icon

Pomoc kamarátke ohľadom nevery

lila65
1. dec 2016

Ahojte baby. Mam na Vás prosbu..kamoška sa mi nedávno zverila s veľkým problémom a prosila ma o radu avšak ani sama jej neviem v tomto poradiť čo je správne...preto sa obraciam aj na Vás aký mate na to názor a ci sa zhoduje s tým mojim..
Kamoška je vydatá 3 roky a s manželom sa poznajú 7 rokov...na prvý pohľad vyzerali ako ideálny par dlhší čas mali problémy splodiť dieťa avšak teraz sa im to zadarilo a je už v 8. Mesiaci tehotenstva..no nikto nečakal, že za ňou príde jej manžel a oznámi jej ze ju podvadza..najhoršie na tom ze ju podvadzal s chlapom...rok a pol sa s ním tiahol a dokonca sa jej priznal ze bol do neho skutočne zamilovaný zatiaľ čo ju mal rád..avšak si uvedomil ze tu chce byť pre ňu a pre svoje dieťa...no je pravda ze nebyť jeho milenca tak on by sa k tomu ani nepriznal a chcel to s nim dokonca ďalej ťahať aj počas toho co by sa im to dieťa narodilo...na povrch vyplavalo aj to ze mal sexuálny pomer s ďalšími štyrmi chlapmi počas toho co už bol s nou...avšak som si istá ze jej manžel nie je gay keďže má za sebou aj par vzťahov so ženami...myslite si ze po tomto všetkom je možnosť na odpustenie a pokúsiť sa ten vzťah naštartovať alebo by sa mala rozviesť? Chcela by som jej poradiť ale ani sama netuším čo jej na to povedať...dik za každú radu

dorothy77
2. dec 2016

veď o dieťa sa môže starať, byť mu otcom, i po rozvode. Osobne by som sa bála aj pohlavných chorôb, keďže to tým chlapom zrejme strkal do zadku

blairgossip
2. dec 2016

nevies si ani predstavit, akym zdravotným nebezpecenstvam bola vystavená kym s nim spavala !!! kedze on to daval druhemu do zadku! Mala by ist okamzite na vysetrenia! (vystavenie Aidsu brutalne) Urcite by som mu to vzivote neodpustila, taketo ponizenie este s chlapom dokonca!!! a este so 4mi!!bohvie ake choroby nachytali, určite nie

lila65
autor
2. dec 2016

Áno baby mate pravdu so všetkým súhlasím...celé je to zvrátené fakt nechápem ako môže vôbec rozmýšľať nad tým že by s ním možno ostala

gucciok85
2. dec 2016

Podľa mňa: vymyslený prìbeh.

nice202
2. dec 2016

@gucciok85 tiez si myslim alebo je autorka sama"kamaratka". Kedze vsetko pozna tak dobre a doverne.

monyka92
Autor odpoveď zmazal
monyka92
Autor odpoveď zmazal
katka253111
2. dec 2016

Fuuu...akorat som dnes docitala knihu so skoro rovnakou temou... chlap, zena cakajuca dieta a zenin brat, do ktoreho sa chlap bezhlavo zalubil a pustil na uzdu dlho potlacany fakt, ze je gay, aj ked s chlapmi nikdy nic nemal... zaunimava kniha a velmi... nakoniec to skoncilo tak, ze chlap sa sem tam stretaval s tym jej bratom, pisali si...neskor pretrhol na 5rokov uplne kontakty s nim, lebo dal na prve miesto dieta...ale so zenou nikdy nebol stastny a ani ona s nim...boli z nich uz len spolubyvajuci...neskor si ona nasla chlapa a rozviedla sa a az vtedy sa jej priznal...tak kazdy zili so svojim a bolo...

