Podvedie ma?
mamicky,chcem sa spytat na radu...som s priatelom tehotna a som doma na n,lenze on si ma nevsima,chodi si po vonku s kamosmi, na pivko a tak...vrchol vsetkeho je,ze dneska si siel s jeho sestrou a jej priatelom na disco.ked om saho pytala,ze ked sa male naodi ci budeme spolu chodit na disco,povedal,ze nie,co by sme tam robili,tam vraj chodia nezadani si uzivat,viem,ze jeho byvalu podvadzal,myslite ze sa mam niecoho bat??? :(
suhlasim. a urcite ta uz podviedol. ked to urobil raz, urobi to aj druhy krat.
@ahoj123 pozri, on má 25, ty predpokladám ešte menej. vravíš že dieťa ste neplánovali, že sa len zadarilo /no pojem antikoncepcia a ochrana vám asi nič nehovorí, že/ tak teraz od neho čo chceš? Od mladého frkana nevybureneho? Nie je pripravený na rodičovstvo a zjavne sa potreboval vyventilovať /na tej diske nemusí tancovať, stačí pár pohárikov a pod. Kvôli tomu sa nemusíš hneď zbaliť a utekať preč. Si teraz aj citlivejšia.
nejaky zvlastny je...ako to ze isiel to nie je zle,so sestrou a jej frajerom ale ta odpoved je cudna.my s muzom tiez nechodime spolu vonku ale ak ide jeden strazi malu druhu a naopak.je to o kompromisoch

@ahoj123 nič v zlom, vezmi nohy na plecia a utekaj od neho čo najďalej. Je nezodpovedný a bude to robiť aj keď sa malé narodí. Tak hajde na net hľadať nové tatina.