icon

Politické rozpory s bratom

Včera o 17:59

Ahojte, mám veľmi vážne rozpory s bratom po tom, čo som zistila jeho politické preferencie pred dvoma rokmi. Volil Smer. Jednoznačne Fica, aj s jeho milovanou manželkou. Od toho okamihu mám voči nemu obrovskú averziu. A čokoľvek Fico zase so svojimi ministrami vymyslí, dávam bratovi za vinu. Ja som slobodný matka, na invalidnom dôchodku a popri tom som mala živnosť, musela som pracovať, aby som uživila seba a deti a zaplatila nám nájom. Živnosť som zrušila. Išla som na ÚP, keďže som si odvádzala odvody a mala som nárok na podporu, žiaľ dostala som už len prvé tri mesiace plnú, čiže od apríla sa mi bude krátiť. Posielam životopisy, samozrejme, je problém pre invalidnú matku s dvomi deťmi, samoživiteľku. A teraz zistím, že ešte budp krátiť ID, ak budete pracovať. Strašne som sa pohádala dnes s bratom, keď sme sa stretli. Neviem mu prísť na meno. Ja chápem, že len hlas týchto dvoch ľudí nerozhodol o tom, ako je to teraz, ale hlavne hlasy týchto ľúdi, jeden po druhom rozhodli, ako sme na tom teraz. Ako dokážete odčleniť politiku z rodinného života, ak vám do nej denno denne zasahuje?

Strana
z4
anonym_e9b0c2
Dnes o 04:16
@anonym_autor

@anonym_8bb17a nie, my sme si rozumeli velmi dobre, do volieb. Vtedy pre mna sa to zlomilo a neviem to jednoducho pochopit a preniest sa cez to. A ak to bude znamenat, ze s nim nebudem v kontakte kvoli tomu, radsej s nim v kontakte nebudem. Zdravie podlomene mam iba jedno.

@anonym_autor čo si myslíš, keby vyhral voľby Matovič a PS, žilo by sa Ti ľahšie? Tvoj život je výsledkom tvojich rozhodnútí, nie volieb 🙂

autor
Dnes o 04:49
@anonym_a744d7

Neriešim, koho volí tvoj brat ...
ale ver tomu, že keď sa ti niečo stane, budeš potrebovať pomoc...alebo tvoje deti opateru - prvý prikluše tvoj nehodný BRAT !!!! - rodina, ktorú máš a ktorého zavrhuješ kvôli hlúpej politike.

@anonym_a744d7 ver mi, že keď sa mi niečo stane, keď moje deti o mňa prídu, pomôže každý iný, len nie môj brat.

autor
Dnes o 04:51
@petronelag

@anonym_98055f Práve to, že nikdy nebudú politici, ktorí budú robiť tak, aby bol s nimi každý spokojný, spoločnosť je rozdelená a to nielen na Slovensku. Ale svoj osobný život si každý zariaďuje sám, zbytočne nadáva na brata či politikov. A treba si aj dobre naštudovať nové zákony, lebo ja som ešte nikde nečítala, že sa ide niečo také robiť, že budú pracujúcim ID znižovať dôchodky. A čo ak sa to autorky nebude vôbec týkať, a robí zbytočné problémy v rodine.

@petronelag https://www.mfsr.sk/files/sk/financie/hodnota-z... majú väčšinu, schvália si to šmahom ruky.

autor
Dnes o 04:52
@anonym_e9b0c2

@anonym_autor čo si myslíš, keby vyhral voľby Matovič a PS, žilo by sa Ti ľahšie? Tvoj život je výsledkom tvojich rozhodnútí, nie volieb 🙂

@anonym_e9b0c2 áno, žilo sa mi ľahšie. Za matoviča mi priznali ID, vyplatili, vedela som slušne existovať a fungovať. Teraz je taká zlá situácia v tomto štáte, atmosféra, že sa nedá fungovať.

