Pokazený vzťah
Patrí podľa vás do vzťahu to že manžel (ktorý pracuje v zahraničí),hocikedy pre mňa nedostupný deň-dva?A vždy ma na to pripravenú odpoveď-zabudol si mobil v kamarátovom aute,nešiel mu zapnúť,nemal signál...Nebolo to raz.Navyše neposiela mi na chod domácnosti peniaze-teraz aktuálne 4 mesiace a pred tým hocikedy ako sa mu chcelo- či nepravidelná sumu,a jeden mesiac poslal druhý nie.KeĎ sa s ním snažím porozprávať že toto sa mi nepáči-odpinká ma že zase sa chcem hádať.Už toľkokrát som rozmýšľala o rozvode,ale veľmi sa bojím že to nezvládnem.Asi som si prestala veriť-hlavne sa bijím že nedokážem synovi zabezpečiť to čo bude treba,aj keĎ už teraz je to hodne skromné (robotu nemôžem riešiť pretože som zaviazaná starať sa o deduška).Pár ľudí z blízkeho okolia čo vie o mojích problémoch len točia hlavou že prečo som ešte v takomto vzťahu-no ja stale verím v manželovu nápravu.Navyše je mi ho trochu aj ľúto-nemá okrem nás žiadnu rodinu a čo má nestíka sa s nimi.Neviem už ako ďalej to riešiť-pretože ako som písala každá snaha o rozhovor zlyhá........Proste mu neverím už ani v bežných veciach-všetko čo mi hovorí tak si myslím že ma klame,možno v niektorých ani neklame-neviem-už toľkokrát som ho prichytila pri klamstve,že to už ani nepočítam.Ja len že názory užívateľov na moju diskusiu mi možno pomôžu niekam sa presunúť ☹
@aristka
@dejnas
@lubina
@ Asi to vidim na nejaku rajdu v nasom vztahu-neviem to isto ale teda ked som sa zamyslela vsetko tomu nasvedcuje.Manzel ked je doma jeho mobil je neviditelny ,ked aj vola vacsinov tak ze je vonku na dvore a ked nahodou vyjdem za nim rychlo hovor ukoncuje,tie peniaze asi tiez teda ked nedava rodine ava na ine miesto-dlho ma nijako mio neprekvapil dokonca tento rok ziadny dar na ziadny moj sviatok ani valentin-je mi z tohok divne ked som si to tak usporiadala.Musim este hodit rec s nim.Aj led pokusy su vzdy,ale teraz mu uz nedovolim odist bez vysvetlenia.... 😒
Navyse tento mesiac ma zase len natahuje od 15 .tvrdi ze poslal'penaize na moj ucet-vzdy ten prevod trval nejake 4 prac dni a teda teraz...zase klamstvo
@dejnas ano mala by som byt kvoli synovi,ale niekedy mam toho plne zuby-vycitam si ci som niekde neurobila chybu ja,predsa len ked prisiel domov po par tyzdnoch cakal asi klud a ja som ho zatahovala do povinnosti ved tie tyzdne co bol prec som si aj ja chcela pre seba ukradnut nejaku chvilku.Proste od istej doby badam hroznu zmenu-viem ze vztah prechadza vselicim-clovek dufa,ze po krze pride aj nieco pekne-no ale ved uvidime
Ahoj ja vtom vidim inu zenu a tam dava aj svoje peniaze..jaaj ries to,nenechaj to len tak..
@berty152 to si ale vôbec nevyčítaj! veď tu má nejaké povinnosti, keďže je stále mimo domova.... navyše - ty vari nič nerobíš? veď sa staráš o syna, o dedka a to ešte musíš "bojovať" s financiami a s tým, že on ti nepripsieva na chod domácnosti ☹ 😠 a áno - máš nárok aj ty na chvíľku pre seba... a milujúci chlap by to mal pochopiť, mal by sa tešiť, že po dlhom čase je opäť s rodinou, so synom...
ono je to ale tak - nie si ani prvá, a žiaľ ani posledná... holt to sú nástrahy vzťahov na diaľku, i keď určite prvotný úmysel bol zohnať prácu, zarobiť a zabezpečiť rodinu.... len u vás sa to niekde zaseklo 😔
@janicka11
@dejnas kocky ano presne uraza ma to doslovne ze ma zosunul niekde na posledne priecky svojich zaujmov-vrazdila by som hlavne kvoli tomu ze aj syna-urazaju ma jeho klamstva a ked ho pri nejakom prichytim,hned ma poruke logicke vysvetlenie,aj ked je mozno niekedy nelogicke-neviem mu dokazat pravdu.Cestovali by ste cez 1000 km aby ste zistili pravdu?Potajomky?Len mam obavy az nahodou zase vypne mobil co ja budem robit v cudzom svete?Ale asi sa inac pravdu nedozviem 🙄
@berty152 Akoze je takmer evidentne, ze si zije svoj zivot s niekym inym a bohuzial vy ste u neho niekde na pokraji zaujmu. Pchopitelne, ze ma poruke logicke vysvetlenie, ma to pekne vymyslene. Ja by som asi cestovala 1000 km, aby som sa dozvedela pravdu. Naco ti je takato neistota a takyto zivot? On ta bude pohodlne klamat dalej, ved to nemas ako zisit....
