icon

Podvádzanie

lubkavargova1
15. jún 2015

Mile zienky, neuverite co sa mi stalo. Tak dnes som kopla svojho pratela do riti. Boli sme spolu sice len rok, ale pocas toho roku stihol oblbovat viac zien. Stale ked tvrdil, ze je somnou tak sa u inych vyhovaral ze je u brata a ked bol s nimi tak detto. Je mi z toho na vracanie, lebo jeho brat je knaz. Slusny clovek a takto ho zneuzivat na takeho spinavosti. Som nastvana. Ale nie na ine zeny, ale na seba ze som bola taka sprosta pixa a naletela opat na sldke reciciky. A ako to cele prasklo? Dnes som si otvorila gmail, ze idem skontrolovat co mi prisla za posta. A tam mam mail aj s prilohou. Otvorila som ju a na 5 stranach je konverzacia s inou zenou. vsetky klasicke recicky co aj mne. A ten cas ked bol somou jej tvrdil ze len so "znamym" bol. No tak som zobrala, preposlala krasavcoci a ze cakam vysvetlenie. Svestky ma zbalene, ale aspon vysvetlenie si zasluzim. Nic...tak som mu zavolala, ze ci uz cital..no ze nie...tak mu vravim, do vecera chcem vyjadrenie. Vecer idem na nocnu a potom nechcem o nom pocut ani chyru. Na FB som poslala tiez ten mail tej kraske ze ako ojebu..je mna. S tym, ze neutocila som na nu. To nie. Len ze jej prenechavam tohto hajzla, nech si ho ma, mne uz opotrebovany tovar netreba, ale nech si dava pozor, lebo ked toto spravil mne, tak spravi aj jej....zeny poviem vam, citim sa blbo, ale na druhej strane akoby kamen zo mna spadol. Bude to boliet..ale preboli a dufam, ze raz najdem nejakeho normalneho typka.

lubkavargova1
autor
15. jún 2015

Tiez sa zadusal ako ma lubi. Mu vravim v hale mas tasku s vecami. Uz kde pojdes ma nezaujima. Vedel ze som tvrda. Ex mal zrusenu svadbu somnou do 5 minut. Toho tu som zrusila do momentu....no aj taky je zivot. V sobotu sa idem scancat s naj kamoskou.

natalym
15. jún 2015

@lubkavargova1 Si si istá, že je to pravda teda?

lubkavargova1
autor
15. jún 2015

Som, potvrdili mi to obaja. Co viac potrebujem?

kadri
15. jún 2015

@lubkavargova1 smutne a vesele citanie zaroven. si odvazna a rozumna zena, vies, ze si zasluzis oooooooooovela lepsie 😉 a dakujem, veru som sa schuti zasmiala, najviac na logistika vs. exekutiva 😀 😀 😀 vsetko dobre ti prajem 😵

lubkavargova1
autor
15. jún 2015

Ta tu exekutiva prisla...fakt ako jedno ma sere. Ked si chcel uzivat stacilo povedat. A nie tahat city a predstavovat rodine. Boli by sme sa stretli fajne si uzili a ideme dalej v zivote....

tykat
15. jún 2015

@lubkavargova1 no ta ci pana, krajanka moja, trimem paľce naj to docahneš do konca a naj ce neobalamuci, degeš jeden.

lubkavargova1
autor
15. jún 2015

@tykat neboj ten durak uz nema sancu. S prebacenim sebe to posral.

kajcinka
15. jún 2015

@lubkavargova1 takže si ho poslala kade ľahšie áno ? už sa neozval ? 🙂

lubkavargova1
autor
15. jún 2015

Ooozval sa. Dusuje sa ze ta to nem on. On take ani vo sne nenapisal. Hold verime. Ked aj tamta potvrdila ze sa stretali....dostal dovi-dopo-dopi

kajcinka
15. jún 2015

ježiši to je osel tak na čo ešte odrbáva ?? 😀 😀

absurdum
15. jún 2015

nema kde byvat asi 😀

kajcinka
15. jún 2015

ahaaa 😕 bývaly spolu ? 🙂

lubkavargova1
autor
15. jún 2015

No byval u mna. Teda zili sme spolu cca 4 mesiace iba. Zato este nemal vela veci u mna. A tamta zije s rodicmi a s braskom. Ci boha si to chlapec do.... Prepacte za vyrazi ale viete ze ja tak ste od pluc. Ved som vychodniarka jak repa!

mikema
15. jún 2015

@lubkavargova1 Dobre, ze si ho hned poslala do riti.Nemozem citat tie baby, co potom este za takych ***** vyplakavaju...

romanovic
15. jún 2015

@lubkavargova1 bars ta zerem, cica! 😉

lubkavargova1
autor
15. jún 2015

Ta co uz. Dalsia skusenost do zivota

kajcinka
15. jún 2015

@lubkavargova1 hajzel jeden by som ho vykastrovala a ešte zatĺka aj keď maš dôkazy ?? blbeček 😠 😅

simik22
15. jún 2015

@lubkavargova1 a ta zenska o tebe nevedela, ci?

simik22
15. jún 2015

@mikema presne.. a vypisuju, bozeee, co mam robiiiit

lubkavargova1
autor
15. jún 2015

@romanovic ja ti dam taku cicu...

lubkavargova1
autor
15. jún 2015

@simik22 ndvedela. Az ked som jej dnes poslala spravu ze hat zena to co?? Ako slusne som sa spytala....inymi slovami "toto co?"

simik22
15. jún 2015

@lubkavargova1 tak naco jej ho " posielas"? Preco by ona mala mat zaujem o takeho chlapa? Je v takej situacii ako ty... tiez ho moze osrat

lubkavargova1
autor
15. jún 2015

Mne je jedno co s nim bude robit. Abo ci pojde k dajakej inej. U mna skoncoval. A ked ho ona osere? Nemal sedzec na dvoch stolkoch

petra7777
15. jún 2015

@lubkavargova1 No, veď "pomáhal".....klátiť manželku nejakého chlapa ☹ Ach, tí chlapiiiii.....sú to nenapraviteľní darebáci 🙂 Muži sú predsa z Marsu a ženy z Venuše 😀 Máš môj obdiv 😉

tinika
15. jún 2015

@lubkavargova1 hehe sa bavim klobuk dole mna este zaujima prečo si ex zrusila za 5 min. svadbu

natalym
15. jún 2015

@tinika No tak asi pre to isté.

absurdum
15. jún 2015

tak tato tema by mala byt povinne citanie pre isty druh zien. velmi poucne 🙂

lubkavargova1
autor
15. jún 2015

Ex som zruzila svadbu do 5 minut bo bul c....j Doslova a dopismena. Proste idilka laska nebeska abo skorej som bola slepa jak patron. Proste si predstavte situaciu ze sme sa pohadali na farbe luku. A tak sa vytocil ze zCal sa metT o zem a hisacit a skoro mu ruka uletela. No tak toto si ja nenecham. Nikto ma nebude mlatit! To bolo v piatok a v pondelok som vsetko zrusila. A nelugujem lebo teraz co ma caju tak uz ju zmaloval

kajcinka
15. jún 2015

@lubkavargova na farbe luku ?? akože luk na strieľanie ?? 😕 😅 😅 😅 😅

lubkavargova1
autor
15. jún 2015

@kajcinka jo dobre citas. On chcel cierny a vyrobca poslal biely. No ta ma slahne z toho ci pana....mi to bolo suma-fuk. Naj kupy farbu a prefarbi.