Politické rozpory s bratom
Ahojte, mám veľmi vážne rozpory s bratom po tom, čo som zistila jeho politické preferencie pred dvoma rokmi. Volil Smer. Jednoznačne Fica, aj s jeho milovanou manželkou. Od toho okamihu mám voči nemu obrovskú averziu. A čokoľvek Fico zase so svojimi ministrami vymyslí, dávam bratovi za vinu. Ja som slobodný matka, na invalidnom dôchodku a popri tom som mala živnosť, musela som pracovať, aby som uživila seba a deti a zaplatila nám nájom. Živnosť som zrušila. Išla som na ÚP, keďže som si odvádzala odvody a mala som nárok na podporu, žiaľ dostala som už len prvé tri mesiace plnú, čiže od apríla sa mi bude krátiť. Posielam životopisy, samozrejme, je problém pre invalidnú matku s dvomi deťmi, samoživiteľku. A teraz zistím, že ešte budp krátiť ID, ak budete pracovať. Strašne som sa pohádala dnes s bratom, keď sme sa stretli. Neviem mu prísť na meno. Ja chápem, že len hlas týchto dvoch ľudí nerozhodol o tom, ako je to teraz, ale hlavne hlasy týchto ľúdi, jeden po druhom rozhodli, ako sme na tom teraz. Ako dokážete odčleniť politiku z rodinného života, ak vám do nej denno denne zasahuje?
@anonym_163959 nakoľko podnikateľké prostredie teraz podnikateľom (mikro) nepraje. Transakčná daň, minimálne odvody, zdravotné odvody, daňové zaťaženie, RP a iné. Toto som zavesila na klinec a idem späť na TPP. A môj brat je typický ficovolič. Robí na 3 zmenke, pije pivko v krčme, kým je žena doma s deťmi na MD, on nadáva s ostatnými kumpánmi na všetko a velebí Fica. Číta konšpiračné weby, svet ovládajú židia a Soroš, všetkých nás chcú ovládať, banky nás okrádajú. Nevyužíva EB, ani platbu mobilom, ani platbu kartou, iba cash. Email nevie ani poriadne využívať, keď potreboval niečo vybaviť, vždy poprosil mňa. S manželkou žijú od 10tich ku 5tim a nezriedka si odo mňa požičiaval peniaze, tak aby to žena a naša mama nevedela. Vzor je pre neho Fico, Blaha. Nemám si s ním čo povedať.
@anonym_autor len tak na okraj, mne Fico dane znížil, keď 2017 zaviedol paušálne výdavky pre SZČO 60%, dovtedy boli iba 40%.

@anonym_autor troll. Zase tu niekto potrebuje rozostavať ľudí.