icon

Pohádala som sa s manželom a on ma všade zablokoval

emisko555
15. nov 2020

Ahojte, manžel s ktorým som iba 2 mesiace vydatá pracuje vo Francúzsku, včera sme sa strašne pohádali , lebo som mu ako trápna povedala že ku nedám syna do rúk, a ani meno nedám podľa neho ( som tehotná ) , a dneska si mal zablokoval úplne všade prerušil kontakt, neviem sa k nemu dostať chýba mi a viem že som urobila sprostost čo mám robiť keď mi chýba , myslíte že si ma odblokuje?

Strana
z2
nikyball
15. nov 2020

To je tak keď si vezmeš niekoho koho ani nepoznáš a dôvodom uzavretia manželstva je tehotenstvo. Dodatočne si naštudujte čo znamená manželstvo a čo ste si slubili.

sara005
15. nov 2020

@emisko555 ho chvilu nechaj, vychladne... ste sa obaja spravali detinsky a prepiskli ste to. No co uz, stane sa. Stale lepsie ako co sa stalo rodicom - narazilo im auto do plota, parik sa pohadal v aute, ten debil strhol volant v rychlosti do plota, auto rozbite, on vystupil a odisiel a nechal ju s jej rozbitym autom tam... 🤷‍♀️🤦‍♀️

macekovam
15. nov 2020

@lindusss2016 nechýba nám vášeň.. Láska ani porozumenie🙂

emisko555
autor
15. nov 2020

@sara005 to je hrot

lindusss2016
15. nov 2020

@macekovam tak si stastna zena. Nepoznam teba ani manzela, mozno je on pokojnej povahy a preto vam fungujez ked ho ty davas do laty, sle nie kazdy muz to ma rad. Za to pokora sa vacsinou vzdy vyplaca

majkeel
15. nov 2020

Chlap zablokuje komunikaciu vsade vtedy, ked uz ma plne zuby neustale popri praci riesit pi ... 🙂

0kristina0
15. nov 2020

@emisko555 tymto stylom vam manzelstvo dlho nevydrzi

macekovam
15. nov 2020

@lindusss2016 sme si veľmi podobní... K sebe úprimní.. Otvorení.. Sém tam je oheň... Ale taký unosny.. 😊.

lindusss2016
15. nov 2020

@macekovam tak je vsetko v poriadku. Ale musis uznat, ze autorka reagovala prchko a preto by nemala hrat formu, ale uznat svoj podiel viny

bluebriggs
15. nov 2020

Nepis mu lebo ho naucis na to, ze moze ta bloknut a ty budea doliezat

elenita
16. nov 2020

No a k tej opitosti...opija sa bezne? Boli ste vtedy spolu alebo Ti len volal a pocula si, ze ma vypite? Ako casto ste vlastne spolu, ked on pracuje vo Francuzsku? Dietatko bolo planovane?

bubbinaa
16. nov 2020

Nechaj ho tak, nechaj ho vychladnúť ;)

eko22
16. nov 2020

Poľa mňa čím viacej budeš tlačiť, tým to bude horšie. Presne tak ako písala @bubbinna, nechaj ho vychladnúť. Ono to, čo si mu povedala, je to najhoršie, čo si podľa mňa mohla. Bude to chcieť čas

macekovam
16. nov 2020

@lindusss2016 závisí od toho ci je to dobrý chlap ktorý sa teší z dieťaťa a preto si vypil alebo zas len nejaký farebný opilec... Ktorý nepotrebuje príležitosť aby si vypil....

simca06022011
16. nov 2020

Ja by som to nechala tak, nech si blokuje.. on si odblokuje a potom sa porozpravate. SKor na svojich vybuchoch popracuj.. tak on je mimo, je daleko, kludne ked nebude chciet ani ti nepride spat :D a ty robis taketo sceny lebo sa opije. Si precitaj co si mu povedala, zosumarizuj, je to chlap ktoreho si si zobrala a ako si povedala "trapka" sa mu vyhrazas dietatom... Dufaj, ze to vyzehlite, vyhovor sa na hormony, lebo su aj horsie veci. Mozno on ta takto "tresta" za to co si mu povedala, ze "ved nech si ona funguje sama, zablokujem ju, nemusi ma kontaktovat... ".

lindusss2016
16. nov 2020

@macekovam to je samozrejme velky rozdiel, ale zas keby bol opilec, tiez sa mu ona nemusi vyhrazat a da sa to riesit inak. Slubila mu v dobrom aj v zlom, preto pri chorobe by pri nom mala stat, ak on nechce, zbytocne sa bude trapit, treba utekat

majkeel
17. nov 2020

🙂

Strana
z2