Podviedol ma
Zienky potrebujem pomoc mozno si precitat tym ktorym sa to stalo nieco pozitivne ze vam to pomohlo aj negativne vsetky skusenosti ci odpustit ci nie ako vam to pomohlo atd vsetko...niesom tu nova uz som tu dlhsie ale nechcem aby ma niekto spoznal drzim to v sebe..tak aby ste ma neodsudzovali ze novy nick tak vieme..budem vdacna za vsetko co napisete a prosim tie ktore chcu odsudzovat za novu diskusiu ci ze som hlupa ze to sem pisem nech si to nechaju pre seba ja potrebujem len vykecat sa a pocut skusenosti inych zien co to zazili ci spravili ich pocity a zivot s takym clovekom ..
No a tak vam poviem ako to zacalo mam dve deti 3 a mesacne babo nemozem povedat ze by sme mali krizu upln v pohode sem tam sme sa povadili a vsak to patri k zivotu ked som bola tehu moj muz mal problem somnou spavat ze sa boji ublizi malej atd bola som s toho nervozna ja aj on a nic sme stym nerobili len trpeli a cusali a tam bola najvacsia chyba ..a takto to slo az kym som neporodila a potom dva tyzdne po porode sme isli na to bol som uplbe v pohode nesita nic cize skvelee konecne som dufala ze uz to pojde ako ma...no on zrazu zacal chodit domov po jednej rano a neskoro alebo vobec tusila som co sa deje raz som videla v jeho mobile ; nejaku zenu a mal od nej sms nesla som do neho necela som mu porusit sukromie nerobi s to ...a doverovala som mu..hlupo..a po tom raz prisiel rano o piatej a cely cudny strapaty a s takymi blitrami po tvari ..tvrdil ze som prilis domyslava..nebola som..cele sa to vlieklo jasom kazdy den mala vacie a vacsie podzrenie az kym neprisiel v sobotu domov a cely chrbat namazany kremom ( robila mu masaz ) mbe viac nebolo treba...po tom uz len sklonil oci priznal sa...a cely mesiac chodil za inoy vraj to bolo vsetko koli sexu ktory nemal pri tom mohol mat ja som chcela mohla kazdy vecer na neho cakala ze skocim n neho a on nic ked dosiel tak opity a to som tiez nechapala nerobil to predtym po priznani vraj sa m nemohol pozriet do oci tak sa musel ozrat.. Teraz to ukoncil a je so mnou vsetko ho mrzi len mam pocit ze ja to nedokazem prekusnut boli ma to ked je v praci tak si myslim ze s nou vola atd.proste sa bojim lubim ho to je jasne preto som ostala kludna a vsetko mu povedala porozpravali sme no ja sa proste neremozem cely den mi to beha po rome tie scenare ako on si uziva a ja ho cakam a staram sa o neho..o domacnost vsetko..boli ma srdce ze to dokazal ...hovorila som aj s nou a ona ho chce no on vymazal cislo s fb tiez a nechce ju to tvrdi ze povedala dobre ked si nas vybral ona to berie...ale ja proste neverim...my sme sa o tom rozpravali a povedali sme si veci ktore nam vadia co budeme robit atd...len ja v sebe citim ze to nezvladnem neodpustim a znenavidim ho myslim len na to ako to robia a vsetko dookola cele...boli ma to..a potrebujem pocut vsetky nazory cisa vam po nevere oplatilo bojovat stalo to za to aj ked nie ako to dopadlo...velmi pekbe dakujem
@zuzana212722 moja sestra so švagrom mali podobný problém, odpustili si a sú šťastní už 14 rokov 🙂 ocino s maminou to isté a boli potom moc šťastní 🙂 len musíš chcieť odpustiť a on musí prestať!! 🙂 alebo je proste sukničkár :(
@fantagiro3 skoda ze chlapi to takto nevidia..ved oni len vravia ake to lahke sa starat o deri ze to nieje robota materska je oddych a ked im nehate dieta na hodinu volaju co maju robit ked place..
