Pokašlala som to
dufam,že aj ked som spravila poriadny prešlap,najde sa niekto ,kto bude mat chut my pomoct von..ako začat...som vydata viac ako desat rokov,mam dve detičky. cely život sa vzorne staram o rodinku. moj manžel sedi pri pokeci a ja varim,upratujem....ešte mu podam aj tanier do ruky. nikdy sa mi nestalo,že by s niečim pomohol bez toho aby som ho na to upozornila. ja taham ruky až po zem a on odychuje pri telke...urobila som zo seba otroka. dokonca ani len decka nenakrmi,,čaka kym pridem domov,, a samozrejme mam byt krasna,usmiata,štastna. on sice rad komunikuje ale odpovede su vždy...iba podla jeho usudku... a moj prešlap,, zapla som si pokec a dohadovala si kavičku s neznamim...neviem či by som na tu kavu odyšla,ale....moj manžel sa mi nabural do pošty a všetko si prečilal....a ja neviem čo dalej. ja som sa snažila zatlkat...ja fakt neviem ako teraz dalej...tak velmi som potrebovala na chvilu utiect z reality,až som si urobila velky poblem...
@1andy4 pokašlala si čo? nefunkčné manželstvo? to sa dá ako pokašlať prosím ťa? ja neviem, či si len naivné chúďatko alebo kam ťa zaradiť, ale tvoj muž celé dni visí na pokeci a debatuje s pipinkami o počasí, áno? no to bude potom asi vášnivý meteorológ alebo ťa klame až sa mu z huby práši...
prestaň ho obskakovať a maj prosím ťa svoju hrdosť, ja neviem, či si sa vydávala dobrovoľne z lásky alebo si bola predaná do otroctva, ty nechceš jeho viniť, ty chceš len aby on bol spokojný a šťastný, no amen tma a tvoje šťastie a pohoda je kde? jemu stačí ku šťastiu slúžka, tak nech si nejakú platí ...
prepáč, že tak na rovinu a asi aj tvrdo, ale ja keď čítam tieto sebadeštruktívne príbehy, tak sa mi inak ani nedá ...
@selecta22 ehm, ešte ona sa ho má prosiť a ospravedlňovať a podkladať, lebo on jej vliezol do súkromnej pošty?? 😝 ja neverííííííím, že toto napíše dospelá sebavedomá žena... ešte keby to bol on, čo sa komplet o všetko stará a na nete si pozrie akurát tú predpoveď počasia a posledné vydanie Záhradkárskeho magazínu v archíve, lebo skrz starostlivosť o rodinu a domácnosť nestihol v tv, tak nech sa trošku podlizne... ale kua takémuto?? och bože, ženy fakt žiadna sebaúcta?? ☹
Neviem,co ti poradit.len ma zaraza to,ze on v pohode nic nerobi a sedi pri tv alebo na pokeci a ty sa ides zodrat.vazne nechapem.co z toho vztahu mas?okrem milovanych deti asi nic.neodsudzujem ta,to si nemozem dovolit,nepoznam tvoj cely pribeh,lebo som ho neprezila.len mi nejde do hlavy,ze preco si ty taka mila obetava vsetkorobiaca zienka pri chlapovi ako je on.......samozrejme,ze ani ja nemam doma domaceho kutila,vela veci mu musim duplovat,aby ich spravil,ale zas na druhej strane vie,co ma robit a robi to-teda snazi sa to robit 🙂 nemam v povahe sa zdierat z koze a milost pan by si gule skriabal........
nečítam to celé, ale mám radu 😉 existuje program, ktorý zaznamenáva všetko, čo ty ťukneš do klávesnice. Volá sa Releaver keylogger. Ja som to dala svojmu do NB ale nič podozrivé tam nemal a heslá si vzájomne poznáme. Keby si si prečítala ako nainštalovať tento program bez "viditeľnosti", tak by si odhalila viac ako by si chcela. A možno by to veľa pomohlo. V prvom rade sa poobzeraj v PC, či tam už ten program nie je. Oplatí sa! Veľa žien vďaka nemu prišlo na neveru svojim mužom. A niektoré (ako ja) si pleskli po čele, že aké sú paranoidné 🙂 Držím palce!
