Pohryznutie psom a svokrovci
Ahoj. Moj problem zacal 25.12 na navsteve u svokrovcom priatel tam ma psa krizenec pidbula s niecim. boli sme tam druhy krat moja dcerka miluje zvierata najme psy. Hrali sa vsetko bolo ok svpkra isla dat jest mojim detom do kuchyne mala dojedla pes vystrcil hlavu spod stola a moja mala ho zrejme prudsie chcela objat a od ju papulov zasiahol do lica kde ma jazvu a dole pod bradou. otazka znie chodili by ste tam z dietatom aj aj dalej ? zevraj pes bol zatlaceny do kuta ze sa zlakol . cakam z partnerom babetko a on tam chce chodit lebo svpkra ze nebude chodit stale k nam a chce aj babo zobrat knim.
@majka2 pises, ze vsetci to hadzu na dcerku, ze k psovi isla prudko a neposluchla ked ju volali. Ak skurocne ju upozornili a ona neposluchla tak to dava o dost iny pohlad na vec. 4 rocna ma posluchnut ked ju varuju. To keby si zmyslela, ze sa ide pohrat s hadom lebo chce tak tiez by bol on na vine v pripade nehody? 4 rocne dieta uz ma chapat, ze nie znamena nie. Stoj znamena stoj. Ak vedome neposluchla a vrhala sa na psa je to to iste akoby neposluchla a vbehla pod auto. Bol by na vine vodic lebo mal predvídať ze ona nezastane?
Tak malé dieťa ste vôbec nemali nechať hento robiť so psom. A už vôbec nie s temperamentným plemenom. Dieťa a pes je super dvoja ale dieťa tiež nie je pán sveta že môže toho psa mačkat, stiskat a neviem co všetko mu robit. Raz som v nepozorovanej chvíli tiež ako decko experimentovala s nasom psom a tiež ma nešťastne klofol a mam na ruke jazvu. Predtým ani potom nikomu neublížil. Takže nehadzat všetku vinu na, psa ale vstúpiť si aj do svedomia. Pre dobro situácie treba naozaj zabezpečiť odstup dcéry od psa. A nikdy ich nenechávat spolu samých.
@majka2 a priatel sa neboji toho ze ked bol udajne pes “zatlaceny do kuta” a pohryzol ze sa to nemoze niekedy zopakovat? Mal by si velmi rychlo premysliet hodnotu psa a dietata. Mam rada zvierata, ale odtial potial.
Moji svokrovci maju tiez nejakeho ale maleho cokla, ten pes doslova nenavidi deti. Nie ze by mu niekedy ublizili, ale skor ich bere ako nejaku “konkurenciu” kedze u nich je panom v byte on, nevychovany maly smrad, aj svojim panickom preliezol nad hlavu, on je tam sef 🤪😀 ale to bokom...svagrovi pohryzol uz dve deti, tie maju z neho brutalny strach, nehovoriac o tom ze ked pridu, pes steka asi pol hodinu na nich (na kazdeho kto pride) a nikto s tym nic nerobi.
Nam uz tiez pohryzol malu, raz si chcela iba sadnut na gauc a on vybehol na nu (spava im na gauci) a potom este druhy krat a tiez mu nic neurobila. Vysledok? Svokra nic, ta len fuj fuj hanbi sa, tonom asi takym ze ten pes cakal ze mu ide dat este aj piskotu...my sme museli byt ticho, lebo je to ich milacik a ako sami povedali ich druhy najlepsi syn...🤢
Odvtedy sme tam nechodili. Pre nich bol viac pes ako vnucka. A neboli ochotní ho ani zatvorit. Ze by tam chudacik stekal a bal by sa....

Nabudúce ju môže zabiť. Ak ti to ešte nedošlo