@janka300 neviem v tejto situácii radiť. je to smutné a ťažké, ale keby každá žena reagovala ako ty, tak by asi bola každá aj rozvedená. stalo sa. bola to chyba a len čas ukáže čo bude ďalej. 😖
@kaara1980 a prečo by chyba musela byť v zasade v obidvoch???? To ked tu napiše niejaka mamička, že ju chlap mlati jak žito, že ma dolamane rebra a monokle, tiež jej budeme pisať, že vo vzťahu su dvaja a bolo by feministicke napisať, že chyba je len v nom??? A mysliš že je v tom velky rozdiel? či chlap žene jednu struhne cez usta, alebo ju podvedie hned po pôrode dieťatka. Podla mna su to porovnatelne hnusobstva, jedno jak druhe. A je podla mna zvlaštne, ked automaticky ma niesť žena spoluvinu za to, že chlap nedokže prečkať šestonedelie a musi hned davať do druhej
Hm...a čo znie lepšie? byť rozvedená, alebo podvádzaná? Jáááj ženičky, preberte sa...kde to žijeme?
@vejula paušalizuješ a to nie je dobre.
@lealujzaleo takže lepšie pre teba znie byť podvádzaná, ako rozvedená? začínam sa baviť 🙂
@malinkaaninka podla mna pušalizuju tie, ktoré napíšu, že nevera chlapa je vždy chybou obidvoch, a tvrdenie opaku je priliš feministicke 😅 ... To je paušalizovanie....
@janka300 No pre mna ma manzelstvo a partnerstvo aj ine hodnoty ako len sexualnu vernost. Takze pre mna jednorazova nevera nie je dovod na rozvod. A myslim, ze deti mi za to budu raz vdacne, kedze ja mam zas okolo seba deti z rozvedenych rodin a tiez si nesu nasledky rozvodu a tie rozvedene deti a ich matky a aj otcovia to nemaju lahke. Takze mne zas take tie vyjadrenia, ze raz podviedol, tak hned rozvod su hlupe a nezrele.
Treba si vsetko premysliet, zvazit a ak je dovod nieco zachranovat treba to skusit, rozviest sa moze clovek vzdy.
Veľa ľudí, veľa názorov. Podľa mňa treba počkať, utriasť myšlienky, vychladnúť a potom uvidíš, akým smerom sa budú uberať tvoje pocity a manželovo správanie. Dala by som si však veeeeľký pozor ako na to, čo robí manžel tak na to, ako sa zachovala jeho milenka. Pokiaľ nieje vydatá, nemá deti ........ povedala, že ho chce, ale bude rešpektovať jeho rozhodnutie. Noooo, rešpektovať ako rešpektovať, aby nezačala vyvádzať a naďalej nezasahovala do vášho vzťahu. Podľa mojej skúsenosti to ženy, ktoré niesú vydaté len tak nevzdajú keď sa prevalí nevera ich ženatého milenca on im povie, že je koniec, takže pozor na ňu. Tiež ma dosť zaráža, že tvoj manžel to robil takto okato a takmer vôbec sa to nesnažil ututlať. To by aj blbca napadlo, že sa to prevalí, ak sa s ňou bude ukazovať bežne v známom prostredí, bude chodiť domov moc neskoro s natretým chrbtom a strapatý. Prepáč, ale neviem ho nazvať inak, ako blbec a chrapúň, že to urobil takto a v období, kedy by ti mal dávať najviac lásky. Ja by som ho sledovala, dala si pozor na ňu, veľmi jasne by som mu povedala, že nikde nieje napísané, že mu to nemôžeš oplatiť rovnakou mincou a hlavne by som si nechala dostatok času na rozhodnutie, či chceš ďalej pokračovať vo vašom manželstve, ak áno ako alebo či sa rozhodneš pre rozvod. V každom prípade prajem veľa síl do ďalšieho boja 😉
@ajtosastava ano bolo to okate on na to povedal ze mal velke vycitky a ze mozno uz aj chcel aby som vedela..v ten vecer mi doniesil obrovsku bonbonieru chvilu pred prevalenim s jeho nevery..a povedal ze preto lebo sa snou rozisiel v ten a akurat som sa to dozvedela..no kaslat na jeho blbu bonbonieeu...neviem ako to odaledovat netusim ako to zistim ci ona ohrdnuta milenka nieco nevude skusat som zena a ocakavam to povedala som mu ze chcem aby mi to povedal ked sa mu zacne ozyvat..no ci to spravi...a ci znovu nepodlahne...
@vejula paušalizovanie je všetko hádzanie do jedneho vreca.a teda aj podvedených chuderiek čo odpustili..
@kaara1980 nie nemlati to bolo prirovnanie
@malinkaaninka pušalizovanie je aj prevadzanie jedneho modelu na všetky situacie. TEda napriklad bez ohladu na okolnosti vždy je nevera chybou oboch. Toto je tiež paušalizovanie.
