icon

Podvádza ma?

petafida
15. jan 2017

Ahojte. Mam problem..bojim sa to niekomu povedat z rodiny aby partnera neodsudili. Je mi to aj trapne napisat. Obaja mame coskoro 30 a tato situacia mi pride z doby 16rocnych deti. Hladala som nieco na nasom pc. Byvame spolu a v historii som nasla pokec. Sokovalo ma to. Videla som jeho prihlasivacie meno. Par dni som vahala ale dnes isiel na doobedie do prace. Zalozila som si nick a napisala mu. Iba jemu. Pridala som si jeden rok aby som nebola napadna a hned som mu napisala. Zacal odpisovat. Zaklamal v mene,vo veku a kde byva povedal pravdu. Pytala som sa na vztah a povedal ze nikoho nema a nechce sa rozpravat o vztahoch. Vraj ma nepozna, tak preto. Okamzite sme sa bavili o sexe. Hrala som mu na strunu so svojimi predstavami lebo ho dokonale poznam. Myslela som si asi len :( za dve hodiny pisania sme sa skoro cely cas tocili pri sexe a nakoniec si vymenili fotky. Poslal mi naozaj svoju fotku a ja jrmu stiahnutu z netu. Pisal aka som krasna( dievca z foto, nie ja) ale tieto slova som si myslela ze hovori iba mne doma. Po dvoch hodinach navrhol stretnutie. Hned som napisala ktory den..lebo ma byt so mnou doma. Napisal ze to uz nieco ma a navrhol iny den. Samozrejme..v ten den mam byt v praci. Dnes som cely den preplakala, pretoze toto mi robil byvaly manzel. Vypisoval kamaratkam ako po nich tuzi a miluje ich a ja som to trpela iba kvoli mojim dievcatkam. Mame dve deti. Sme uz rozvedeni. S priatelom sme spolu o chvilu rok. O problemoch v mojom predchadzajucom vztahu vie. Nikdy som o priatelovi nezapochybovala. Tato situacia ma zrazila na kolena. A ja teraz drzim. Spi tu vedla mna. Milujem ho a nedokazem sa k nemu pritulit lebo musim mysliet na to ako o par dni pojde za dievcatom z fotky. Mam chut ho okamzite konfrontovat. Mala som na nho aj divne reci, co nechapal, ale nic som neprezradila. Je ku mne neskutoce mily. S mojimi detmi je ten najlepsi kamarat. Rozpravkovy vztah. Naozaj. Ani to nejdem opisovat aka som bola stastna, lebo teraz som iba sklamana. Nekonfrontujem ho iba preto, ze sa bojim ze by mi na to povedal ze to bola iba taka hra a ze by to bikdy neurobil. Ze by na stretnutie nesiel a iba zahanal nudu. A ja nechcem zit s tym, ze neviem co by spravil a nabuduce bude opatrnejsi. Historiu uz dnes pekne mazal..poslal mi fotku a aj tu vymazal. Neviem sa dost kontrolovat. Najradsej by som mu vsetko vykricala. Nie. Kricat nebudem. Len chcem vediet preco. Na druhej strane nemozem. Chcem prist na to stretnutie. Chcem vediet ci to zrusi a ako to vysvetli pripadne. Chcem vidiet jeho tvar ked na stretnutie pridem ja a chcem pocut vysvetlenie, kym si odpoved nedokaze dostatocne premysliet..vlastne vymysliet vyhovorku. Je mi jasne, ze aj napriek tomu ze to tak nechcem, v pripade ze pride na stretnutie je medzi nami koniec. Ale chcem pocut odpoved na otazku preco??? Preco??? To sa dnes pytam cely den. Vravi ze nikdy by nespravil nic co by nas ohrozilo. A spravi toto? Ja neviem. Bojim sa a neviem co mam robit. Nemozem spat uz par noci. Viem ze mi hned poviete od takeho chlapa prec. Ale aj v pripade ked sa chcel iba slovne pobavit na nete a nikdy neolanoval sa stretnut a aj to stretnutie zrusi? Poradte mi co spravit.. som zufala.

salfusco
16. jan 2017

prečo utočiš?vsak sa normalne pytam...bo pišeš,aki podvodnici a stetky tam chodia,tak ma teda zaujima,odkial vieš dovody,preco tam chodia ženy..nic viac nic menej...či nebodaj vodu kažem a vino pijem?

