icon

Pohľad ženy idúcej oproti môjmu manželovi

27. mar 2022

Caute.boli sme v obchode a muž išiel vpredu s kočíkom a oproti nemu žena.. uhla sa mu a akí pohľad dala ? Dlhý hlboký akoby chcela môjho muža pretiahnuť.. takže..
Myslíte to isté čo ja?že môj muž musel tak pozret prvý po nej
Hrozne sa cítim

Strana
z3
viestta
Odpoveď bola odstránená
diusqa761
28. mar 2022

Úplne bez srandy alebo posmievania to hovorím , ale musíš mať neskutočný problém so sebavedomím a žiarlivosťou. Na tvojom mieste radšej popracujem a rozmýšľam nad tým. Ak by si bola dostatočne sebavedomá a vedela, že si pre svojho muža tá najpríťažlivejšia ktorá jediná vlastní jeho srdce a máš v neho a váš vzťah dôveru tak takéto kraviny vôbec neriešiš. Vieš koľko krát nám sa stalo že ideme s chlapom ruka v ruke a cudzí chlapi sa za mnou točili? A nikdy chlap kvôli tomu nepísal na modrého koňa. 🤦Alebo keď sme na pláži / v aquaparku a ženské okukujú môjho chlapa že na rozdiel od tých pupkáčov vedľa nich má môj tehličky? a neriešim. Mňa už aj pred obchodom a na úrade chlapi balili a akurát sme si z toho s mojím robili srandu a jeho zasa kým robil v Nemecku domáca jeho ubytovne , 70 ročná dôchodkyňa nonstop na kávičky pozívala a na neho čumela ako pubertiačka , furt mu hovorila že on je ako bradley Cooper 😂 a furt ho v teple prosila na záhrade jej robiť 😅 sa jej bál ako čert kríža že ho stará striga ešte opije a znásilní 😂 mali sme vždy akurát z toho srandu lebo sme vedeli že ten druhý má tých ľudí vysoko niekde. Mňa nezaujímajú cudzí chlapi a jeho cudzé ženské takže aj keď sa takéto situácie stanú tak nemáme dôvod k žiarlivosti.

irusa
28. mar 2022

Možno jej zavádzal v ceste s tým kočíkom...a nebol to pohľad na pretiahnutie ale skôr na zabite 😁

chouette0157
28. mar 2022

nemusel sa on prvý pozrieť na ňu, mohla sa tak pozrieť iba ona a on chudák s tým nič nemá

Strana
z3