musel dat heslo velmi vela ludom, vychadzalo to vyse 100 pipiek za rok...
@petafida pisala si, ze ho poznas dlhsie, 6 rokov tusim a ze by si to od neho necakala... od mojho ex by som to necakala tiez, nielen ja ale ani nikto, kto ho pozna, on hral rodinne zalozeneho, co lubi svoju manzelku (to ako mna) a tak.... vsetci by boli velice prekvapeny, keby vedeli to co ja... este aj ta jeho nova laska, aj tu na pokeci "podvadzal", v case, ked sa s nou dal dokopy (cize bol do nej maximalne zalubeny), aktivne chodil na pokec, kazdy den, cez minimalne tri nicky a pochybujem, ze cez vsetky tri identity si pisal iba s nou.
Pre mna to cele znanema, ze chlapom sa neda verit... aj ti, co sa tvaria ako rodinne zalozene ovecky, su v skutocnosti len nadrzane svine, bohuzial...
@sunny8 @jm1988 no ja by som vas dve chcela vidiet, ak by ste mali podozrenie, ci by ste nekontrolovali....ono je fasa byt hrdinkou, a hrdou zenou, ktora "nekontroluje".
Ale mozno len sa len skryvate za tieto silne slova, lebo v podvedomi tusite, ze by ste to nerozdychali, keby ste nieco nasli....... tak ja si radsej priznam, ze chcem vediet, ale takisto ja osobne viem, ze sa s tym dokazem nejako vysporiadat, nech uz najdem hocico.
P.S ja takisto nesmirujem a nekontrolujem manzelove maily ci telefon. Ale ak by som mala podozrenie, ze nie je vsetko ok a ze mi klame, tak viem, ze by som sa kukla.
@petafida v skratke moja historia. Pred 12r som urobila to iste. Mala som podozrenie u priatela, ze komunikacia cez pokec presiahla hranicu a dohodla si rande s nim, s tym, ze fotku som dala z webu. Kedze v ten vikend sme mali byt kazdy u svojej rodiny, on to vyuzil a siel na to stretko, a ja nie,len som chcela vediet ci pojde. Vecer sme sa opat stretli a na tachometri mal najazdene o vyse 100km viac a tak mi bolo jasne, ze na to stretko fyzicky siel. Vsetko som mu povedala, nemal argumenty, vtedy mi to prislo smiesne.
Pokec gradoval az tak, ze v kufri nosil kytice inej /vraj chcel zmenu/ a ja som sa pobalila. Po 11rokoch sme sa rozisli, majetok rozdelili a lepsie sa mi ani nemohlo stat. Ja mam rodinu a som stastna. On...dnes ma cez 40r a stale hlada dievca...moju kopiu /inak chuda holka/.
Pre mna je dovera a sloboda vo vztahu na prvom mieste, inak by som nemohla spavat a "dusila by som sa". Ak Ta chce podviezt, urobi to ci s tvojim vedomim alebo bez. Je na tebe, ako sa vazis.
Moje ponaucenie: ten smutok a slzy nestoja za takeho chlapa.
Drzim palce za spravne rozhodnutie, je to u Teba tazsie, su tam deti. Ale ak mamina nie je stastna, nie su ani deti a je jedno, ci ma mamina chlapa alebo nie.
@marfikchov teraz je taka doba bohuzial, internet ponuka aj take moznosti a dnesní 25-30 uz na tom vyrastali a o mladsich to ani nevravim. Ale co ak bol roky pokec pre nich kazdodenna zalezitost, jasne ze s tym zo dna na den niektorí neprestanu. Tak ako chodia baby sem,na fb atd. Urcite su muzi ktori na pokec ani nepomyslia,lebo maju ine povinnosti,pracu atd. Ale isto tu takí co mozno odrobia 8 hodin,pridu domov niekde do bytu a nemaju co robit..., to aky maju vztah ta co tu pise, nemozeme ziadna vediet, co robia nerobia atd...ako sa k sebe spravaju. Takze tazko hodnotit cudzi vztah podla toho co tu zena napise. Podla mna je chore prezerat historiu,pokec a co dalej?FB a ktore fotky lajkoval? ....tiez by sa mi asi nepacilo keby si vypisoval a nevenoval sa napr mne ci detom...ale ona nic take nepisala,este aj sex ze stale maju... Tak naco vobec hladala nieco s cim moze nanho vybehnut. A teraz ak je koniec, myslis ze je spokojna? Poznam pripad ked to potom zena lutuje lebo si uvedomi az neskor ze mozno fakt o nic neslo, s nim jej bolo dobre,ma ho velmi rada... A zbytocne to ona pokazila............ale tak nech si kazdy robí co chce 🙂
@jm1988 tak mne osobne by asi nevadilo, keby chlap chodí na pokec, hoci tam ozaj nechodí, mne by vadilo, že keď ho už takto "testujem" , tak prídem na to, že ma vlastne zatajuje, hrá sa na single chlapa... to by mňa štvalo, a teda ak to robí, evidentne ten vzťah ktorý má, mu nevyhovuje... alebo vyhovuje (perie mi, varí mi, sex máme,) ale z nudy toto... ja fakt neviem, čo sa chlapom v hlave odohráva, ale ja som taký fér človek a čakala by som, aby aj ku mne takí ľudia boli a teda najmä partner... a teda keby prišiel "vieš, je mi s tebou na hovno, idem preč" by som chápala ako menšie zlo, síce smútok, slzy, hnev by boli, ale v kútiku srdca by ma hrialo, že som nežila s klamárom.... a autorke sa to evidentne v živote stalo druhýkrát... čiže aj toto by mi na nálade nepridávalo
Stale vsetko popiera. Nevladzem. Jednoduchsir by pre mna bolo, keby sa priznal. Poobede sa pride zbalit. Chce mi vsetko vysvetlit.
