Podviedol ma
Zienky potrebujem pomoc mozno si precitat tym ktorym sa to stalo nieco pozitivne ze vam to pomohlo aj negativne vsetky skusenosti ci odpustit ci nie ako vam to pomohlo atd vsetko...niesom tu nova uz som tu dlhsie ale nechcem aby ma niekto spoznal drzim to v sebe..tak aby ste ma neodsudzovali ze novy nick tak vieme..budem vdacna za vsetko co napisete a prosim tie ktore chcu odsudzovat za novu diskusiu ci ze som hlupa ze to sem pisem nech si to nechaju pre seba ja potrebujem len vykecat sa a pocut skusenosti inych zien co to zazili ci spravili ich pocity a zivot s takym clovekom ..
No a tak vam poviem ako to zacalo mam dve deti 3 a mesacne babo nemozem povedat ze by sme mali krizu upln v pohode sem tam sme sa povadili a vsak to patri k zivotu ked som bola tehu moj muz mal problem somnou spavat ze sa boji ublizi malej atd bola som s toho nervozna ja aj on a nic sme stym nerobili len trpeli a cusali a tam bola najvacsia chyba ..a takto to slo az kym som neporodila a potom dva tyzdne po porode sme isli na to bol som uplbe v pohode nesita nic cize skvelee konecne som dufala ze uz to pojde ako ma...no on zrazu zacal chodit domov po jednej rano a neskoro alebo vobec tusila som co sa deje raz som videla v jeho mobile ; nejaku zenu a mal od nej sms nesla som do neho necela som mu porusit sukromie nerobi s to ...a doverovala som mu..hlupo..a po tom raz prisiel rano o piatej a cely cudny strapaty a s takymi blitrami po tvari ..tvrdil ze som prilis domyslava..nebola som..cele sa to vlieklo jasom kazdy den mala vacie a vacsie podzrenie az kym neprisiel v sobotu domov a cely chrbat namazany kremom ( robila mu masaz ) mbe viac nebolo treba...po tom uz len sklonil oci priznal sa...a cely mesiac chodil za inoy vraj to bolo vsetko koli sexu ktory nemal pri tom mohol mat ja som chcela mohla kazdy vecer na neho cakala ze skocim n neho a on nic ked dosiel tak opity a to som tiez nechapala nerobil to predtym po priznani vraj sa m nemohol pozriet do oci tak sa musel ozrat.. Teraz to ukoncil a je so mnou vsetko ho mrzi len mam pocit ze ja to nedokazem prekusnut boli ma to ked je v praci tak si myslim ze s nou vola atd.proste sa bojim lubim ho to je jasne preto som ostala kludna a vsetko mu povedala porozpravali sme no ja sa proste neremozem cely den mi to beha po rome tie scenare ako on si uziva a ja ho cakam a staram sa o neho..o domacnost vsetko..boli ma srdce ze to dokazal ...hovorila som aj s nou a ona ho chce no on vymazal cislo s fb tiez a nechce ju to tvrdi ze povedala dobre ked si nas vybral ona to berie...ale ja proste neverim...my sme sa o tom rozpravali a povedali sme si veci ktore nam vadia co budeme robit atd...len ja v sebe citim ze to nezvladnem neodpustim a znenavidim ho myslim len na to ako to robia a vsetko dookola cele...boli ma to..a potrebujem pocut vsetky nazory cisa vam po nevere oplatilo bojovat stalo to za to aj ked nie ako to dopadlo...velmi pekbe dakujem
@adiena skor som myslela, ze napr. ten partner aj komunikuje, resp. chce komunikovat, ale ta zena nechce, povie, ze ma ine starosti a hotovo, tym to konci.....ano, ma sa ozvat aj on, ale aj zena......ty stale vidis, ze on sa neozval...kde som take pisala? hovorim vo vseobecnosti...(teraz som sa nevjadrovala k zakladatelke, lebo tam uplne nevidim.....neviem ake problemy mali predtym...atd. atd...)preto jej ani nic neradim, ze rob to alebo to, ona si musi sama rozhodnut ako bude konat, lebo ja ani ty za jej spravanie nebudes niest zodpovednost 😉
PS: ak naozaj harpiovsky muzovi odvrknes, ze nie a nic mu nevysvetlis, hoci on sa moze aj pytat...ale staci takato reakcia a problem je tu.....nehnevaj sa, ale ak zena v tomto pripade nechce komunikovat....tak stale tvrdis, ze problem je len v muzovi (kt. napr. navrhne sex a niekto ho len odbije a nic)?....... myslim, ze obaja partneri by si mali davat uctu (nielen jeden....).....neobhajujem muzov, ale snazim sa ich pochopit, ak vas partneri chapu, tak nie je problem pochopit ich tiez...a opakujem, musia chciet obaja!