Ja osobne si nedovolim radiť
@zuzana212722 čo má robiť, či odisť či ostať. JE to na nej. Mna len dvíha zo stoličiky ked vidim príspevky, v ktorých si akože aj ona musí uvedomiť, že chybu nikdy nenesie len jeden. Nerozumiem ako si toto niekto dovoli tvrdiť. PRečo by chyba musela byť vžedy na oboch stranach. Ved aj dobrá žena si môže najsť sukničkara, ktorý sa nevie kontrolovať, alebo tiež naopak. A zvlašť v tomto pripade, kedy sa nevera stala tesne po pôrode, kedy ma žena plné právo venovať sa svojim potrebam a potrebam novonarodeného dieťaťa. Ved vtedy muž nemôže očakavať, že sa bude krutiť okolo neho. Druhá vec je, že podla môjho nazoru, kludne mohol tento vzťah trvať už počas tehotenstva a tie reči o tom ako sa boji že ubliži malinkej a preto nemôže sexovať, mohli byť len hlupou vyhovorkou, ktora sa mu vtedy ohromne hodila.
@malinkaaninka a ja som nepisala nič ohladom podvedených chuderiek ktore odpustili 😕 ani ich nehadžem do jedneho vreca, neviem z čoho si takto usudila. JA len tvrdim, že nevera nemusí byť bezpodmienečne chybou oboch partnerov, ale môže byť aj dôsledkom egoizmu jedneho z nich.
ja dokážem odpustiť všetko, dokonca aj viackrát...no neveru nikdy, nech je to z akéhokoľvek dôvodu....pre mňa je to najposlednejší človek, môj názor...nič v zlom...mne to spravil môj exmanžel, preto som rozvedená....nemala by som na to žalúdok...a zrejme u mňa nastal blok aj preto, lebo jeho ,,káááámoška,, ostala tehotná....
no vždy je to na tých dvoch, ktorých sa to týka....koľko ľudí, toľko chutí....
@vejula ja napr. teda vidim rozdiel medzi tyranim zeny a neverou.....a hovor si, co chces, nevera je len dosledok toho, ze vo vztahu cosi nefunguje (nielen sex, ale aj komunikacia, city...atd.)....a na vztah su vzdy dvaja....
@ella555 presne môj názor. už som si myslela, že som snáď jediná, ktorá si niečo takéto myslí.
@vejula tak tu suhlasím. 🙂 s takou výhradou,že pokial chlap zahne cez šestonedelie,nemusí to byť len jeho vina,že sa neudržal..týmto nechcem žiadnemu takému chytať stranu,to pozor 😀 ale ak je žena nervozna,podraždena,nestara sa o seba,nemaju spoločne chvile a podobne,tak hlada inde.časom žena otehotnie a on jednoducho pokračuje vo vyšlapaných kolajách..to je len príklad,nikoho takeho nepoznám /kto by sa s tým chválil/
@sorciera24 chceš povedať, žer na svete neexistuje človek, ktorý by podviedol len tak z vlastneho egoizmu? To nechapem, ked su všetci ludia tak super, že bez pričinenia partnera nedokažu podviesť, prečo potom ludia kradnú, prečo okradaju štat, prečo dokažu zabiť, prečo dokažu človeka zničiť. To všetko dokažu aj z vlastneho egoizmu a vlastnej sbestrednosti, ale podviesť z tohto dôvodu z neviem akej pričiny, ktoru by si mi mohla vysvetliť nedokažu
@zuzana212722 je to príliš čerstvé, je normálne, že sa zmietaš v spleti pocitov od nenávisti až po ten, že chceš deťom zachovať rodinu. Manželovi povedz, že toto bol pre teba totálny podraz, v období, keď by mal najviac stáť pri svojej rodine dal prednosť svojím pudom a že sama nevieš, či s tým dokážeš žiť. Nech ti dá čas. Koľko? Nevieš. Možno budeš schopná mu odpustiť, možno nie, sama nevieš. Nech je teraz v neistote on. Ty si bola a v príšernej, keď si mala podozrenie, že má inú. Uvedom si, že ak sa rozhodneš s ním ďalej žiť, budeš rozmýšľať vždy, keď sa trocha zdrží, kde je. Možno to budeš mať na mysli vždy v intímnych chvíľach medzi vami. Možno si budeš vyčítať, že si zabila najlepšie roky s mužom, ktorý ti bol neverný. A možno to prekonáte a časom to zlé vybledne. Ale ak sa rozhodneš s ním žiť, nikdy v hádke toto nevyťahuj. Ťažko radiť, sama vieš, čo k nemu cítiš, čas ti to ukáže. Ja by som s mužom, ktorý by mi toto urobil už ďalej existovať nevedela, al každá sme iná.