susanm
16. jan 2017

@petafida Zažila som niečo veľmi podobné. Po trojročnom vzťahu som zistila, že ma podvádzal s prostitútkami. Zrútil sa mi svet. Milovala som ho, plánovali sme spoločnú budúcnosť, sexu mal požehnane, ani škaredá nie som. Všetci kamaráti mu ma závideli. Zrazu sa ale pre mňa stal cudzím človekom. Lebo ako tu bolo už v diskusii spomínané, nemilovala som skutočne jeho, ale ilúziu, ktorú svojimi klamstvami vytvoril. Ako som neskôr zistila, tak podvádzal aj svoje ex priatelky aj exmanželku. Tento typ sa NIKDY nezmení. Očakávať zmenu u takého človeka je asi tak pravdepodobné, že si zajazdíš po dúhe na jednorožcovi 😉. Všetko sa deje z nejakej príčiny. Všetky skúsenosti nás robia silnejšími. A ver tomu, že tí ktorí klamú, podvádzajú a ubližujú sa dočkajú skôr či neskôr satisfakcie 😉. Prajem veľa síl v tomto ťažkom období, ale mysli pozitívne. Zo dňa na deň to bude bolieť menej ❤. A jednho dňa toho chudáka len poľutuješ, lebo ty budeš šťastná a on zostane rovnakým chudákom ako je teraz.

salfusco
16. jan 2017

luci74:treba potom citat poriadne

phillippa
16. jan 2017

@luci74 citala si poriadne to
@salfusco sa trocha pomýlil písal si totiž so mnou a chcel vedieť či chodim na pokec.....tu je teda odpoveď "nikdy som tam nebola nakoľko pri registracii je potrebné predložiť diplom z Harvardu a súčasne byt clenom Mensy a ešte si pre prístup treba zakúpiť skener na rohovku......diplom aj členstvo mam ale ten skener nemam čas ist kúpiť takže to, o čom je pokec sa nemam šancu nijako dozvedieť ". Uz je načase aby tu niekto o tom napísal článok do koníkovej Wikipédie a konečne nam to tu všetkým ľuďom objasnil nakoľko sa tu slovo pokec objavuje vo fore tak často ze uz zasluzi aj # 😉

salfusco
16. jan 2017

@phillippa wau,odpoveď,ktorá u mna zarezonovala a pri ktorej som sa aj zasmial a neurazila si sa ako niektoré ...U make my day😃

joannita
16. jan 2017

@petafida kokos toto ke silna kava. Podla toho co pises, on je normalne psychopat. Keby sa vyspal opity na vecierku s kolegynou, da sa to odpustit. Ale toto je choreeee co pises. Za stetkami chodil, predtym za muzmi a pred tebou sa hra ze je vsetko ok? Nema schizofreniu? Je to debilko riadny, sorry. Dufam ze mu neuveris tie blaboly co ti teraz dava, ten "chlap k tebe nemal ziadnu uctu ked toto ti robil"
Posielam ti vela energie, neboj bude dobre. Preboli to....

joannita
Autor odpoveď zmazal
romanovic
16. jan 2017

@joannita jezis maria, moj prvy frajer zbieral damske ochlpenie (kratko po zisteni prestal byt frajer a pretransformoval sa do jemne uchylnej kamosky), dnes je zenaty, detny a ochlpenie v zapalkovych krabickach opatruje ako Eurocord pupocnikovu krv jeho deti...
PS. Tiez VS a vysoky post.

joannita
Autor odpoveď zmazal
moni244
16. jan 2017

A tomu, co pise autorka, aj verite? Fajn, jedna vec je pisanie so zenami, ale ze to hral aj na muzov? Posielal im nahe fotky? A potom si pride domov k zenuske? Ja neviem, toto mi pride ako vyplod pubertiacky.
Ktora normalna matka, sa po rocnom vztahu takto zacne spravat? A vypisovat, ze by sa najradsej nezobudila? To su vylevy pubertiacok, ktore si mysleli, ze maju osudovu lasku a

katarinapekna
17. jan 2017

@joannita ostáva dúfať,že si tam vyhradil aj kolonku na poznámku HIV Pozitív.

sue
17. jan 2017

@petafida ako to včera dopadlo?

