Podvádzanie
Mile zienky, neuverite co sa mi stalo. Tak dnes som kopla svojho pratela do riti. Boli sme spolu sice len rok, ale pocas toho roku stihol oblbovat viac zien. Stale ked tvrdil, ze je somnou tak sa u inych vyhovaral ze je u brata a ked bol s nimi tak detto. Je mi z toho na vracanie, lebo jeho brat je knaz. Slusny clovek a takto ho zneuzivat na takeho spinavosti. Som nastvana. Ale nie na ine zeny, ale na seba ze som bola taka sprosta pixa a naletela opat na sldke reciciky. A ako to cele prasklo? Dnes som si otvorila gmail, ze idem skontrolovat co mi prisla za posta. A tam mam mail aj s prilohou. Otvorila som ju a na 5 stranach je konverzacia s inou zenou. vsetky klasicke recicky co aj mne. A ten cas ked bol somou jej tvrdil ze len so "znamym" bol. No tak som zobrala, preposlala krasavcoci a ze cakam vysvetlenie. Svestky ma zbalene, ale aspon vysvetlenie si zasluzim. Nic...tak som mu zavolala, ze ci uz cital..no ze nie...tak mu vravim, do vecera chcem vyjadrenie. Vecer idem na nocnu a potom nechcem o nom pocut ani chyru. Na FB som poslala tiez ten mail tej kraske ze ako ojebu..je mna. S tym, ze neutocila som na nu. To nie. Len ze jej prenechavam tohto hajzla, nech si ho ma, mne uz opotrebovany tovar netreba, ale nech si dava pozor, lebo ked toto spravil mne, tak spravi aj jej....zeny poviem vam, citim sa blbo, ale na druhej strane akoby kamen zo mna spadol. Bude to boliet..ale preboli a dufam, ze raz najdem nejakeho normalneho typka.
😅 😅 😅 tak dostať histericky záchvat kôli luku to je iny pán teda 😅
Je mi smutno ale uz aj smiesno z toho sickoho. V sobotu sa tak scancam na hada. A potom uz bude fajn. Cokoladku nechcem priberem do rituly
@kajcinka ta to je totalna xoxotina ze ci carny abo bily. Vsak si ho ofarby. No to skorej on menil farby jak duha
@lubkavargova1 😀 😀 juuj dobre som sa nasmiala takto na vecer 😅 😅 😅
priberem do rituly nieeeeeeee :D :D
Bóže, baby, nebláznite, aj my, zo západného Slovenska chceme rozumieť! 😀 😀 😀
@h2 naj śe ľubi vychodňarsky slovnik ...http://necyklopedia.wikia.com/wiki/Necyklopédia... 😀
Vychodniari - 100bodov.
Dzifky moje. Vcera este rumazgal ale uz dnes konecne pochopil ze nit mu pomoci.....skoda ze tu nemozem dat vtip co mi vcera kolega povedal na rozveselene bo ma admin zablokuje na milion rokov.
@lubkavargova1 Jaaaj difko, ta choľem do IP pošli naj śe zabavime, no neee? 😀
Ja už bi takoho chlopa nebirovala, ani kukac naňho nemohla. Dobre ši zrobila, fajne ci budze bez ňoho. Choľem ty maš rozum, bo jak kukam po diskusioch ta difky z rozumu zišľi a nedumaju na sebe, na dzeci, ľem co ľudze budu hutorec a na peňeži...
Ta vytrimce 10 minut a dam to tu....
Nesom spokojna co sa stalo, ale radsej teraz jak potom ked by bolo neskoro. Som slobodna, byvat mam kde aj slusnu robotu. Casom snad najdem aj normalneho chlopa.
@lubkavargova1 hehe sa bavim ked čitam nasu saristinu :D
Tak este posledny gol tohto chlapa: minuly tyzden mi tvrdil ze ide so synom do botanickej zahrady. Nemali bohovsky vztah medzi sebou, tak vravim, OK aspon ste zacali komunikovat a ako-tak sa date dokopy. No houby nakoniec sa vcera priznal, ze bol tams tou druhou a jej dcerou. Co je sice pekne lebo dievcatko malo zazitok. Takze dalsie klmastvo, na ktore sa krasne prislo. Mu akurat vravim vcera "haaat chlope cele to je zle, a nemas gule na to, aby si priznal farbu a bol chlap!" Dzivcata toto neni chlap...lutujem dalsie ktore ma takto namotane. U mna nepochodil, vyhodila som ho z bytu, a s graciou a kludom povedala, ze uz nemam onho zaujme ani ako o znameho....a do dalsieho prispevku vam dam ten vtip kde ma kolega rozosmial aby som nebola strepana 😀
zeny toto je pre nas kazdu jednu na dnesny den! Serme na chlapov co podvadzaju a skomraju!
PS: ospravedlnujem sa za vulgarizmi, ale bez toho to nema ten efekt...
Zvoni telefon. Ocec mi vola. Zodvihnem...
-Halo, počuvam?