nemám síce osobnú skúsenosť, ale môj názor je...keby ste boli pred svadbou, tak dovi dopo, ale preto, že ste už rodinka, určite šancu by som tomu dala...to všetko sa len tak zahodiť nedá, predsa len ťa k nemu viaže veľa vecí a aj keď rozum ti hovorí niečo iné, tak srdce sa nedá ignorovať...skúsila by som nejakú poradňu, dala by som tomu nejaký čas, lebo mnohí sa cez to preniesli...a keby to náhodou nevyšlo, aspoň si povieš, že si sa pokúsila o záchranu, ale bohužiaľ nie je to už ono...v tom prípade to bude zo začiatku určite ťažké, ale s odstupom času sa na to pozrieš s reálnymi očami a budeš rada, že si ho nechala, lebo je zase pravda, že keď niekto niečo také urobí, tak nie je záruka, že to nespraví zase...v každom prípade veľa síl ti prajem a myslí na to, že máš deti, ktoré ľúbiš a oni teba...to je hlavné
@vejula to neviem, ale ak ano, podla mna sa neda hovorit o vztahu........podla mna sa nic nedeje bez priciny a aj nevera ma svoje dovody (aj kradnutie, nicenie....)......netusim, co ma v halve clovek, kt. ide kradnut alebo, kt. ide podviest...(ale podla man su to uplne odlisne veci 😉 )
vsimla som si tuto diskusiu lebo jedna znama je v takej situacii tiez.
asi to chce iba cas. vies teraz riesit co a ako a ako ta to boli a ci vobec niekedy budete normalne fungovat - to sa neda.
asi by som sa s nim porozpravala ze potrebujem zresetovat, neviem co tebe osobne pomaha, ci ist prec, ci ist na wellness, ci neviem kam. ak on velmi chce aby ste zostali spolu, tak urobi pre to vsetko, aj deti postrazi, postara sa...
asi by som tomu dala proste cas. tazko teraz povedat ci dat sancu ci nie. ked je to pre teba teraz no go a je ti z toho na zblaznenie, tak radsej sa nenut sa pretvarovat. mozno by vam pomohlo ist niekam spolu - iba vy dvaja. na veceru, alebo trosku sa prejst. keby vam niekto povaroval deti ...taka trochu intimita mimo domu robi obcas zazraky...
drzim palce 😉 nech sa uz rozhodnes akokolvek - co boli to preboli 😉
@zuzana212722 Zuzka máš tu dost podpory, ale myslím, že najlepšie urobíš, ked si to prejdeš este raz vsetko v hlave len ty sama. Skus sa na to tak neupierať...zažila som niečo takmer take isté ale nam to nakoniec nevyšlo aj ked sme si dali šancu ešte raz. Proste uz sme si neverili, vztah bol poznacený, ja som ho proste prestala casom lubit a nakoniec mi uz zacalo byt aj jedno, kde je, s kym je, kde sa nachadza...uz sme boli ako starí kamarati. Dnes sme priatelia, sice rozvední, ale nerozisli sme sa v zlom. Proste samo to prestalo fungovat. Bolo to burlive obdobie, kým sme to uzavreli, ale ked nevysla ani druha sanca, tak tretiu si je uz zbytocne davat. Byt tebou, tak pockam, vydrz, skuste to. Ale ak budes citit, ze sa to rozpada, tak to radsej ukoncite. Mate krasne dietatko a nemusi zit z rodicmi, ktorí si nemaju co povedat, nedajboh sa nonstop hadaju, placu a upodozrievaju. Každopadne ti silno drzim palce a vela sil 😒

@cenculinka nieje az taky opak dokonca je starsia odo mna je to sice blodndska ja som ciernovlaska ale k svetu 🙂 ako nirsom namyslena ale kocka.. ale inak taka normalna baba je to..o 3 roky ma viac.. Akurat nema deti ..videla som ju len na fotke na zivo nie to by som sa neovladla a vystartovala po nej..hej semtam je sebec ktory chce aby ho len obskakoval kazdy ale su dni ked vezme starsiu von a nieco uvari alebo ide na nakup...alebo sme spolu pri vinku kecame a hrame karty..urcite to nebudem riesit tak ze ja sa teraz z neho pototo a budem superzienka..no su veci co mu vadia a viem to zmenit pre osoch oboch.. Len sa musim premoct a prestat citit taku zlost..nervy..