anonym_566edc
Dnes o 04:59

Bože, toto je už choroba… lebo Fico ☝️ Myslíš si, že keby sme mali premiéra s osobitnou školou, tak by si teraz jedla kaviár zo zlatej misy? No trt. Sa zobuď dievča. Čo sa ty staráš, kto koho volil? Chráň nás bože pred takýmito vymletymi hlavami.

anonym_566edc
Dnes o 05:01
@anonym_autor

@anonym_e9b0c2 áno, žilo sa mi ľahšie. Za matoviča mi priznali ID, vyplatili, vedela som slušne existovať a fungovať. Teraz je taká zlá situácia v tomto štáte, atmosféra, že sa nedá fungovať.

@anonym_autor a čo si myslíš, že odkiaľ zobral peniaze? Zisti si, aký dlh ten tvoj igor urobil, historicky najvyšší. Kks toto je rozmýšľanie, deti majú viac rozumu

anonym_34b55c
Dnes o 05:04

Ja ani netuším kto koho z mojej rodiny volil. Netusim ani koho volil môj muž. Nikdy v živote sme sa o tom nebavili ani s kamarátmi ani v rodine. Pamätám ako dieťa keď bola veľká rodinná oslava sa stále otec dedko a jeho brat pre to hádali. Ale nenávidieť brata pre fica ? Choré …

anonym_566edc
Dnes o 05:11
@anonym_bc59b5

@anonym_9397cc PSkarov? Ale nehovor. Nevykrikoval to Fico, ze Caputova je americka ku.va? Nevykrikuju to ficodementi, ze ked sa niekomu nepaci, tak ma z tejto krajiny vypadnut? Ste priam vzor tolerancie a lasky k bliznemu. A v nedelu na spoved nie?
Mam sa tvarit, ze je to v poriadku, ze tato krajina krachuje a tie dlhy budu splacat este deti nasich deti. Ze nebude na moj dochodok, aj ked cely zivot platim na inych ludi? Tvarime sa, ze je to v poriadku, ze tu vrazdia novinarov a Fico pracuje na tom, aby pustili Kocnera?

@anonym_bc59b5 ty ale klameš. Fico nikdy nevykrikoval, že caput. je americká oná. Dokonca ani blaha to nevykrikoval. Vykrikovalo to len pár jedincov z davu. Klamstvami si nezískaš sympatie. Leda u tých jednoduchších, ktorým stačí misko ako premiér.

autor
Dnes o 05:15
@anonym_566edc

@anonym_bc59b5 ty ale klameš. Fico nikdy nevykrikoval, že caput. je americká oná. Dokonca ani blaha to nevykrikoval. Vykrikovalo to len pár jedincov z davu. Klamstvami si nezískaš sympatie. Leda u tých jednoduchších, ktorým stačí misko ako premiér.

@anonym_566edc vykrikoval to Blaha, a doplnil ho dav, a dodal, ze nech do doplni dav, lebo on nemoze. Je toto v poriadku pre teba:

https://www.youtube.com/watch?v=ymT-mVRBo-o
anonym_27b456
Dnes o 05:44
@anonym_566edc

Bože, toto je už choroba… lebo Fico ☝️ Myslíš si, že keby sme mali premiéra s osobitnou školou, tak by si teraz jedla kaviár zo zlatej misy? No trt. Sa zobuď dievča. Čo sa ty staráš, kto koho volil? Chráň nás bože pred takýmito vymletymi hlavami.

