Podvádza ma?

tanulik16
30. jan 2016

Našla som na Fb ako si manžel mesiac intenzívne píše,s kolegynou bolo tam ze ked pôjdu na vianočný večierok pozývajú na punč , toto mi nevadí,ale povecierku ja som išlana víkend ku rodičom aj z deťmi , ako ho nahnevala ze odišla s druhým asi si myslíš že som slušne na teba smotany, pozyva ju ku nám na vino, máme spoločné záujmy, máš niečo do seba, potom mu vypisovala po víkende ako sa ma, na fb jej písal dopravy akú má krásnu tvár pri behani, ,no napísal ze ma krasne deti a ze je ženatý, je mi z toho doplacul

evelynm
30. jan 2016

preco citas muzovu postu?

tominko2612
30. jan 2016

3/4 nerozumiem, co si chcela napisat.
ale vseobecna rada, porozpravat sa o tom a potom bud odpustit, alebo ho vyhodit

lubka1983
30. jan 2016

Nehrajte sa tu na sväte s otazkou:"ty citas manzelove spravy???"robi to kazda druha...doveruj ale preveruj a asi mala tusenie nejake snad sa nenecha podvadzat napr.nejaka bude mat tusenie chce si to len preverit a pozret spravy -,ale nie necham to tak nech to hraje na dve strany?????..ja by som sa ho opytala na nu....

tajka1986
30. jan 2016

Asi preto ze ma iste podozrenie cita muzovu postu nie??! Keby toto moj pisal nejakej inej mal by doma co vysvetlovat! A asi by som ziadala zmenu prace aby sa viac nestretavali 🙂 teda ak by som ho hned neposlala do certa.

silaviat
30. jan 2016

pockaj pozriem do krystalovej gule... lol len ty vies ake to je medzi vami ci je schopny ta podviest ,ci sa zmenilo daco na jeho spravani etc.. preco dnes vsetko najskor riesite cez net??? ved nieje nic jednoduhsie ako sadnut za stol a povedat na rovinu co vies a co si myslis a cakt vysvetlenie..alebo si mozes najat sukromne ocko 😀 popripade sa jej opytaj i ked podla mna tvoj muz sa platonicky zalubil a zrejme ona nanho kasle ... to vsak neznamena ze ta nelubi ..chlapy su lovci a radi si dokazuju ze su este ziadany 😝

romanovic
30. jan 2016

Formuluj problem jasnejsie, lebo tvoja otazka je chaoticka a tazko povedat o co vlastne ide. A tiez nechapem, ako mozes citat muzovu postu na fb. Keby mi muz raz vliezol do telefonu, fb, mailu, alebo cohokolvek, uz by bol ex.
@lubka1983 neverim, ze polka zien cita muzom postu. Pride mi to strasne ubohe.

moni244
30. jan 2016

ja som vôbec nepochopila, čo si napísala

sissy27
30. jan 2016

Veď daj deti k rodičom a nech príde ona k vám na to víno a rovno si to medzi sebou všetci traja vydebatujte... Čo my tu s nimi poriešime?

99zuzula
30. jan 2016

Tak podla mna zatial este nepodladza, ale chcel by. Kolegyna asi tiez by si dala povedat. Sice muz ma bobky, lebo pise ze ma krasne deti a ze je zenaty....no skoda ze nepise, ze aj krasnu zenu. Kolegyna ma vsak podla neho krasnu tvar...hmmm. Mozno by to chcelo u teba nejaku zmenu image, uces, kozmetika, make-up.....asi ho uz trochu nudis, nieco vymysli kym ta s nou nepodvedie.

jeannna
30. jan 2016

Sorry, ale cita sa to jak morzeovka, prepinas medzi priamou a nepriamou recou len taky fukot, ze po precitani mozno ani ty sama tomu nerozumies 😀