@aurorag ach, jo, viem, ze si bola podvedena a citala som vtedy aj vyjadrenia tvojho muza (sorry, ale aj za to si mozete vy dvaja).....ako vravim, pisete tu (hlavne tie, co ste boli podvedene a este stale sa obhajujaete) 😀 vas problem.....viac sa k tomu vyjadrovat nejdem,kto nevidi, nepochopi......
@sorciera24 ja sa teraz neobhajujem, ale kedze nevies z vlastnej skusenosti, lahko sa ti sudi! Jednym faktom je, ze ak muz nie je uplne bezcharakterne hovado, nejako si svoje zlyhanie ospravedlnit musi a najlahsie je hodit vinu na manzelku! Vies o tom, ze skoro vsetci nevernici (a je jedno ci muzi alebo zeny) hovoria svojim milencom, ze partner im UZ nerozumie, ze doma UZ DLHO nemaju sex a pochopenie.... Ze partner/partnerka sa stara len o deti/pracu..... klise, klise, klise.....
ako cez kopirak! tak by som velmi neobhajovala toho, co zlyhal! opakujem, mal to riesit doma a nie v cudzej posteli!
@sorciera24 takže podla teba muž je neverný len vtedy ak žena odmieta komunikovať? A čitala si pozorne uvoidny prispevok zakladatelky? Ved ona chcela a on sa vyhovaral, že sa boji že ubliži babatku, po pôrode s ním chcela byť už mesiac po pôrode a on nemal zaujem a nakoniec vysvitlo, že ju podvadza....
@sorciera24 na jednej strane hovoris vseobecne, autorke neradis, nevies co tam bolo medzi nimi. Ale na druhej povies, ze je to STALE vina oboch, tzn. ze aj autorka temy za to moze, nie? Kebyze povies vacsinou to je vina oboch, tak ani nereagujem na Tvoj prispevok, ved kazdy mame svoj nazor, ale vsetky vztahy hodit do 1 vreca a vzdy je to vina oboch. Ja som pisala priklady, ze ci i vtedy je to vina aj zeny a zjavne podla Teba je, niet vztahu, kedy za to moze len jeden 🙂 Ked muz zenu (samozrejme aj v opacnom garde) podvadza, bije, tyra (si vravela ze vsetky manzelske problemy mas na mysli), i tak je to vina oboch 🙂
@aurorag Maš uplnu pravdu tie reči čo hovoria muži svojim milenkam my doma nefungujeme len formalne ja ju nelubim nerozumieme si atd, a pritom doma je všetko ok len zaujmave že ta milenka tomu uveri ved keby to bola pravda tak s tou manželkou nie je a vyhovorka že kvôli detom je tiež o ničom 😉 muži vedia hrat dvojity život skakat z jednej postele do druhej a uplne bez vyčitiek svedomia to je sebectvo a egoizmus chodit za druhou a doma mu manželka perie slipy ktore vyzlieka pred inou a ešte do oči klame a zapiera že nema milenku nema tolko odvahy sa priznat a hrat dva životy manželka milenka 😠
@zuzana212722 ahoj, mozno ti poradim z ineho uhla. Chodte na tu terapiu, ak bude suhlasit. Aspon to zo seba dostanes, naucis sa mozno nieco, a v dalsom vztahu uz take chyby neurobis - nedostatok komunikacie atd. Potrbujes zo seba dostat tu zurivost, aby sa nepreniesla do tvojho zivota a neovladla ta, aby si sa neprichytila, ze kricis na dieta, hoci zurivost mas na jeho otca. Inac, podla mna ta podvadzal uz pocas tehotenstva. Sice na zaciatku aj moj sa takto vyhovaral, ale ked som ho ubezpecila, ze lekarka je s tym ok, tak som ho ukecala... Naozaj trapna vyhovorka, strkat do teba nechcel, lebo tam bolo dieta, ale do cudzej mohol... 😒
Drzim palce, aby si to zvladla.
