icon

Je Mamatest falošne pozitívny alebo som tehotná?

pavlina258922
7. júl 2026

Ahojte dneska som si urobila mamatest a vyšiel takto, úplne si nemyslím žeby som bola tehotná pretože sme s priateľom urobili všetko pre maximálnu ochranu ale keďže som dnes mala dostať MS a zatiaľ neprišla skúsila som test.

Je Mamatest falošne pozitívny alebo som tehotná?
kkovacovak
7. júl 2026

@pavlina258922 čiarka tam je. Skúste zajtra ráno test opakovať.

pavlina258922
autor
7. júl 2026
@kkovacovak

@pavlina258922 čiarka tam je. Skúste zajtra ráno test opakovať.

@kkovacovak čítala som veľa diskusií že tieto testy zvyknú falošne ukazovať pozitivitu.

kkovacovak
7. júl 2026
@pavlina258922

@kkovacovak čítala som veľa diskusií že tieto testy zvyknú falošne ukazovať pozitivitu.

@pavlina258922 tak skúste zajtra kúpiť iný a test opakovať. Ja som si vždy robila dva rozdielne druhy testov práve kvôli skresleným výsledkom

anonym_e69c05
7. júl 2026

Este je mozne ze ak je testovacia ciarka (aj po zaschnuti) do siva tak je to pravdepodobne len presvitacuji pasik ale ak je do ruzova je pozitivny, zaroven tu je druha ciarka jednoznacna ....drzim palce nech vsetko dopadne pre vas co najlepsie

anonym_ab87a3
7. júl 2026

V prvom rade tento test sa povazuje za negativny. V druhom rade mohla si mat oneskorenu ovulaciu a ciarka bude silniet alebo proste ostane negativny. Ale naozaj toto nie je ani z daleka pozitivny test. Falsone pozitivny test znamena, ze ukaze normalne pozitivitu aj ked zena tehotna nie je ale toto sa k tomu ani nepriblizuje.

anonym_357666
7. júl 2026

čo ti bráni urobiť test z inej značky

anonym_e69c05
7. júl 2026
@anonym_ab87a3

V prvom rade tento test sa povazuje za negativny. V druhom rade mohla si mat oneskorenu ovulaciu a ciarka bude silniet alebo proste ostane negativny. Ale naozaj toto nie je ani z daleka pozitivny test. Falsone pozitivny test znamena, ze ukaze normalne pozitivitu aj ked zena tehotna nie je ale toto sa k tomu ani nepriblizuje.

@anonym_ab87a3 teh test sa povazuje za pozitivny ak sa objavi druha ciarka v casovom limite udanom v navode aj ked je slabsia ale viditelna, iba ovu test je pozitivny az ked testovacia je minimalne tak tmava ako kontrolna

pavlina258922
autor
7. júl 2026

Samozrejme dneska ešte pôjdem kúpiť od inej značky a uvidím. Akurát ma to preto takto zmiatlo pretože v deň MS by som čakala druhú čiarku už viacej viditeľnú keďže táto je po zaschnutí skôr do siva a ovulku som mala pred 2 týždňami.

kkovacovak
7. júl 2026
@pavlina258922

Samozrejme dneska ešte pôjdem kúpiť od inej značky a uvidím. Akurát ma to preto takto zmiatlo pretože v deň MS by som čakala druhú čiarku už viacej viditeľnú keďže táto je po zaschnutí skôr do siva a ovulku som mala pred 2 týždňami.

@pavlina258922 a tou ovuláciou ste si istá? Ak je posunutá tak test nemusí ukázať správne ani po vynechanej menštruácii. Uvidíte zajtra pripadne pozajtra čo povedia iné testy.

pavlina258922
autor
7. júl 2026
@kkovacovak

@pavlina258922 a tou ovuláciou ste si istá? Ak je posunutá tak test nemusí ukázať správne ani po vynechanej menštruácii. Uvidíte zajtra pripadne pozajtra čo povedia iné testy.

@kkovacovak áno s ovuláciou som si istá pretože mám vždycky kŕče v bruchu a jemné špinenie práve vtedy.

anonym_ab87a3
7. júl 2026
@anonym_e69c05

@anonym_ab87a3 teh test sa povazuje za pozitivny ak sa objavi druha ciarka v casovom limite udanom v navode aj ked je slabsia ale viditelna, iba ovu test je pozitivny az ked testovacia je minimalne tak tmava ako kontrolna

@anonym_e69c05 slabsia ciarka ale toto nie je slabsia ciarka ale duch, ten pozitivny nie je. Slabsia ciarka je napr toto vid. Fotka teda, ze nie je rovnako silna ale ju vidno pekne. Tamto ciarka jednoducho nie je len duch, co po casovom limite ak sa odfoti moze ukazat dodatocne a vela testov tak aj ukazuje.