@berty152 To je klasika, ako sa muzi brania....Napisem ti podobnu skusenost: ked som bola tehotna, otec mojho dietata mal aferku s kolegynou, samozrejme zatlkal, som vraj smiesna, hystericka, mam bludy. Mobil v kuse vypnuty alebo akoze ho mal na tichy rezim, pritom si ho zacal bravat aj na zachod a uzkostlivo si ho strazil....Pravda aj tak vysla najavo....
Samozrejme mi klamal s tvarou hraca pokeru, ze su tomoje vymysly.....Akoze miestami som si vycitala, ze ho chudaka nepravom obvinujem, taky vedel byt presvedcivy
@berty152 nie, necestovala by som, lebo pravdu by som sa dozvedieť nemusela a máš pravdu - čo ak zas vypne mobil 😝
ty sama vidíš, že váš vzťah nie je v poriadku, možno nikdy nezistíš, či je v tom skutočne iná žena, ale to - ako sa správa k svojej rodine, k ľuďom, za ktorých má zodpovednosť, hovorí za všetko ☹
pokiaľ by sa zmenil (resp. by sa všetko vrátilo späť do starých koľají, asi by som po tom ani nepátrala, neriešila to...) toto je ale asi menej pravdepodobné.. pokiaľ svoj postoj nezmení - tak je to tiež v podstate asi jedno 😝 neplní si povinnosti voči vám, takto nemôže fungovať žiadny zdravý vzťah 😒
@mircalla este je tu jedna vec -nejako s nie velkou chutou mi daval adresu ubytovania,co ked mi dal nespravnu-co ked pridem niekde do trantarie-ja uz dlho rozmyslam nad touto cestou,ale mam obavy ani tak nie co sa dozviem-len nech sa tam nestratim-po nemecky viem len nejake trapne frazy a musela by som ist nejakym busom alebo osobnou prepravou,necitim sa sama na taku cestu ako sofer
@kaktusik007 mi uz poslala aj ziadost o vyzivne pocas manzelstva na syna aj na mna ale teda ja to enviem vysvetlit ja mam stale nejaku vnutornu zabranu-napriek tomu co in robi nam sa mi to vidi ako podraz voci jemu-toto bude tah,ktory nase manzelstvo este viac nabura-muz je strasne hrdy clovek este som bola upozornena na to aby som teda tento krok urobila tajne aby sa teda manzek na to nepripravil-ale neviem neviem ci by sokm mu predsa este nemala pohrozit,ze az sa nespamata ze to budem musiet riesit tak akoby sa veci v manzelstve riesit nemalo-co vy na to?
Nie som pod papucou akoby sa mohlo zdat -ani nemam z neho strach-akurat je toto pre mna situacia uplne neznama a vobec neviem logicky uvazovat
@berty152 Ano, ked nad tym tak uvazujem, tak s tym cestovanim to nie je asi dobry napad. Ale pisem ti, co si myslim, Nema zmysel ti tvrdit, ze je to normalny vztah. Smutne je, ze nema zaujem ani o dieta. Mozno sa spamata - ani to nie je vylucene, ale k tomu musi byt dvod.....Bohuzial som si takmer ista, ze v tom niekto je, chlapi sa vtedy spravaju takto.
Ale v kazdom pripade to musis riesit, nenechaj si so sebou zametat, mysli na syna. Jemu tato situacia naramne vyhovuje, v zahranici je v podstate nekontrolovatelny
Je mi to luto, viem pochpit, ako sa citis
@berty152 Chapem ta, je to sklamanie. Ten moj sa popalil a potom zrazu otocil o 180 stupnov.....ale uz ten vztah nikdy nefungoval. Co samozrejme je individualne.
Ten pocit, je ako celkova bezmocnost, uz by si mu najradsej vmietla pravdu do oci, ale nemas dokaz.....Plus tie klamstva, je to ponizujuce a uraza to.....Az sa rozum zastavuje, kam je schopny zajst s tymi vopred pripravenymi vyhvorkami. Ja som cely cas tusila, ze klame, ale fakt som sa nechala miestami normalne odpinkat,co mi povedal mi znelo logicky, tiez som bola tehotna, chcela som verit, ze to tak nie je......ale rozum mi tvrdil opak a cas ukazal, ze som mala pravdu.....
