icon

Pohľad na švagra

13. mar 2023

Ahojte mám taký problém mala som manžela s ktorým mám dve deti .. rozviedli sme sa pre jeho náklonnosť k alkoholu a k automatom bol to do slova debil ... No poďme ďalej. Našla som si priateľa s ktorým sa nám podarila dcérka je to krásne zdravé dievčatko on miluje mňa ja milujem jeho je to starostlivy už manžel otec prejavuje mi lásku a to všetko ostatné ako ma jeden manžel a otec .. a máme tu to ALE .. neviem čim to je no keď sa stretávame ako rodina mám veľmi zvláštny pocit keď sa nám s jeho bratom stretnú pohľady snaží sa mi čo najviac vyhýbať je to očividne a veľmi .. ale už keď to nejde a predsa sa stretneme vždy sa na mňa nenápadne pozrie a musím povedať že aj ja na neho .. samozrejme nikdy by som svoju manželovi nezahybala je to úžasný muž milujem ho len je to pre mňa nieco nové nový pocit ktorý neviem ani opísať .. ako zistiť čo tými pohľadmi zamýšľa má aj on svoju priateľku vyzerajú tak že sa milujú neviem čo sa tam deje v súkromí no na prvý pohľad sa majú radi prečo potom toto robí ? ..

Strana
z2
solange7
13. mar 2023

Mozno na teba pozera lebo na nho cumis ako zaba z prachu. Ty si teda material, pozre na teba cudzi chlap a uz sa ti trasu gatky. Taketo zeny si zvycajne stabilitu vo vztahu nastrbuju samy.

moonlight1210
13. mar 2023

Proste si ho zaujala. Nieco pocitil. To sa stane. I vo vztahu. Dokonca i takom, kde milujes (a nasledne sa citis previnilo, ze to nevies dostat z hlavy.)
Ked to pride, clovek to nevie rozumom a smahom ruky ukoncit, neda sa to. To musi proste len vysumiet, ako to prislo. A ked to nezivi, tak to naozaj postupne bude blednut, az to vysumi.

Problem je, ze to jeho vyhybanie sa a tie plache nenapadne pohlady uchytkom pritiahli tvoju pozornost. Takze paradoxne prave tymto sa ti do hlavy dostal rychlejsie, nez keby otvorene flirtoval.

Nemusis byt zalubena, mozes byt len zvedava, ale bud rozumna a prestan to podporovat. Vzdy nanho pozri otvorene a priamo. A len vtedy, ked mu mas co povedat. Pozdravit, o nieco popytat v ramci navstevy, cokolvek. Ale nereaguj na jeho kradme pohlady, nevyhladavaj, ci sa zase nenapadne pozera. Ignoruj to.
Daj mu sancu, nech ho to prejde. Lebo ono to postupne prejde. Po case budes zas len ta svagrina. A mozno sa aj bude cudovat, co to na tebe videl, co bolo to, co ho tak vzalo. I to sa stava.

autor
13. mar 2023

@moonlight1210 veľmi pekne ďakujem myslím že toto je jeden z tých najrozumnejsich komentárov rád 🤗 si zlatá ako si mi to vysvetlila

autor
13. mar 2023

@solange7 mne sa gaťky netrasu určite pri manželovi mám všetko čo potrebujem ... Len som sa z niekým chcel aporadit no ako vidím ani tu sa nedá už

katkati
14. mar 2023

Lichotí Ti, že sa páčiš aj inému mužovi. Ja som sa tiež švagrovi vraj páčila, aj mi to povedal, dokonca hovoril, že ma miluje, ale mne to bolo tak protivné, že z mojich pohľadov a správania mohol vycítiť len jedno. Že ma to otravuje, že mi je úplne ľahostajný, dokonca sa mi sprotivil a že môže byť rád, že to nepoviem sestre.

autor
14. mar 2023

@katkati aj mne je ľahostajný ... On je tak neskutočne prefíkany pred svojou priateľkou sa tvári ako svätý aj pred manželom ale je to taký divný pocit keď sa na mňa pozerá iný chlap len preto lebo veď komunikujeme alebo nieco a je úplne iné keď sa on pozrie to žena vycíti a moze aj to byt že si to celé len nahováram .. no chcela som len o Tom z niekým pokecať keďže podľa mňa toto normálne nieje

prabinka
14. mar 2023

Ako chápem ťa, ono je to skôr nepríjemné, ale ako podľa mňa nič iného len to proste ignorovať a nejak sa nad tým ani zbytočne nezamýšľať. Len by ťa to potom zbytočne takto ďalej trápilo

marta83
14. mar 2023

@moonlight1210 naozaj konečne niekto " pri rozume" napísal

autor
14. mar 2023

@prabinka áno presne .. už som sa mu aj vyhýbala niekoľko týždňov no manžel potom naliehal aby som išla .. lebo veď rodina no a zas sme boli tam kde predtým

domcci72
15. mar 2023

mas jasno v tom, ze ty nechces za tymi pohladmi hladat nieco ine, nieco dalsie, tak treba mu to povedat, ale je mozne, ze on si to ani neuvedomuje, ze proste nejako pokukuje po tebe, chlapi to v tomto smere maju tak trochu inak ako my zeny 🙂

autor
15. mar 2023

@domcci72 som si povedala že si z toho nebudem nič robiť .. ani si to všímať možno si to len ja nahováram v hlave a vôbec to tak nieje .. už som to nejako veľa riešim a prerastá mi to hlavou jeden čas som rozmýšľala aj nad tým že sa porozprávam s jeho priateľkou o Tom no to by som jej ublížila a on by mal doma peklo .. a keby to nieje tak ako si ja myslím vyzerala by som pred celou rodinou ako trúba keďže ona je taká tarajka .. takže som si povedala dosť nebudem to riešiť a budem sa venovať len svojmu manželstvu

Strana
z2