Pravda je, ze za problemy v manzelstve casto mozu obaja (nemyslim, teraz pripady alkoholikov, ci tyranov), hlavne, ked su male deti, ci nejake ine problemy, tak jednoducho na seba nemaju tolko casu, mnohe veci ostanu medzi nimi nevysvetlene a ono sa to nabaluje, potom je uz krocik k nevere. Ono sa povie, ma to riesit doma, len dost casto v kritickych obdobiach tie diskusie koncia hadkou a krikom, hlavne ked kazdy hovori len o tom svojom probleme a vzajomne sa nesnazia pochopit. Podla mna ma @sorciera24 pravdu v tom, ze na zachranu vztahu treba dvoch, nie je to o tom, kto je vinny, ked sa len bude hladat vinnik, tak to vzdy skonci hadkou, kazdy ospravedlnuje a obhajuje svoj postoj.Urcite nema mat zena pocit viny, ved to je prave to, ze na vine su obaja a obaja to musia zmenit, ak samozrejme chcu nieco menit a zachranovat. A podla mna je normalne, ze po nevere zena muzovi neveri a to by mal on riesit, aby ziskal opat jej doveru. Aj muz si musi uvedomit co robil zle a zmenit sa, nie len zena.
@ella555 ty jedina si to tu pochopila, takto nejako som to myslela 😉 ale to nie je moj problem.....len je tu vela naivity....hocikedy, ked pride do takejto diskusie muz a povie, ako to funguje a ako muzi myslia, ho taketo zeny sfuknu, nadaju mu a poslu ho niekam...... (a on aj ide...a viac sa neozve....;)) hadajme preco, je velmi tazke pre nas pochopit svet muzov a oapcne pre nich ten nas......ak sa navzajom partneri nepochopia (lebo nechcu)....bude to vzdy zle.....mali by byt pochopene zeny, ale aj muzi! (lebo tie svety su odlisne...).....kolke sa tu takto obhajovali a teraz sem pisu ako podvedene 😉 a to sa nevysmievam (to je proste fakt!)....zelam vam vsetkym vela stastia, ale obom partnerom, nielen zenam ci muzom 😉
@zuzana212722 urcite stoji za to dat si druhu sancu a zabojovat... Vzdy sa moze stat, ze to nevyjde, ale ked sa o to pokusite, je tam aj sanca, ze to moze dopadnut dobre.