Je fuč? Čo deti?

altaya
Autor odpoveď zmazal
bratislavcankanm
17. jan 2017

@moni244 moze to byt pravda..aj moj ex si dopisoval aj s chlapmi, este pred nasim vztahom, vraj, ale pod zenskym nickom... cize vydaval sa na pokeci za babu a robil si srandu z chlapov - to mi aspon povedal, to mal byt akoze dokaz, ze tam naozaj nikoho nehlada, nepodvadza ma, ze je to len taka zabavka, cely pokec... inak, podobne ako pisu @romanovic , @joannita - VS, velky manager uz v mladom veku, plus v ociach kamaratov rodinne zalozeny

joannita
Autor odpoveď zmazal
moni244
17. jan 2017

@bratislavcankanm iné je vydávať sa pod ženským nickom a iné posielať chlapov svoje fotky
@joannita tento to hral podľa teba na tri a je to bežné? že to hrá aj na prostitútky, chlapov a ešte sa doma hrá na chutného?

luci74
17. jan 2017

je mi na grcanie z chlapov..čo čítam, čo vidím na každom rohu samé klamstvá, oj*by...fuj

joannita
17. jan 2017

@moni244 ano, presne takych poznam. A doma maju popritom zenu, ktora nic netusi a on jej nosi kvety a hovori jej aka je krasna a jedinecna. Niektori chlapi su nechutne nadrzane uchylne hovada.
A ano poznam aj takych, ktori su zenati a pritom su bisexuali.

esther03
17. jan 2017

@moni244 mam znameho, co bali kazdu peknu predavacku, recepcnu, sekretarku,...Jooj ten uz polamal zenskych srdc...Akurat, ze je gay a veselo fici aj grindri 😝 Takze mne sa to vobec nezda nerealne, akurat asi ty takych nepoznas 😉

romanovic
17. jan 2017

@moni244 ja tomu verím. Mám ďalšieho kamoša, vysoký post v nadnárodnej spoločnosti, dom, manželka, deti, oblecik a raz za čas podľa vlastných slov potrebuje "vyfajčiť chlapovi a byť vyfajceny chlapom" a iné veci, ktoré by mi miestne osadenstvo ani neverilo...

lucinka511
17. jan 2017

@moni244 vies kolko je takych gejov,ze maju doma rodiny a tajne sa stretavaju s inymi muzmi? moj byvaly kolega taktiez gay si aniel takeho pana gynekologa,kt mal doma manzelkua detia s tymto kolegom sa stretaval, a ktovie este s kolkymi , inymi.

petafida
autor
17. jan 2017

Nebola to iba sranda. Ako som pisala..dal mi heslo. Videla som celu historiu. Komunikacia, telefonne cislo, on fakt volal a bolo po komunikacii na nete, popripade reakcia o dve hodiny..uf. bola si dobra. Takze asi tak. Ja nemam pocit ze som urobila chybu, nekontrolovala som ho. Nemala som dovod. Pisala som ze sme si kupili spolu tablet. Chytila som ho do ruky, otvorila prehliadac a tam pokec. Tukla som do policka a tam jeho nick. A tak som skusila. Neprrzerala som historiu a nesmejdila. Iba som mu skusila napisat. Kazda jedna by ste boli zvedava. A potom ked som sa docitala tie veci. Zlozilo ma to. Mozno aj dobre. Mozno by som neskor lutovala, keby islo iba o pisanie. Ale takto viem ze som nrbola jeho jedina, aj ked som ten pocit mala. Citim sa hrozne zneuzita. Planovali smr buducnost spolocnu a ja som ani netusila ze on je doma niekto iny a vonku zase niekto iny. Je fajn zr uz to viem. Dakujrm za kazdu reakciu damy. Idem sa naplno pustit do starostlivosti o svoje deticky. Potrebuju ma. Silnu stastnu. A taka s nimi som.

