icon

Podvedie ma?

ahoj123
12. jan 2013

mamicky,chcem sa spytat na radu...som s priatelom tehotna a som doma na n,lenze on si ma nevsima,chodi si po vonku s kamosmi, na pivko a tak...vrchol vsetkeho je,ze dneska si siel s jeho sestrou a jej priatelom na disco.ked om saho pytala,ze ked sa male naodi ci budeme spolu chodit na disco,povedal,ze nie,co by sme tam robili,tam vraj chodia nezadani si uzivat,viem,ze jeho byvalu podvadzal,myslite ze sa mam niecoho bat??? :(

ahoj123
autor
12. jan 2013

@sisaha nie nechodi tam pretoze netancuje...

ikusa11
12. jan 2013

@ahoj123 tak vidis,si proste teraz trosku citliva,proste chlap potrebuje sem tam vypadnut s kamosmi,ty sa pre to netrap,radsej si poodychuj.

enigma7
12. jan 2013

@sisaha haloooo zobud sa on ju neudrel a mali rodinu vzdy sa najde riesenie to podla teba je rozpar rodiny... ubohe to je cenna rada 🙂 a odisla by som od muza keby ma nechaaval samu doma tehotnu ! Nezaujmaju ma tvoje nazory lebo su na zamyslenie

ahoj123
autor
12. jan 2013

@ikusa11 ja viem,ale ked ma to tak trapi a zoziera,uz len ten pocit,ze tam siel, ze si tam vypije a bohvie co vyvedie s ejakou :(

enigma7
12. jan 2013

@irriss skor ty lebo ja nepijem 🙂

sisaha
12. jan 2013

@enigma7 haloooo, ha ha ha...toto je verejne forum a ci sa ti pacia alebo nie, precitas si ich..., tak ako aj ja musim citat tie tvoje, ked uz citam vsetko...Ale pripisujem to tvojmu veku...O 10 rokov mozme hodit rec..

irriss
12. jan 2013

@ahoj123
nic nevyvede, protoze je se sestrou!!a sestra je tam s nim misto Tebe.. 😉

irriss
12. jan 2013

@sisaha
za 20!!

irriss
12. jan 2013

@enigma7
co skor ja?'

enigma7
Odpoveď bola odstránená
ikusa11
12. jan 2013

@ahoj123 ale co by vyvadzal???nemozes to tak brat, ze stale ked chlap odide z domu tak hned podvadza.ta ziarlovost znici vztah.

ahoj123
autor
12. jan 2013

@irriss no to by som ani nepovedala,lebo jeho sestra to ze podvadzal svoju byvalu ani jej neprezradila...

sisaha
12. jan 2013

@enigma7 tvoj prejav hovori za vsetko 😉 ...dufam,ze uz mas aspon vytetovane meno svojho chlapa na ramene 😀

irriss
12. jan 2013

@ahoj123
protoze mela rada ji i jeho..nekdy se neda prozradit "vcas" to, o cem si myslime ze jde hned..
a pokud udelala chybu, urcite o tom uz vi..a neudela ji znovu..navic ex nebyla tehotna jako Ty..nebo ano??

sisaha
12. jan 2013

@ahoj123 z jednej diskoteky nemozes robit zavery...Je pravda, ze oci musis mat vzdy otvorene, ale chlapa gulou k stolu nepriviazes a nebudes ho mat 24 h denne na ociach. Nejaky zaklad dovery hadam u vas je?

enigma7
12. jan 2013

@sisaha moja vstan od pc a chod sa.pozriet radsej do zrkadla 🙂 moj prejav je primerany mojmu veku zato ten tvoj je pod bod bodom mrazu 🙂

ahoj123
autor
12. jan 2013

@irriss nie ex nebola tehotna ...ale ked ja sa tak bojim,ze proste ma sklame a neviem co

sisaha
12. jan 2013

@ahoj123 ak netancuje, tak siel so segrou a jej priatelom pokecat. Ak by si mal hladat milenku, tak skôr si ju najde na zoznamovacich portaloch ako na diskoteke, kam chodia mlade žaby...

sisaha
12. jan 2013

@enigma7 ja viem ako vyzeram... zena v najlepsom veku...tzv. baba co stoji za hriech 😉. Mozes sa snazit akokolvek, mna nemozes urazit 😀
A mylis sa, ak by som suhlasila s tym,ze tvoj prejav je primerany tvojmu veku, tak urazim 80% kociek v tvojom veku, ktore su tu na koni.