Ahoj .. hmm nešťastná situácia.. zažila som niečo podobné... neviem či pomôže ale napíšem ti čo sa stalo mne. Bol môj prvý po každej stránke.. zaľúbila som sa ale aj bála... nepekne som prišla o panenstvo čo ma veľmi ranilo.. a doslova mi preskakovalo z tejto novej situácie.. Bolo to obdobie ked som konečne bývala sama a nie na intráku a dosť som si to užívala.. často sme chodili piť a zabávať sa a mne sa začali diať zlé veci zakazdým keď som sa šla von a piť bolo to varovanie aby som opustila ten život čo som začala viesť, ale nikdy mi to dlho nevydržalo.. až v ten osudný deň ked som už mala vzťah po každej stránke plnohodnotný a opila som sa tak že som nevedela chodiť a podviedla som ho. Zvláštne.. do 19nástky som bola panna a vždy som si to chcela udržať až do svadby .. a zrazu ked mám konečne vzťah..tak.. hmm ... Je tiež pravda že som ten vzťah chcela ukončiť..pretože ma pripravil o panenstvo ked som bola mimo a celý čas do toho okamihu ma do toho nútil ale toto sa stať nemalo a pocítila som ten nával svedomia a zhnusenia hned na druhý deň. Vraj mal predo mnou vzťah dlhší ale našiel ju s iným.. a teraz toto.. vedela som že mu to ublíži ale tiež som vedela že má právo to vedieť a rozhodnúť sa. Tak som sa mu priznala.. aj ked som to viac zvalila na to že som bola úplne mimo.Nikdy predtým ani potom som sa na nikoho žiadostivo nepozrela bol to jednorázový skrat.Povedal že chce byt so mnou aj napriek tomu..a onedlho mi vraj nechtiac urobil dieťa.. Takže teraz som mala prvý vzťah, prvý krát sex aj som ho stihla podviesť a už som mala byt aj mama.. neprajem nikomu zažiť ten psychický stav. Vždy som bola bojovník proti potratom ale keď sa to stalo mne chcela som sa presvedčiť že to ešte nie je život.. našťastie som sa nepresvedčila. Priznal sa mi že je schizofrenik ale že je už OK... to sme spolu ešte len chodili.. nebrala som to vážne lebo sa správal normálne. Avšak netrvalo dlho a ono sa to prejavilo, zažila som si psychické a z časti aj fyzické týranie nie len z jeho strany ale dokonca aj zo strany jeho rodiny. Vždy ked som ho opustila tak sa vyhrážal že sa zabije tak som s pár mesačným dieťaťom stále utekala vystresovaná 100km za ním, nie raz tam bola aj polícia a sanitka.. vyvrcholilo to tým ked ma chcel vyhodiť zo 7poschodia z balkóna a následne ma aj s rodinou za veľkého cirkusu vyhodili z nášho bytu aj s malým pol ročným synom a všetkými vecami na ulicu. Stalo sa toho strašne veľa. Bývala som potom hlavne u mami.. on sa vrátil tiež k mame...obaja sú totiž na sebe závislý. Ďalej som však vzťah nevedela ukončiť pretože on robil všetko preto aby to takto ostalo..bol majster psychickej manipulácie aby vždy zo všetkého vyšiel ako chúďatko...a ja som bola na ňom extrémne citovo závislá. Už keď sme spolu bývali tak som našla v jeho mobile nahé fotky a SMS ktoré si vymieňal s nejakou ženskou.. a podobné veci.. začala som ho podozrievať a kontrolovať už ked sme spolu bývali.. ked odišli tak mu to tak veľmi vyhovovalo.. vravel že nemôžeme byt spolu lebo takto viac ušetríme na náš dom.. chodil keď mal čas, keď sa mu chcelo.. veľmi som trpela..a keď so mnou na 3 mesiace nakoniec rozišiel za psycho situácii a výhovoriek, úplne ma položil.. nemohla som jesť spať dýchať..schudla som 8 kíl privodila si žalúdočne problémi a vážne uvažovala o tom že ukončím svoj život. Asi aby ma viac trápil niekedy prišiel na noc,a diaťa si brával sem tam s mamkou k sebe. Bol to môj očistec.. úplné ma to zmenilo.. prišla mi do rúk kniha od Abdrushina a tá moju premenu dotiahla do konca.. bez nej by som to asi nezvládla sú tam odpovede na veštky otázky, na všetko a bola to pre mňa prebúdzajúca aj keď znova facka. Po