petafida
autor
17. jan 2017

@moni244 mas pravdu. Na par okamihov ma to zlozilo ako malr dievcatko. Uz pevne stojim na nohach a viem co musim. Len som chcela pocut nazor aj niekoho ineho. Ci niesom iba ja blba a spekulujem. Videla som dost. Mam dost a tvoju istotu a vieru v pribeh ktory stale len tazko prezivaj nrpotrebujem ale zaroven som vdacna za reakciu. Pekny den prajem. Snad nikdy nezazijes nieco co bude druhym neuveritelne. Mne sa to tiez len tazko vstrebava a potrva to este dlho.

cacianka
17. jan 2017

neboj sa prebolí, tvoje deti ti pomôžu preliečiť túto ranu, nezaslúžiš si takého paka a úchyla.
niekomu to vyhovuje, sú podobne nastavení, tak pre nich OK, nech si svoj život riadia ako chcú, ale nech to nerobia tým čo to nechcú.
si mladá, silná a veľmi rozumná žena, zvládneš to, držím palce. a ak bude ešte najaká rekcia, napíš. drž sa.

lucinka511
17. jan 2017

@petafida ja ti verim ale zasa bud rada.ze si na to prisla .ktovie dokedy by to tak trvalo.

bratislavcankanm
17. jan 2017

@petafida prajem vela stastia a sil. Nemas sa za co hanbit, aj mna klamstva mojho ex zlozili a rozhodne som sa nespamatala tak rychlo ako ty (bola to aj ina situacia, mali sme spolu aj dieta, dlhsi vztah, cakal ma rozvod atd), nic som nevladala, len nevyhnutnu starostlivost o mojho syna som riesila, prenho to bolo paradoxne fajn obdobie (trvalo to cca 2-3 tyzdne), lebo som ho vobec neobmedzovala pokial ide o hry na tablete, mobile, aj svoj notebook som mu ochotne poskytla, len aby sa zabavil sam. ja som nevladala nic, nic nic, paradox je, ze som nedokazala ani plakat (to prislo az neskor).

A nic si nerob ani z toho, ze to niekomu pride vymyslene, to je normalne a ja za to ani nikoho z "neveriacich" neodsudzujem, tak 7 rokov dozadu by aj mne toto prislo aj scifi, nerealny pribeh, ze to predsa nie je mozne, aby niektori chlapi boli az take hovada....ale su, a je ich dost, vid pribehy, ktore ti pisali niektore baby vyssie.

luci74
17. jan 2017

@bratislavcankanm čo ti pomohlo, aby si na neho ,,zabudla,, ? my spolu ešte bývame to je najhoršie čo je lebo si ide kupovať byt a bývame v prenájme chceli sme staviať domček...ale kým sa odsťahuje ja neviem ako budem fungovať...

joannita
17. jan 2017

Toto je cisty grc co sa stalo autorke. Nechapem preco taki chlapi su vo vztahu. Pochopila by som vselijake uchylky ked za to dotycny ani nemoze, ale naco sa hrabu taki ludia do vztahu? Preco to nerobi ako slobodny?
Neni tu nejaky muz co by mi toto vysvetlil?

dankagirl
17. jan 2017

Môj muž vraví ..takým chlapom že su to kurvy chlapi ...pretoto neznáša fcb,pokec ,instagram Atd vraví,ze je to strata času aj mne vraví ze čo uz len toľko som na mobile ..pre neho internet a mobil su len pracovne nástroje a vo voľnom čase one ani nezakopne ...

dadulka2306
17. jan 2017

@moni244 Ja by som to pred pár rokmi tiež pokladala za výmysel, až kým som neprišla na to, že moja drahá polovička má niekoľko profilov (mužských) na pokeci a takisto rieši nielen babenky, ale aj ženy a sex za peniaze, no a úplne ma položilo, že sa tam otvorene priznával, že je bisexuál, že ho láka vyskúšať nové veci, kontaktoval chlapov, vymieňal si s nimi tiež svoje reálne fotky (nielen tváre, ale aj svojho vtáka), tí ostatní chlapi mu tiež posielali svoje fotky, mimochodom tiež sa jednalo o ženatých mužov, ktorých ženy doma nič netušia, preto žiadali hlavne o diskrétnosť a pod. Proste grc. Myslela som si, že som jednoducho natrafila na psych. chorého jedinca, nemohla som to predýchať, ale teraz vidím, že sa to žiaľ deje úplne "bežne", celý svet je chorý, takže vitaj v realite.