-Serus to som ja ocec. Sluchaj me tu dze marie bohovej su šestki šrubki zos maticami co som minule kupil? Nemožem uveric že sce minule šecki zasrate šrubki minuli. A ja teraz boha jeho nemam zos čim robic. Bo do chuja nemam ani jeden posrati kus! A ani kupic nemožem isc bo zavrete su dnes šicke skurvene obchodi! Žebi to pes pojebal! Nezato kupujem že nemožece sebe zobrac kejdz vam treba ale mohli bi sce aspoň povedzec - ocec zobral som možeš sebe isc kurva kupic nove, ta ne?! Kurva jaki som najebani na vas, že ani nevidzim od zlosci! Teraz tam mam matku ric zašrubovac či čo mam zrobic do marie bohovej? Povedz už daco boha ci!
-Skus pravu stranu, najspodnejši šuflik.
-Jaj, dobre, tu su. Sevas.
@lubkavargova1 Sa tu smejem ako kôň. 😀 😀 😀 😀
Reality u nás doma. Muž nevie niečo nájsť, volá mi a pindá do telefónu. Naseriem sa, sadnem na bike a dbehnem domov. Vytiahnem zo skrine, hodím pred neho, sadnem na bike a idem nazad do roboty. Normálka.
no ja som sa vtom maximalne nasla, tiz jak u nas doma....joj, ale dobre mi to vcera padlo. Doslova to bol smiech cez slzy a ulavilo sa mi na dusicke
@lubkavargova1 😀 😀 😀
Presne u nas doma mama s otcom
Na začatku Ocec vola mame "Sluchaj me, dze mam tylka, tu buľi furt u tym šufľiku, teraz ani jednoho a ani treňirky, mam isc holy do roboty abo co?" Mama "Vycahni vecej šuflik a opať išče raz a vecej doľava" Ocec "Jaaaj, ta vera, tu su na boku, mariju im, tylkom i gačom."
Po paru rokoch Ocec vola mame "Sluchaj moja zlata, nehnevaj še, ja znam že tilka su u tym šufľiku aľe jak znaš, kym ci nezavolam ta ich neobačim, ta ci volam jak še maš u roboce... a vera už ich vidzim, ta dzekujem šumne, čau, idzem na nočnu"
@lubkavargova kde sa Don Chumaj tak narychlo odstahoval?
@romanovic no k rodicom.
don chumaj 😀 😀
Tak zienky uzatvaram tuto kapitolu zivota s ponaucenim, ze toto nem bolo to prave orechove. Vyvarujte sa muzom, co slubudu lasku nebesku a ked fakt citite ze nieco nie je to prave, kopnut do vrtule takeho chlopa. Ine nepomaha...tak hor sa do zivota so zdvihnutou hlavou a s vedomim ze mam na viac! 😀
@lubkavargova1 Držím Ti palce, Ty si silná žena, v živote sa nestratíš. 😉
@lubkavargova1 no a z takej slusnej rodiny asi najviac takych cudakov je.z vlastnej skusenosti viem.tiez som mala (este mam lebo nie sme rozvedeny zatial) manzela.ze kazdu nedelu kazde svato do kostola jeho mama ( moja svokra) kolo kazdeho kriza ruky spina ( to jej neberiem) a synacik (moj muz) nas nechal pre neaku frajwrku.ale dobre nam teraz tak.len mame spolu syma ale ten sa na otca vobec nepyta a ja som ho ani neprosila a neplakala za nim aby sa vratil.podla mna zbabelec je to.a kazdy kto ho pozna to o nom povie.a ze z dobrej katolickej rodiny 🙂 ha ha
@kvietocka33 vies, ako tuto falosnost ja nemusim....inak kocky toto este malo dohru cca o tyzden. Chlapcatko prisiel s kytickou, ze nech mu odpustim ked mozem. Tak som mu pekne bez hisaecenia vysvetlila, ze sorry, ale takto sa veci nerobia. Toto dospely chlap nerobi. Toto robia pubertaci. Tak navrhol ze nech si dame pauzu, kym si on "uzavrie svoje veci"...a ja mu na to, ze fajn a dovtedy som ja co? Nejaky zalozny plan, ze ked zlyha zena c.1, tak ma c.2 a potom c.3??? Nie, tak som chlapciatka slusne poslala dovi-dopo-dopi. Takto sa dospely chlap nesprava. Ked by mal gule ako chlap, tak sa mi postavi rovno pred oci a povie "moja zlata, skripe to, rozchod". Mozno by som sa hnevala, hisacila, ale bolo by to cestnejsie.....a inak len tak na margo, ten mail co som dostala cim to cele prasklo, tak kamos co je IT.ckar mi zistil ze to bolo poslane z jeho IP adresy. Tak som sa zahrala na blbu a vravim chlapcatkovi: ze mam nejakych znamych ktory sa postaraju o toho hajzla co mi tak ublizil a zasiahol do sukromia...a on ze dobre, dobre...este netusil ze co ja viem 😀 😀 Ale ked som podotkla dalej, ze toto su ukrajinci co ruky.nohy dolamu tak zbledol jak stena 😀 😀 😀 A vtom som ho aj nechala....takyto zbabely unik zo vztahu robia fakt len pubertaci....a viete co zeny? Prve dn som bola smutna, nastvana...teraz je to take neutralne, ale verim ze pride cas ked ma to cele preboli a raz najdem aj ja svoju laska zivota 🙂

@lubkavargova1 Postarala si sa mi o "zábavu" pred spaním.....Ty si moja krvná skupina 🙂