od klamára nič iné čakať nemôžeš....dôvera u teba už nebude...a viem to sama na sebe...bez dôvery vzťah byť nemôže....budeš ho stále upodozrievať atď
@petafida ano, presne, aj toto je jedno z vysvetleni, ktore som aj ja pocula - ze si len robil srandu... dalsie vysvetlenie bolo, ze to robil z nudy a k tomu "mudra" poznamka, ze mam byt rada, ze ked sa nudi, tak IBA vypisuje a nechodi namiesto toho na rande ... ach jaj, fakt su vsetci rovnaki (alebo minimalne veeelmi podobni)...
@petafida možno si fakt mala vydržať do toho stretnutia... keby sa uskutočnilo, tak by si vedela, že to ozaj nerobil z nudy a zo srandy...
@petafida ak je ako moj ex, tak bude zapierat donekonecna... ked uz sa prevalilo, ze sa niekym stretava (od nas bol vtedy docasne odstahovany), aj tak stale zapieral, ked som sa spytala, ci ju pozna z pokecu, tak sa tvaril strasne prekvapene, ze ved na pokec nechodi, ako ma to vobec mohlo napadnut ....
@marfikchov nie som si ista, ci by pomohlo vydrzat a stretnut sa... ja tieto diskusie na MK, tykajuce sa pokecu, dost sledujem, moja oblubena tema, pretoze s chodenim partnera na pokec mam bohuzial tiez skusenosti... niektori chlapi proste zapieraju do aleluja, pisala sem raz kocka, ktora sa takto stretla so svojim nevernikom, a on jej tvrdil, ze on vedel, ze to je ona, vysmial sa jej do oci a este ju obvinil, ze ho nepravom podozrieva, ziarliva chuderka a podobne ....
Tvoj fesak je ten TYP co si rad omoci vtaka ked je prilkezitost... a z toho co pises, strasne rad skusa nove veci atd.... ale ukludni hormon, toto robi veeeela chlapov a pokec.... tak to je raj pre nich.... ..ruky prec od neho....ak chces mat klud a pohodicku s detmi doma 😉 kolke zeny maju toto doma a ani ich to nenapadlo, kde travia volne chvilky, sluzobky, po praci... alebo vecer hodinku s niekym na kaffe.... a doma vysmiate s poharikom vinka a na FB pridavaju fotocky so spolocnych vyletov, lyzovaciek... a znamy ich maju za top parik.... a mne sa dviha zaludok 😀 😀 😀 ked fesak vyjde z domu, tak doslova pichne do vsetkeho co sa mu pozdava.... len neviem ci mi je na grc z neho aky je dement.... alebo z toho aka je ta hlupana naivna a zije si svoj sen..... 😅
To je zbytočné chlapy sú hajzli, česť výnimkám ! 🙄
@petafida poznam muza, ktory 30r.podvadza svoju manzelku ☹ mal vyse 100ky mileniek ☹
...niektori chlapi su proste nepochopitelni ☹
...na to poobedie si zavolaj sestru/mamu/kamosku, nebav sa s nim, len nech si vezme veci, vrati kluc a zmizne.
Bzde to boliet, velmi, ale je to takto lepsie. Ty nemilujes jeho, len jeho cast, ktoru je ochotny ti ukazat...ty VIES ze je to hrozne malo, tak sa netyraj a pust ho. On sa zmeni len ked bude stary a,nevladny...chces 30-40 rokov cakat a trpnut z koho si robi "srandu" teraz?