irriss
12. jan 2013

@ahoj123
Vis co, reknu ti jednu vec..je zbytecne te tu presvedcovat..neoklame, neoklame, nepodvede...
Poradim Ti jednu vec..soustred se na male a na sebe a pokud te nahodou oklame,bud rada ze ted a ne ve 40ti.. 😉

irriss
12. jan 2013

@sisaha

ta je normalne na facku ..a nebo na roztrhani obcanky.. 😀

enigma7
12. jan 2013

@sisaha myslela som si ze ked si taka rozumna a dokonca blavacka 😀 tak si das pokojno vies ako sa hovori mudrejsi ustupi dovidenia 😀

ahoj123
autor
12. jan 2013

@irriss hej v tomto s tebou suhlasim,radsej teraz nez v 40

sisaha
12. jan 2013

@enigma7 sladky sny 😉

estrella5
12. jan 2013

žiadna kaša sa neje taká horúca ako sa navarí... nevšíma si ťa? skutočne to tak je alebo to len ty skreslene vnímaš ? 🙂 skús sa úprimne objektívne zamyslieť koľko času s tebou trávi, ako ti prejavuje lásku (a aj malému v brušku) ... a koľko času trávi vonku... 😉 na diskotéke ťa podvádzať nemusí... každý človek sa občas potrebuje ísť vyventilovať nachvíľu von a možno sa aj zabaviť.. to ale neznamená, že ide hneď podvádzať.. 🙂 ..... na zamyslenie je skôr jeho výrok, že na diskotéku chodia len nezadaní čo si chcú užiť.... no závery by som z toho nerobila.... skús sa s ním zajtra v pokoji o tomto porozprávať a aj celkovo o tvojich pocitoch a jeho.... otvorene si povedzte ako sa veci majú 🙂

ahoj123
autor
12. jan 2013

@estrella5 dakujem velmi pekne za radu...no vies znepokojuje ma to preto tak,lebo on na diskoteku nechodi,pretoze netancuje...

sharmana
12. jan 2013

@ahoj123 myslim ze to nie je problem len dnešnej disko, ked pises, že si ta nevsima a ze chodi po vonku s kamosmi... a dnes ked šiel na disko sa ta aj spýtal, či môže? alebo ti len oznámil, že ide? no ja si neviem predstavit, že by mi toto môj muž akože len oznámil, že ide na disko... normálne to nie je.... je iné, ak ste už dlho vo vzťahu a máte zaužívané nejaké stretnutia, ktoré ste mávali.. napríklad nejaké eventy s kolegami, vianočné večierky v práci alebo pravidelné stretnutie s kamošmi... ale iná vec je, že ti ide muž na disko.. a ty si pritom tehotna... čo tam chce robiť, ked má doma partnerku? nie normálne to nie je... mala si mu povedať, že si to nepraješ, aby chodil na disko... ved toto ti bude robiť aj ked budeš mat malé bábo...
myslím že ste ešte nezrelí, usadení ludia, po 30tke napríklad toto normálne už nerobia... chlapi ktorí behajú po diskotéke a majú rodinu, to je podla mna choré... sú to nevybúrenci, takí čo ešte niečo stále vyhladávajú..

irriss
12. jan 2013

@ahoj123
no prave proto, ze netancuje, mohli jste si sednout ke stolu spolecne..je mnoho druhu diskotek..najit nejakou klidnejsi..popijet colu..a jen tak koukat..a nebo radeji ne..to by ses utrapila taky, jen uz tim, zeby se rozhlizel a ty bys videla v kazde potencialni "milenku" ☹
Az se vrati domu, rekni mu, jak Ti bylo..a snad pochopi..verim, ze jemu take nebylo dobre.. 😉
p.s. resila bych to, jakmile by si chtel tento vecer zopakovat..

estrella5
12. jan 2013

@ahoj123 nešiel tam kvôli sestre? nevolala ho tam nejak nátlakovo? 😉 .... ale samozrejme odpoveď na to prečo tam zrovna dnes šiel ti môže dať len on.... skús sa ho to zajtra opýtať... 🙂 a verím, že ženská intuícia ti napovie či ti vraví pravdu alebo nie 😉

danjelca
12. jan 2013

bože ženy ale tu riešite tých chlapov...sa sustred na malé🙂 Aj tak bude tvoj stredobod pozornosti..chlap ti štastie prinesie ak tak len krátkodobo to malé na celý život 😉