troch mesiacoch keď som sa z toho ako tak dostala a začala chápať o čo ide.. som si naschvál dala trošku vyzývavejšie fotky na fb.. fotila som modely šiat pre kamošku návrhárku.. ešte v ten den mi vystrašený sám zavolal že sa chce vrátiť..nechcela som..a tak znova prešiel na osvedčenú taktiku.. ťahali sme to spolu ešte niekoľko mesiacov.. bolo mi stále jasnejšie o čo ide,.. našla som na pokeci správy kde si zháňal sex za peniaze ale on mi plakal a prisahal a chcel sa zabiť že nič s nimi nemal že k ničomu nedošlo, za týždeň som mu našla na inom niku to isté. Peniaze ktoré mali byt na náš dom ktoré vraj šporil synovi ktoré platil exekútorom a mame a za mobil pretože so mnou vraj veľa telefonoval.. niekedy aj moja materské.. to všetko šlo do vrecka podnikavý slečnám. Vybavovala som mu v Blave zúfala dokonca detektor lží až potom sa konečne po 3 a pol,roku priznal že ma podvádzal ešte aj keď som bola po pôrode v nemocnici. V tom čase som si začala písať s jedným chlapcom ktorému zmenila život ta istá kniha ako mne.. Teraz sme spolu v zahraničí mám prácu a máme krásny byt..on je úžasný ale ja sa bojím. Nedokážem mu veriť.. mám v sebe zakorenený pocit že nie som dosť dobrá že stále myslí na nejakú svoju bývalú že ma raz podvedie a nechá poníženú.. Je vo mne veľa strachu a hnevu.. zatiaľ to chápe ale dokedy? Hneď ako som sa k nemu nasťahovala dostala som taký strach že sme sa skoro rozišli ja som vlastne robila všetko preto aby ma nechal aby som z toho vzťahu mohla utiecť aj napriek tomu že by som skončila bez koruny v preplnenom dome u mami. Prekonala som to a mám pocit že sa to stále zlepšuje ale je to na dlhé trate a treba s tým pracovať . Chystám sa na knihu http://www.martinus.sk/?uItem=5259 on ju už má prečítanú tak asi preto je ešte so mnou 🙂 čo tým chcem napísať? Neboj sa v živote urobiť rázne zmeny, podľa toho ako to cítiš ak nevieš čo cítiš tak ti pomôže sa v tom vyznať aj abdrushin aj barbara.. a garantujem ti že ak ta tie knihy zasiahnú pomoc z hora príde, spoznáš samu seba ľudí okolo a aj ako funguje tento svet... a budú sa diať zázraky. Nevera sa neodpúšta,on neopustil mne, ja jemu. Ak k sebe dvaja ľudia patria tak jedného ani len nenapadne aby tomu druhému ublížil.. a už vôbec nie takto kruto,ked máte spolu aj malé deti.. Ale človek musí na to dozrieť, pretrpieť sa k tomu aby niečo z vlastného presvedčenia zmenil.. Ja môžem ďakovať že to u mňa malo taký drastický rýchli priebeh.... moja sestra to šťastie nemá trpí menej ale dlhšie a stráca tak ale čas na svoj rozvoj ..svoj život.. Držím ti prsty 😉
@zuzana212722 -ach jednoducho sa nudi,prisiel stereotyp,menej sa mi venujes /mne je to jasne pri 2 detoch sa ani neda/,nie je stredobod pozornosti,a zrazu sa nasiel niekdo kdo mu toto poskytuje,flandra ktora ma vela casu aj na seba aj nanho...v tvojej situacii sa ti neda radit,ty sama musis vediet co chces...,ja viem ze niekedy hrdost musi ist bokom...neskutocne mala materska,2 deti, nie je miesta kde ist,nema kdo pomoct..nie je tolen o hrdosti a hnevu ,ale aj bohuzial o tom ako dalej prezit..ja som s priatelom 14 rokov,mam svoj cisto len svoj byt,syna dospeleho aj pracu kde aspon trosku viac zarobym mne by sa rozhodovalo velmi dobre a velmi rychlo,ale to je moja situacia a v tvojej veru neviem ale nech sa rozhodnes akokolvek drzim ti palce nech je tvoje rozhodnutie spravne...vsetko cas ukaze
Muži veľa krát vycítia, čo si môžu k manželke dovoliť a potom si aj dovoľujú. Muž, ktorý má akú takú úctu k manželke a k matke svojich detí si dá aspon námahu, a zahladí stopy tak, aby sa manželka nič nedozvedela, pokiaľ nemá potrebu ukončiť vzťah, čo je tvoj prípad, pretože prišlo následne oľutovanie.