@mircalla ano presne lebo ma brzdi prave to ze co ked si tie veci davam do nespravneho suvisu-aj ked vlastne logika nepusti,len ja by som mala dokazy ale aj tie mi vyvratil -boze a ja som tak blba ovplyvnitelna,ale presne je tu ta vec ze vsetko moze byt inac.Proste raz mu volalo nezname cislo-samozrejme mobil v tichom rezime ale akurat som prechadzala okolo neho tak sokm videla ze svieti-rychlo som si cislo opisala-tajne-a az potom som ho muzovi podala-on tvrdil ze mu volal kolega,ale ked som volala ja na to cislo tak sa mi ozvala zenska-nemka,az na druhy den som ho dotlacila ze az nemappredo mnou tajnosti nech mi da to cislo co mu volalo a spolu nan zavolame.A viete co?Ten pako mi ponukol ine cislo-a este aj ked som mu mlcky podala to opisane cislo mi do oci isiel tvrdit ze take cislo ani nepozna a predstavte si-stihol si aj zoznam hovorov vymazat.Az potom prisiel za mnou s tym ze sa do neho zapozerala nejaka zenska ale on ju nechce a ona ho stale otravuje a ze mu to lezie na nervy ona aj ja-lebo ze mu neverim-no ale uznajte verili by ste mu?
@berty152 manzel je manipulator. A presne viem ako sa citis. Ani mne sa tie navrhy nepodavali lahko. Ibaze - ako dlho ti nedava oeniaze? Mesiac? Dva? Nie. Je to dlhsie. Vase manzelstvo je skoncene, nefunguje. Len ty si to nechces priznat, pretoze mas strach. Co je logicke.
Ak na neho budes naliehat - zacne cosi sipit a moze ti hodne skomplikovat situaciu.
Ak nic riesit nebudes, ostanes bez prostriedkov a nebudes mat z coho vychovavat svoje dieta.
Podaj to. Vase manzelstvo tym neskonci. Ono je skoncene uz davno.
@berty152 Vies, cim dlhsie to nechas tak, tym horsie, je mi z neho normalne zle, ked to citam, fakt trapny. A suhlasim, manipulator je neskutocny. On je spokojny sam so sebou - neplati, vsetko mu prechdza, a keby nahodou nieco, doma ma stale dvere otvorene, je to fakt nechutne, musim to napisat narovinu. Potom, co si mi napisala o tom mobile, uz nemam vobec ziadne iluzie (niezeby som predtym mala)
A to, ci ma zensku alebo chlapa neries. Je to irelevantne a nepodstatne. Sustred sa na dolezitejsie veci.
@kaktusik007 ano ved toto-boze asi mate pravdu naco vlastne cakam.Ved on ma ma za hlupanu,ktora mu zerie jedno klamstvo za druhym a aj tym klesam v jeho ociach
@kaktusik007 Suhlas....@berty152 mysli na svoju a synovu buducnost, urcite to zvladnes, zvladli aj ine, tento chlap za to nestoji
@berty152 amen. Presne si to vystihla.
Prepac, je to krute, ale pravdive.
@kaktusik007 v pohode chce to cas ale vyrovnam sa s tym 😢 ,je to pre mna uplne nieco nove-mam strach z toho co ma caka,ale musim sa vzchopit-dakujem za obetave riadky
@mircalla ano aj som to robila,ale take veci sa robia ztrucu a nikde to nevedie-ja mam rada otvorene kartyl en skoda ze mam falosneho spoluhraca.Mal vela moznosti na vysvetlenie-hovorila som mu ze az je v tom niekto iny-ze to svojim sposobom aj chapem 😅 ze je daleko od rodiny,domova,znamych,ale nebudem to tolerovat-ze takto vlastne ublizuje dvom zenam-az je to lravda-nepriznal a samozrejme ja som clovek vhodny na psychiatriu lebo trpim bludmi 🤐

@simisi jasne to verim ze to maju ludia aj nieco horsie ako ja,ale ja riesim nieco ine-znami co tiy spominas asi rodine prispieva,ze?Ale ja som tu medzi vsetkym riesila ze mne muz neposlal peniaze 4 mesiace a manzel plati ubytovnu to je pravda ale tych 1.100 € co som spominala zle som sa vyjadrila,nie ze zarobi tolko ale tolko mal na paske po stiahnuti vydavkou vratane vydku na ubytovanie,nieco preje,isto mu nezavidim ani pivko ktore si dopraje alebo cosi navyse,ale 1.100 € je nespravodlive aby minul sam a mne so synom nedal nic.Na danovom priznani za minuly rok bolo ze v cistom zarobil 16.000 vies kolko som z nich videla ja?Za cely rok?Dokopy mozno 7.000 a nema pre mna ziadne vysvetlenie.Ano kupil auto ale to kupil zase len pre seba