Tem o tom, ako chlap chodi na pokec, sexzoznamky, chatuje s kolegynami, je tu do aleluja, staci hodit do vyhladavaca a prestudovat si. V konecnom dosledku to ale tvoju situaciu neporiesi, lebo kazdy pripad je jedinecny a ak chces mat pokoj v dusi, priamej konfrontacii s partnerom sa nevyhnes.

sofinka1430
2. feb 2016

Tak podla mna uz len to ze jej potaji lichoti ta uz podvadza keby mal ciste zaujmy tak by jej na rovinu povedal ze snou nechce mat nic a vazil by si teba aj tvoje deti ked odpostis raz tak to urobi znova treba si to snim co najkor vysvetlit a nech ti to povie rovno do oci ako to stamtou myslel tak len tolko odo mna.Drzim ti palce.

barnica
3. feb 2016

Trosku som sa stratila ale tak poviem takto. Ja tiez napisem susedovi ze dobre si dal bcera do tela ked bol behat... kamosovi ze prid na kavu... a podobne a nieje v tom nic zle ani dvojzmyselne. To s tym namotanim by ma ale zarazilo skor. Takze to by som si vysvetlila

lubiss
3. feb 2016

pane boze ked uz sem davate príspevok tak si to po sebe aj precitajte sak toto nema ani hlavu ani patu...

lucka1987
3. feb 2016

takto a co manzelom to s prebrat osamote skusit mk na a nie tu zenami medzi , je ktorým vasho do nic vztahu.

sorry, aka otazka, taka odpoved 😉

lara1507
3. feb 2016

@99zuzula
Toto je presne odpoveď kt by si dostala odomna! Netreba už žiadne komentáre si myslím. Presné výstižné a takto to je ako napísala!

ralficka
3. feb 2016
Používateľ ralficka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ralficka.

dobre to napisala !!

zusskaa
3. feb 2016

Ved to nema ani hlavu ani patu, neviem ci si to pisala v strese alebo co. Kazdopadne sa s nim porozpravaj...aj ked si myslim, ze citat partnerovu postu by mali iba ludia, ktori vedia znasat nasledky a to uz akekolvek.

evulik858
3. feb 2016
Používateľ evulik858 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evulik858.

tito chlapi to je jedna velka veda :/

irusa
3. feb 2016

no snáď nie si tak zložitá aj v reálnom živote.... lebo z toho , čo si napísala sa vymotať je pre mňa umenie...

xenia2
3. feb 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

snad neni 🙂

jeennyv
3. feb 2016

@tanulik16 tuto temu si mala dat na diskusiu, lebo je tam malo info, z ktorych cerpat a ked nieco nemozno znovu prispiet....Ja som z tvojho prispevku pochopila, ze tvoj muz udrzuje so svojou kolegynou internetovu komunikaciu a po vianocnoum vecierku, mal zaujem aj o nejaky realny kontakt, ale dala prednost inemu, cize ziarlil a citil sa sklamany...tak ja to vnimam ako sucasny trend, kedy sa ludia zvyknu prostrednictvom netu na niekoho tzv. namotat, lebo maju spolocne temy, venuju si internetovy cas, pre niekoho je to relax, no realita moze byt ina a tito ludia by si nevyhovovali realne..moj nazor je ten, ze partnera konfrontuj, ci chce pre platonicky vztah zahodit rodinu...vyjadri jasny postoj k tomu, ze to netolerujes, lebo ked to nebude tato, moze to byt potom ina, plus ak to nechape oboznam ho s tym, ze prosto malokedy obe strany taketo vypisovvacky beru rovnako, vid ako kolegyna odisla s inym atd. on sa sali a ona to moze vnimat totalne neskodne a takych na pisanie moze mat aj 20..cize ked to sam nechape vrat ho do reality...a povedz mu aj o svojich pocitoch, ci sa mu to neza chrapunske ked ma zenu a dieta a ko by k tomu prisiel on, keby si robila to iste...