@zuzana212722 napísala si, že môžeš povedať, že nemáte krízu, v pohode , no a podľa mňa je to o to horšie, úplne nespoľahlivý, nevyzretý, nezodpovedný chlap.
Mám švagra, má mesačné bábo, jeho žena mala nie veselé tehotenstvo, zvládli to, on sa z práce teší domov a malého sa nevie nasýtiť. A tvoj sa čoho po tvojom pôrode nevedel nasýtiť?
@denisa1989 dlhšie som tu nebola no tvoj príspevok s ddočítala až do konca.. Zaujal ma a zároveň mrzí čím si prešla.. Knihu si chcem prečítať zaujímajú ma takéto knihy na zamyslenie.. Čo sa týka môjho príbehu ostali sme spolu ju poslal do teplých krajín a teraz sa snaží vidím na ňom že má miluje dokazuje to každým dňom no tiež mám blok a neverím mu snáď časom sa to zmení neviem.. Neodpustili som nedokážem to natoľko možno ja miestom silná či dozerať neviem no som ťažká povaha.. s milou slnečnou som mala česť sa ešte rozprávať a som istá že to skončili .. Čo bude ďalej neviem snáď som neurobila ďalšiu blbosť v živote.. A ak môžeš porád kde zohnal tu knihu dakujem
@sonickaka
@sonickaka neviem na čo sa tešíl on po pôrode snáď to že som bola neznesiteľná na okolie tak na to že sa bude dať so mnou baviť normálne čo mu verím bola som trásna. Vyššie som písala že ako to zatiaľ je teraz chodí po robote priamo domov volá mi ubezpečuje že už by niečo také nedokázal spraviť.. Sama viem že ľahko sa hovorí ťažšie sa to koná.. Sme spolu uvidíme čo ďalej
@zuzana212722 teraz mas taky pocit ak s nim ostanes,tak to preboli,ja som to zazila ked mala dcerka rok,nasla som muzovi smsky,citali sa mi velmi tazko a neverila som vlastnym ociam,zial to co som si myslela tak to aj bolo,vztah ukoncil ostal s nami,ver ze nebolo to lahke presne som prezivala to co ty,ked bol v robote namyslala som si ze je s nou,ked mu prisla sms tak ma az trhlo,trvalo to asi pol roka kde som mu vsetko vycitala,poviem pravdu ani neviem ako ma to vsetko prebolelo,je to uz 6 rokov a sme spolu,tiez som si predstavovala ze jedneho dna od neho odidem,neodisla som,dcera ho zboznuje,ako otec je vynikajuci ako partner u mna skoncil uz davno,komunikujeme normalne,zijeme normalne,nic mu nevycitam ani ho nedrzim na kratko ako mi radili kamosky,ja mu zakazovat nic nebudem,je na nom co v zivote chce a na com mu zalezi a ja niesom stihacka aby som kontrolovala kazdy jeho krok,dokazala som odpustit nioe vsak zabudnut to sa ani neda 😖 ,drzim palce
@zuzana212722 ak s nim dokazes zit,komunikovat tak si odpustila inak by si to nedokazala,my zeny sme silnejsie a lahsie sa vyrovnavame s neverou aj ked si myslime opak a nevera nas doslova zoziera,muzi su ina mentalita,inak vsetko vnimaju,stale chcu nieco nove,po case je pre nich vsetko stereotypne,my to vnimame inak,tuzime po rodine,super manzelstve,oporu v muzovi atd.,asi vies co tym myslim,jasne ze chyba je vzdy v oboch,lenze muzi su jesitni,mala som kolegu ktory ked mal problem so zenou chcel aby som ho vypocula a povedala mu na to nazor,nedokazal sa so zenou porozpravat tak ako somnou,nechapala som ho,preco to nerozobera s nou,povedal ze to nedokaze a takto niekedy vznikaju ine vztahy,chlap hlada oporu inde,neviem kde u vas vznikol problem ale ver mi ze osobne si myslim ze ziadne manzelstvo nieje ukazkove vsade je nieco
@zuzana212722 http://slovo.vzestup.net/ tu sú jeho originálne prednášky.. a kniha origínalna sa dá kupiť tu http://www.zelenaratolest.sk/odkazy/odkazy-vecn... existuju aj oficiálnejšie stránky ale tie knihy a prednášky nie su originálne už ich podnikavci zmenili podla seba. Držím prsty... snád ti zmení život táto kniha tak ako ho zmenila mne a mnohým.