Ako hovorím , bodaj by tie k*rvy dostali riadnu chorobu pohlavnú a tiež taký muži čo to radi striedajú. Nechápem takých ľudí a hlavne takých čo mají doma rodinu , krásne zdravé deti. Ľudia si vôbec nevážia čo majú. 😔
@bratislavcankanm verím, že aj také telce sú, ale aspoň si to potvrdím, pre svoje uspokojenie.... tak tiež ma pokecové "trable" zaujímajú, kedže svojho chlapa som spoznala odtiaľ, ale v poslednej dobe robí fakt viac zla ako dobra... už nech by sa vyhováral ako chcel, ale keby ho načapám na káve, aká čaká "inú", tak by mal tú kávu na nohaviciach, ak nie v ksichte... ja by som to brala ako usvedčenie a výhovorky typu " vedel som, že si to ty, srandičky, nuda " by ma už ani netrápili
@jujala on nehľadá tvoju kópiu. To ti zrejme povedal on a je to taká typická báchorka presne od tohto druhu chlapa. Oblbávanie sa mu stalo zlozvykom a už inak ani nevie. Keby ťa tak veľmi chcel a keby si ťa vážil, tak by dnes nehľadal nejaké kópie, ale by s tebou bol, lebo by ťa nepodvádzal tak okato s inými ženami. Ale o teba vôbec nešlo a nejde. Toto sú nevyzretí chlapi, veční pubertiaci, ktorí si potrebujú dokazovať, akí sú žiadaní, akí sú super alfa samci. Ide len a len o nich a ich prerastené ego. Ty si nebola podstatná, preto to aj takto skončilo. Muž, ktorý si váži to čo má, o to len tak ľahko nepríde. A to netvrdím, že sa mu nepáčia iné, alebo že neflirtuje PRÍLEŽITOSTNE, ale dá si veľký pozor na to, čo robí. Každý, ktorý sa nechá nachytať tak hlúpo a ľahko ako tuto frajer autorky, alebo ten tvoj bývalý, je chlapík, ktorému je to v podstate jedno. Či tá, alebo nejaká druhá...hlavne, nech je za samca.
@petafida z tohto nebude nič poriadne. Poďakuj a nechaj ho ísť si svojou cestou. Po čase by si sa trápila ešte oveľa viac. Idiot, ktorý má doma denne sex so ženou, ktorá sa mu ešte nemohla ani okukať a on si platí prostitútku, je nepoužiteľný, promiskuitný chudák. Okrem iného môže byť aj nakazený nejakou pohlavnou chorobou.
podvazat ta zrovna nemusi,ale vo vztahu asi stastny nebude
salfusco...tak mal radšej odísť ako normálny muž so zdravým rozumom a nie robiť toto ako najväčší chudák....
myslim,že drviva vacsina tak neodchadza..a nielen muzov,ale aj zien...odidu zo vztahu,az ked niekoho maju,pokial tam nie je nieco v zmysle tyranie a pod.Je to nefer,ale taka je realita
@salfusco drvivá väčšina co behá za kurvami na pokec z domu neodchadza preto, ze nehľadajú vzťah len kefovačku. Ci podvádzajú súčasnu partnerku alebo budu tu ďalšiu je im jedno. Využívajú kým môžu ze majú doma o seba postarané a žena žije v sladkej nevedomosti. Chlap co hľadá vzťah ho ma s jednou ženou a nie s 25 a uz vôbec ho nehlada na pokeci.....cele je to choré a zvratene a je toho cim ďalej tým viac
philippa:hej..a detto plati rovnako aj u žien
ked to tak dobre poznas,nechodievas tam aj ty? 🙂
Salfusco od teba som veru ziadnu mudru radu necitala, presne si skoro vsade a pises len co sa ti hodi a viac-menej obhajujes vacsinu muzov, ich hovorca ;)

Tiez mam nazor ako @sunny8..., ty @patafida tym ze si si zalozila nick na pokeci a klamala ho ze si niekto iny no ok...chcela si zistit nieco. Ale volat ho a ponukat sa mu na sexstretko? Ako si mozes byt ista tym ze uz nieco take spravil niekedy? Co ak len ty si mu dala klamanim moznost a mozno si jedina na tom blbom pokeci ktora ho chce? 😀 toto sa nerobi hrabat sa mu v sukromi...ked mozno o nic nejde,len virtualnu zabavku a tym to konci, v realite ma rad teba. Nechapem niektore zeny co ti radia ze skonci to a podobne... Ty vies najlepsie co je medzi vami. Mam pocit ze sa len tesia niektore z toho ze niekomu sa rozpada vztah...a tie reakcie ze daj potom vediet ci pojdes,kedy pojdes na sexstretko s nim,ako to dopadlo...no mam dost.