P.S.: Buď hrdá a silná! Zaslúžiš si viac ako máš!
Dalsi debil a zena bez sebaucty...bravo,len tak dalej.
@1andy4 Iné by mu vyrobili hysterické scény ako to že si píše s inými... aj ja som tak spravila 😀
Si veľmi tolerantná a podľa toho aj dobrá keď ťa takéto trápi, keď som začala čítať tvoj príspevok najprv som si myslela že si sa s dotyčným na pokeci vyspala alebo niečo podobné ale nič si nespravila..a mať takého muža seriem na neho a radšej nájdem neznámeho. Aj ten môj je na pokeci aj na fb, ale mám heslá a verím mu. Neklame mi a hovorí mi všetko... ale ty sa takto nezhadzuj ani nedávaj dole on je ten čo sa má zamyslieť on si ťa predsa nebral ako slúžku a pomocnicu v domácnosti..keď chce jesť nech si spraví ale určite mu nenos... lebo na staré kolená ťa z takého chlapa drbne a bude to len obyčajný despota.. držím palce
@1andy4 ani ja to nerobím.nemusí mať heslo,nič.ja tam proste nejdem a to isté čakám od neho.ale..urobil chybu a mal by dostať vyžrať.rovnako ako ty 🙂 je čas porozprávať sa..
@1andy4 ja nechapem z coho si taka na nervy... jeho by mala hanba fackovat. Ty mas jedinu vinu, a to nie ze si pisala s niekym na pokeci, ale to ze nechas zo seba robit sprostu a teraz mas este vycitky svedomia. To co on robi dennodenne si urobila raz a teraz sa tu ides ukamenovat a on sa citi ukrivdeny? 😕 😕 prepac, ale vam sibe obidvom, on zneuziva situaciu a ty mu to dovolis...hnus... urobte si doma poriadok najprv, a potom nebudete chodit na pokec, chatovacky v dobrom manzelstve nepotrebuje ani jeden z partnerov...
@sissy27 siss klidek. Keby si citala vsetky prispevky odo mna by si videla, ze som jej radila nech ho poriadne nakope do guli 🙂 ale autorka stale len to svoje isla, ze chce s nim pokojne zit tak som jej poradila tak ako keby som sa na to pozrela z jej pohladu. chapeme sa yo.
Ja by som s nim dvere vyrazila uz davno.
ak mas daku dobru kamosku,daj jej nick tvojho manzela,nech si s nim trocha popise na pokeci a uvidis,ci si pise len o pocasi,co silno pochybujem,...kazdy kto chodi na pokec ma nejaky problem,nieco "hlada" a ked ten problem nema tak ho bude mat 🙂 ... nemas si co vycitat,bola si niekomu sympaticka a tebe to bolo prijemne,ved nakoniec si natu kavu aj tak nesla,vybuchol lebo podla mna presne to iste robi on,chodi na tie "kavy"...
Pekný melír, že by si zmenila aj myslenie? 😀 🙂
@selecta22
@tamichloe ze naco by niekto vymyslal taketo temy? no lebo vcera bol 1.april 🙂... ved este aj nick ma 1andy4, a registrovana april 2013 ... tiez sa divim, ze ma niekto na to cas a je mi luto ze niektor mamicky obetuju svoj cas aby uprimne poradili takymto "vtipalkom", ale zacinam mat pocit ze ten MK zacina byt mnohym uz len na srandu .... a niekedy tie duskusie same provokuju k tomu, ze niekto tu potom vymyslu takuto naivnu a trapnu debatu ...

@1andy4 u vás nie je problémom to, že si tvoj manžel prečítal, čom si si písala s neznámym na pokeci. U vás je problémom, prečo vôbec na tom pokeci ste. Či už ty, alebo tvoj manžel. Ďalším problémom je to, že ho obskakuješ. To nie je TVOJA domácnosť, ale VAŠA. Ani deti nie sú len TVOJE ale VAŠE. Mimochodom, k čomu ti je taký manžel?