@zuzana212722 Ahoj Zuzi. Je veľmi ťažké hodnotiť tvoju situáciu. Pretože len ty sama dobre vieš, čo je pre teba a dieťa najdôležitejšie. Nikto ťa nemôže odsudzovať!! Ja by som ti chcela napísať jeden príbeh ktorý sa stal mne. Ešte za slobodna. Pracovala som v Londýne ako opatrovateľka s postihnutými detmi a bývala v rodine kde mali tiež dievčatko s DMO. Takže v kuse robota, stres.....ale vínedy som trávila s kamarátmi v Croydone (boli to slováci a česi). super ľudia. každý víkend sme grilovali, chodili sa zabávať a proste vypnúť s tej rutiny a hlavne byť so svojimi. Jeden víked som sa zoznámila s Marianom. Mladý 28 ročný chalan, príťažlivý, a fakt dá sa povedaž že muž na úrovni. Celý večer sme spolu flirtovali a rozprávali sa. Nakoniec po troch týždnoch sme sa spolu vyspali. a Na další vikend som sa dozvedala že Majo je ženatý a že má 6 ročného chlapca. Skoro som padla na riť! Prišlo mi strašne zle! Fakt humus čo som v tej chvíli cítila. a potom to nasledovalo. Jedného dňa mi zavolala jeho manžela a taký "diktát" čo mi dala som fekt nezažila. Nedala si vysvetliť, že ja som nevedela ani náznakom že má ženu a že má dieťa. keby som to vedela ani sa sním nedám do reči. Ona mi volala stále - nedala mi vydýchnuť! Ani vlastne neviem odkial sa to dozvedela...Bolo to príšerné. Zmenila som si číslo a aj účet na FB. a mala som pokoj. Teraz už sú určite OK. pretože viem od kamrátov že sa im pred nedávnom narodila dcérka. Týmto som chcela iba napísať, že chlapi sú jednoducho taký..... Im stačí len príležitosť a nič nepotrebujú. Možno aj existujú vo fungujúcom manželstve a majú deti a všetko je ok. ale aj tak to spravia. Pre nás ženy je to nepochopiteľné a aj vždy bude. pretože ženský a mužský svet úplne ale úplne iný........Držím ti palce aby sa Vám darilo 🙂
@juliana77 Tak ja mam s takym hovadom dieta a vcera som objavila ako si rpckuje s jednou damou dost intimne veci a ked som sa ho v soku obarena na to spytala,otvoril si noviny a vylozil nohy,ze co drsmatizujem zasa,...ani do oci mi nepozrel
@meg_junova v dnesnej dobe sa pytam, ze ktory chlap ci zena toto nerobi 😢 😢 😢 kde sme to dospeli...a este myknu plecom, ze vsak vsetci tak robia 😠 😠 😠
@adri266 ja neviem,ale mne sa normalne obracia zaludok.Keby mam dostatocne financie,odidem,ale frustrujuce na tom celom je,ze dlho sa neosamostatnim a zit s takym clovekom este par rokov,je mi tak strasne zle,ked na to pomyslim...
@adri266 ludia su vazne sebci,neskutocni..
@meg_junova riesenie sa vzdy najde. Urcite si neviem predstavit, zeby som zila s niekym, kto ma otvorene podvadza, hoc len virtualne, a este povie, ze som ja blba a robim z komara slona 🙄
Neviem, v akom stadiu to je s Tvojim partnerom, ani ci ste to spolocne prebrali a co chces Ty s tym spravit.
Ale zit s tym, trapit sa, to nebude dobre pre Tvoj pokoj, ani zdravie, ani pre celu rodinu.
