Pokašlala som to
dufam,že aj ked som spravila poriadny prešlap,najde sa niekto ,kto bude mat chut my pomoct von..ako začat...som vydata viac ako desat rokov,mam dve detičky. cely život sa vzorne staram o rodinku. moj manžel sedi pri pokeci a ja varim,upratujem....ešte mu podam aj tanier do ruky. nikdy sa mi nestalo,že by s niečim pomohol bez toho aby som ho na to upozornila. ja taham ruky až po zem a on odychuje pri telke...urobila som zo seba otroka. dokonca ani len decka nenakrmi,,čaka kym pridem domov,, a samozrejme mam byt krasna,usmiata,štastna. on sice rad komunikuje ale odpovede su vždy...iba podla jeho usudku... a moj prešlap,, zapla som si pokec a dohadovala si kavičku s neznamim...neviem či by som na tu kavu odyšla,ale....moj manžel sa mi nabural do pošty a všetko si prečilal....a ja neviem čo dalej. ja som sa snažila zatlkat...ja fakt neviem ako teraz dalej...tak velmi som potrebovala na chvilu utiect z reality,až som si urobila velky poblem...
chi chi chi ked to tu tak citam, tak som rada, ze sa doma velmi od roboty nepretrhnem a mm nema tanier pod nosom podstrceny v pravidelnych intervaloch 😀 aspon nebudem mat za cim zialit, ked by ma raz kopol do dupy. lebo prezivat este aj stres, ze o koho sa ja teraz budem usluzne starat, aby on mal cas na pokec, FB a veci tomu podobne,... 😀 ja chodim na kavicky, mm chodi na kavicky a zijeme normalny zivot. chyba je, ak sa po svadbe svet toci uz len okolo tychto dvoch (zial castokrat uz len okolo toho jedneho) cloveka ☹ a potom po rokoch nejaka kavicka na obzore a hodiny revu na konovi 😝 podla mna nie je dolezite, s kym som bola cez den na kave, ale vedla koho zaspavam bez vycitiek svedomia doma 🙂
@1andy4 Neospravedlnuj sa za to, že si to sem napisala. Nechapem baby, ktore osdudzuju taketo temy....... Ked ich stvu, nech nereaguju. Uz to tu odznelo, nemáte si čo vyčítať. Skor ako to, ze si si dohodla kavicku s nejkym neznamym mu skor vadilo to, ze to bolo na POKECI. A to len preto, ze evidentne vie, o com pokec je. Riesili sme s partnerom podobnu vec, ale nejak to vysumelo.....Takze prajem velku trpezlivost a neustupuj. A mozno by bolo dobre nerobit ten maraton, co robis kazdy den. Aby si ,,pánko´´ uvedomil, čo doma ma. Niekedy to treba sem-tam pripomenut
🙂
asi by som od neho odyst mala,ale mam dve deti,ktore potrebuju strechu nad hlavov,rodinu.....a preto sa snažim tuto situaciu utriast,tak aby sme mohli fungovat ako rodina, sebaucta? možno neuverite ale na vonok ma každy považuje za sebaistu a tvrdu....no ja sa citim ako troska....a ak mate niekto pocit,že to nie je skutočna cituacia ,tak gratulujem. mate štastny život...
@1andy4 prepáč, ale ty nemáš rodinu v pravom zmysle slova, nie je čo udržiavať, ty si matka dvoch detí, ktorá sa navyše stará aj o jedno veľké decko... s tým rozdielom, že od svojich malých detí budeš časom vyžadovať nejaké správanie, pomoc v domácnosti... odíď k rodičom, do podnájmu, neviem, ako máte poriešené majetky, nech ťa vyplatí z domu / bytu, každopádne ubudne ti roboty aj nákladov na domácnosť, o nervoch ani nehovorím... v rodine je vzájomná úcta potrebná, bez nej sa fungovať nedá...
Nechápem, prečo riešiš svoju prehliadnutu poštu na Pokeci. Rieš doma darebáka, čo nerešpektuje, že je manžel a otec, nezapája sa do rodinného života, po tvojom boku, ako po boku mamičky sa správa sa ako puberťák, za ktorého všetko mamička urobí a ešte aj vysedával na Pokeci a ty to vieš a on zrejme veľmi dobre vie prečo tam sedel a preto je teraz taký veľmi prekvapený ako ty.
Asi je to touto dobou, ale asi by sa mal posunúť vek dospelosti na 25 rokov, stavy manželstva povoliť až od 30 a k rozumu asi niektorí prichádzajú až po 35ke.
Skúsim si niekde naštudovať, že čo môže žena očakávať od sebca, lebo toto sa tu v rôznym podobách na MK dosť premiela, pretože mne stále vychádzá že veľké H......O.!!

@tamichloe viem, dva roky som pracovala pre pokec a azet. Cele pozadie toho bordelu ovladam viac nez dobre, preto sa cudujem, ze tam normalny clovek vkroci.