@anonym_566edc osobytnú školu más ty ,degresívna ficoovca

anonym_27b456
Dnes o 05:45
@anonym_566edc

@anonym_566edc ty sa daj liečiť ,najprv skoč ušnému ,potom cvokárovy.

anonym_c422b2
Dnes o 05:47
@anonym_34b55c

Ja ani netuším kto koho z mojej rodiny volil. Netusim ani koho volil môj muž. Nikdy v živote sme sa o tom nebavili ani s kamarátmi ani v rodine. Pamätám ako dieťa keď bola veľká rodinná oslava sa stále otec dedko a jeho brat pre to hádali. Ale nenávidieť brata pre fica ? Choré …

@anonym_34b55c ja si myslim,ze tuto pani ziarli na svojho brata,ze jemu sa dari a jej nie,a kedze volil Fica tak je to take jednoduche tu nenavist a zavist nazvat,lebo FICO.
Ach zavist je svina,a neni to dobra vlastnost.Zozerie to cloveka zvnutra a viac sa potom nedari ako dari.Treba si to uvedomit a potom sa zacne aj darit.

anonym_566edc
Dnes o 05:48
@anonym_27b456

@anonym_566edc ty sa daj liečiť ,najprv skoč ušnému ,potom cvokárovy.

@anonym_27b456 že si ty jeho spolužiak? 🤔
@anonym_27b456 ďakujem, že krásne predstavuješ vzorku slusnoludi 💪

bruno1
Dnes o 05:51

@anonym_autor treba sa odstrihnúť od toxických ľudí aj keď sú z rodiny.Veľa príspevkov ti tu vyčíta ,že si netolerantná.Nič si z toho nerob .Väčšinou sú to ľudia čo volili dnešnú vládu ,alebo ženičky čo zdrhli zo Slovenska a teraz rozdávajú rozum.Som zvedavý ,či by boli také tolerantné ,keby tu vyhrala voľby ,islámska strana,čo presadzuje šáriu.🤣🤣🤣

anonym_bca73d
Dnes o 05:52

Toto je fakt chore aby som sa na brata s ktorym som mala dobry vztah rozhadala na takejto kravine. Fakt chore z tvojej strany!!!!

anonym_27b456
Dnes o 05:54
@anonym_566edc

@anonym_27b456 že si ty jeho spolužiak? 🤔
@anonym_27b456 ďakujem, že krásne predstavuješ vzorku slusnoludi 💪

@anonym_566edc k potkanom sa slušne nechovám.Aj si sa ti ušla ružička od Frca ?😉😁😆🤣🤣

anonym_c422b2
Dnes o 05:55
@bruno1

@anonym_autor treba sa odstrihnúť od toxických ľudí aj keď sú z rodiny.Veľa príspevkov ti tu vyčíta ,že si netolerantná.Nič si z toho nerob .Väčšinou sú to ľudia čo volili dnešnú vládu ,alebo ženičky čo zdrhli zo Slovenska a teraz rozdávajú rozum.Som zvedavý ,či by boli také tolerantné ,keby tu vyhrala voľby ,islámska strana,čo presadzuje šáriu.🤣🤣🤣

@bruno1 pani ziarli na brata,to je cele.Jemu aa dari a invalidnej dochodkyni nie,tam je pes zakopany.A hodit to na Fica je take jednoduche,lebo on ho volil a preto sa jej nedari.

bruno1
Dnes o 06:03
@anonym_c422b2

@bruno1 pani ziarli na brata,to je cele.Jemu aa dari a invalidnej dochodkyni nie,tam je pes zakopany.A hodit to na Fica je take jednoduche,lebo on ho volil a preto sa jej nedari.

@anonym_c422b2 pani si poctivo ako živnostníčka platila odvody a zákon čo odsúhlasila Vládna Mafia ,jej na tie peniaze siahol .Jej brat svojím volením ,to umožnil.Tiež by si nebola haapy ,keby tvoj manžel a bratia volili,takú stranu ,ktorá by ženám zobrala občianske práva,veď každý má právo slobodne voliť.

anonym_257984
Dnes o 06:03
@anonym_566edc

@anonym_566edc simecka nema osobitnú školu. Treba sa zamyslieť nad dezinformaciami precitanymi na fb. Vymleta hlava nie je ten, co si vyberá ludi vo svojom okolo ale ten, co opakuje ako verklik naučené frázy od fica a spol.

bruno1
Dnes o 06:06
@anonym_257984

@anonym_566edc simecka nema osobitnú školu. Treba sa zamyslieť nad dezinformaciami precitanymi na fb. Vymleta hlava nie je ten, co si vyberá ludi vo svojom okolo ale ten, co opakuje ako verklik naučené frázy od fica a spol.