Skus zajst do manzelskej poradne, cez urad prace je to zdarma. A donut aj jeho. POvedz mu, ze Ta to trapi, ze s tym musi skoncit a co sa stane, ak to nespravi. Jemu by to nevadilo, ak by si si zacala s nejakym 18rocnym kancom???
@adri266 5-krat som sa s nim pokusala za dva roky rozpravat a tolkokrat mi povedal,ze riesim zbytocnosti.Je pravnik,manzelsku poradnu vysmeje,rovnako ako vsetky moje argumenty.Riesenie sa najde,ale ja zo 600euroveho platu nevyzijem aj s malym:(
@adri266 urcite si mysli,ze ma ma pod papucou,nespali sme spolu uz vyse roka a odmieta sa rozpravat,popravde sex s ňim bol vzdy o nom,takze za tym banovat nebudem,ale som este rok na rodicovskej a to ja teda neviem ako to dopadne,ja ho nemozem ani citit.....
@meg_junova chlapi sú v tomto fakt neskutoční... sa tvári že nič... čo si myslí, že máš nasr*té v hlave? že ti povie že nič a tomu uveríš? ja som sa tiež včera vytočila, aj keď to nebolo také vážne... pred cca 2 rokmi, keď som sa popri robote učila na štátnice, on si vylial srdce o našich intímnych problémoch jednej známej... ako viem o tom. ale včera som našla v našom PC normálne fotku, ako ju objíma. ale hlavný problém je v tom, že keď som mu tú fotku poslala na FB, ako súkromne, tak mi dal na ňu lajk! že jaký je frajer asik!!! chápeš to? 😠
@maria1989 Nemyslis vazne???
Niekedy sa samej seba pytam, ako som si mohla nieco take pritiahnut do svojho zivota. Ako sa hovori, vsetko okolo teba je tvojim zrkadlom, takze si same seba asi dost slabo cenime, ked dovolime, aby sa nam nieco take prihodilo. Neviem, ktora kava, je hustejsia, ci moja alebo tvoja :D :D :D Aj ked mi to vobec nie je smiesne, predsa len sa nad tym musim pousmiat, lebo mam dojem, ze som jedina obet na tejto planete a on najvacsi arogantny hajzel, ktory nema g..l.. povedat mi pravdu do oci, no ako vidim, hlboko sa mylim.
Vcera vecer ma odpinkal, ze co otravujem s takymi vecami ako rpckovanie, ze ved ma predsa nepodviedol.. A ze tam bol nahodne a nejaka baba sa mu ozvala (uhm, haha akoze piliny urcite v hlave nemam, o tom by som musela daco vediet) a dnes rano som si pozrela jeho profil schvalne a bol uz rano o 6.45nalogovany na pokeci. Ja neviem, co je od tohoto vacsie pokrytectvo.. ale ak uz raz ma niekto dieta, mohol by si aspon vazit partnera, s ktorym ho splodil. No muzske ega su nenasytne asi ako cierna farba pohlcujuca vsetky svetelne farby... Aaaaaaach jo, veru tak.

@argyro myslim si ze ty si to ystihla uplne presne flegmaticky uplne odovzdane..pri tom kocky kebyze ma poznate poviefe si ze ona by sa nenehala ppdvadzat vyhodila by takeho chlapa ..no ked to nieje take lahke ..aj koli nam aj koli finnanciam..tefa hlavne..v nutri som makka ale navonok tvrda nikomu neodpustam len tak no jemu som odovzdana a po tej bolesti mam pocit ze este viac..hoci je nanajvis hlupe a nezmyselne nedava to rozum no j to tak..kocky ja ani nemam ine vychodisko ako zostat s nim aj tak nemam kam odist ale to len ZATIAL 🙂 tak si budem robit zadne dvierka ..hoci to bude dlhe a tazke vyskusam aspon psychologa lebo ja sa sama dokopy nedam a nechcem to prenasat na deri..a budem silna a potom viete co pridem hrdo za nim ukazem mu dvere 🙂 ten pocit chcem zazit..lebo ma velmi zranil velmi