Podvedie ma?
mamicky,chcem sa spytat na radu...som s priatelom tehotna a som doma na n,lenze on si ma nevsima,chodi si po vonku s kamosmi, na pivko a tak...vrchol vsetkeho je,ze dneska si siel s jeho sestrou a jej priatelom na disco.ked om saho pytala,ze ked sa male naodi ci budeme spolu chodit na disco,povedal,ze nie,co by sme tam robili,tam vraj chodia nezadani si uzivat,viem,ze jeho byvalu podvadzal,myslite ze sa mam niecoho bat??? :(
žiadna kaša sa neje taká horúca ako sa navarí... nevšíma si ťa? skutočne to tak je alebo to len ty skreslene vnímaš ? 🙂 skús sa úprimne objektívne zamyslieť koľko času s tebou trávi, ako ti prejavuje lásku (a aj malému v brušku) ... a koľko času trávi vonku... 😉 na diskotéke ťa podvádzať nemusí... každý človek sa občas potrebuje ísť vyventilovať nachvíľu von a možno sa aj zabaviť.. to ale neznamená, že ide hneď podvádzať.. 🙂 ..... na zamyslenie je skôr jeho výrok, že na diskotéku chodia len nezadaní čo si chcú užiť.... no závery by som z toho nerobila.... skús sa s ním zajtra v pokoji o tomto porozprávať a aj celkovo o tvojich pocitoch a jeho.... otvorene si povedzte ako sa veci majú 🙂
@ahoj123 myslim ze to nie je problem len dnešnej disko, ked pises, že si ta nevsima a ze chodi po vonku s kamosmi... a dnes ked šiel na disko sa ta aj spýtal, či môže? alebo ti len oznámil, že ide? no ja si neviem predstavit, že by mi toto môj muž akože len oznámil, že ide na disko... normálne to nie je.... je iné, ak ste už dlho vo vzťahu a máte zaužívané nejaké stretnutia, ktoré ste mávali.. napríklad nejaké eventy s kolegami, vianočné večierky v práci alebo pravidelné stretnutie s kamošmi... ale iná vec je, že ti ide muž na disko.. a ty si pritom tehotna... čo tam chce robiť, ked má doma partnerku? nie normálne to nie je... mala si mu povedať, že si to nepraješ, aby chodil na disko... ved toto ti bude robiť aj ked budeš mat malé bábo...
myslím že ste ešte nezrelí, usadení ludia, po 30tke napríklad toto normálne už nerobia... chlapi ktorí behajú po diskotéke a majú rodinu, to je podla mna choré... sú to nevybúrenci, takí čo ešte niečo stále vyhladávajú..
@ahoj123
no prave proto, ze netancuje, mohli jste si sednout ke stolu spolecne..je mnoho druhu diskotek..najit nejakou klidnejsi..popijet colu..a jen tak koukat..a nebo radeji ne..to by ses utrapila taky, jen uz tim, zeby se rozhlizel a ty bys videla v kazde potencialni "milenku" ☹
Az se vrati domu, rekni mu, jak Ti bylo..a snad pochopi..verim, ze jemu take nebylo dobre.. 😉
p.s. resila bych to, jakmile by si chtel tento vecer zopakovat..
bože ženy ale tu riešite tých chlapov...sa sustred na malé🙂 Aj tak bude tvoj stredobod pozornosti..chlap ti štastie prinesie ak tak len krátkodobo to malé na celý život 😉

@sisaha nie nechodi tam pretoze netancuje...