@anonym_257984 👏👏👏skvelé napísané,no týto ľudia čo sa tvária ako demokrati ...Keď sú pri moci ,to nikdy nepochopia.

anonym_257984
Dnes o 06:06
@anonym_566edc

@anonym_autor a čo si myslíš, že odkiaľ zobral peniaze? Zisti si, aký dlh ten tvoj igor urobil, historicky najvyšší. Kks toto je rozmýšľanie, deti majú viac rozumu

@anonym_566edc ty si láskavo zisti, ake zadlženie urobil Fico za svoje roky vlády v porovnaní za matovicove krátke obdobie. Pozri si, v akej riti sme ako stat teraz a to iba kvoli tomu ze kradne stale viac uz sa tým ani netají. Jedine o co mu ide dostať svojich kumpánov z basy, znemožniť vyšetrovania na svoje zločiny a potom pojde do svojej vily oddychovať. A Ano aj mne sa za matovica žilo lepsie. Je to mozno blázon, ale rodinám nebral a nepodporoval zlodejov a korupciu.

bruno1
Dnes o 06:09
@anonym_257984

@anonym_566edc ty si láskavo zisti, ake zadlženie urobil Fico za svoje roky vlády v porovnaní za matovicove krátke obdobie. Pozri si, v akej riti sme ako stat teraz a to iba kvoli tomu ze kradne stale viac uz sa tým ani netají. Jedine o co mu ide dostať svojich kumpánov z basy, znemožniť vyšetrovania na svoje zločiny a potom pojde do svojej vily oddychovať. A Ano aj mne sa za matovica žilo lepsie. Je to mozno blázon, ale rodinám nebral a nepodporoval zlodejov a korupciu.

@anonym_257984 pekne napísané ,no Trollko zo Súmračnej si plný zadanie.

anonym_257984
Dnes o 06:11
@bruno1

@anonym_257984 pekne napísané ,no Trollko zo Súmračnej si plný zadanie.

@bruno1 dakujem, jedine stastie mam, ze politiku nesledujem lebo mam dost. Velmi ma hnevajú čomu ľudia dokážu veriť a ze si nevedia urobit triezvy názor z faktov. Ved na to ti stačí jeden článok, jedna prechádzka po štátnej inštitúcii kedna korupčná kazua. A oni to nevidia

bruno1
Dnes o 06:12

Všimli ste si ,ako Frco voliči odvážne píšu anonymné príspevky? To na Súmračnej objavili MK diskusie? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

bruno1
Dnes o 06:13
@anonym_257984

@bruno1 dakujem, jedine stastie mam, ze politiku nesledujem lebo mam dost. Velmi ma hnevajú čomu ľudia dokážu veriť a ze si nevedia urobit triezvy názor z faktov. Ved na to ti stačí jeden článok, jedna prechádzka po štátnej inštitúcii kedna korupčná kazua. A oni to nevidia

@anonym_257984 tomu moja babka vraveli ZADUBENOSŤ.

anonym_c422b2
Dnes o 06:14
@bruno1

@anonym_c422b2 pani si poctivo ako živnostníčka platila odvody a zákon čo odsúhlasila Vládna Mafia ,jej na tie peniaze siahol .Jej brat svojím volením ,to umožnil.Tiež by si nebola haapy ,keby tvoj manžel a bratia volili,takú stranu ,ktorá by ženám zobrala občianske práva,veď každý má právo slobodne voliť.

@bruno1 ta posledna cast je pravdiva,kazdy ma pravo slobodne volit,to je cista,cistucka pravda.Ale toto oni chcu,chcu ludi rozostvat a dari sa im to na vybornu.Ked sa rodina dokaze do krvi pohadat a znenavidiet kvoli politike.

Strana
z4