gucciok85
2. dec 2016

"Kamarátka" nahodila zaujímavú tému na MK 😀. Na koľko strán bude tento "reálny príbeh"?😎

katka253111
2. dec 2016

Takze za mna... po prve sa dat vysetrit... po druhe... ak je chlap gay, nikdy im to nebude klapat spolu... ja osobne nesudim zvratenost, nezvratelnost...nech si kazdy strka co chce kam chce, ked je to za jeho dverami... kazdopadne je to na kamoske, nech sa rozhodne...mozno je len bi... otazka znieci vsetky zalety boli pocas ich vztahu? Ci nieco aj predtym? Ako sa k tomu stavia kamoska... ona vie aky maju zivot, vztah... hadam sa poznaju navzajom lepsie nez okolie... okolie si casto mysli ze vsetko je tip top a nikde to tak neni ako to vypada navonok

janinah
2. dec 2016

To ozaj sa pýta čo má robiť? NIKDY mu nebude môcť veriť,NIKDY nebude vedieť,či ju nenakazí....ja osobne by som sa povracala,ak by sama chcel dotknúť..a kukať každodenne na klamára,aby sa mi po byte motal a rozmýšľala kde a s kým sa váľal? to akože čo za život? okamžitý rozvod ,nič iné.....

suve99
2. dec 2016

Tak by som ho nakopala do g......, že by z toho mu nevyšla už ani kvapka....jednoznačne by som od neho odišla a zabuchla navždy dvere...neveru by som možno dáko prekusla, ale nie s chlapom.....fuj, pomyslieť na možné choroby...humusácky sebec....

bruneta880
2. dec 2016

Toto akože vaaaaažne???Už by nebol medzi živými 😒 ...úplný sebecký, vypočítavý, nechutný hajzel, povracala by som sa vždy keď by som sa neho čo i len pozrela!!!Kamoška to v hlave asi nemá v poriadku....toto je úplný vrchol všetkého, neviem či sa žene dokáže ešte viac emocionálne ublížiť.fuj k...t

irusa
2. dec 2016

že je to vtip ????

papricka33
2. dec 2016

@monyka92 😀 že "je to slušný človek"... to hádam nie. Ja si slušných ľudí predstavujem inak

Či uz je to vymyslené alebo nie, je to zvrátené, bez ohľadu na to, ako je dotyčný orientovaný. Pošmyknutie je jedna vec a bohapuste podvádzanie druhá. Je to hajzel, do pekla s takym promiskuitnym roznášačom chorob 😠

monyka92
2. dec 2016

@papricka33 myslela som to ironicky 😁😁😀 vieš sú tu aj také ženušky ktoré sa do mňa obujú ,že som vyburila zbavenie otcovského práva a ani neviem akú má povahu 😁
Zistila som totiž , že v rodinách tichá voda brehy zaplaví 😂😂

papricka33
2. dec 2016

@monyka92 ...som sa už zľakla 🙂

saranca
3. dec 2016

Vydata zena moze 'nezapisat' otca do rodneho listu? Otcom je automaticky manzel aj keby fyzicky nebol...

sensen12
3. dec 2016

no tak toto ma zaujima,ze co robit a hlavne chcem vediet ako to pravne osetrit,aby dieta bolo u nej a taketo pribehy su zial aj realne,takze este raz,ako to pravne vyriesit???

sensen12
3. dec 2016

@papricka33 dobre,a ako to pravne osetrit aby bolo dieta u nej??

katarinapekna
3. dec 2016

Už ozaj nemáš nič originalnejsie na skládke odpadu? Toto je slabe....témy s nenávisťou cudzieho decka vždy záberu😉

sensen12
3. dec 2016

@katarinapekna kto tu nenavidi cudxie dieta,mi to uslo?

sensen12
3. dec 2016

a hlavne ma zaujima,ze to nase sudnictvo zveri dieta aj chlapom,ktori podvadzaju zenu,co ma potom tska zena robit ak ju chlap podvadza,to ma stakym kretenom zostat kvoli tomu,aby jej neodnali dieta najma ked je v mode striedavka??????

lenkaemka
3. dec 2016

Fuuuuuuj by som mu chuja otrhla je to velmi ponižujúce😢

sensen12
3. dec 2016

a to zveria aj uchylovi dieta???

papricka33
3. dec 2016

@sensen12 myslím že šanca že malé dieťa zveria otcovi je mizivá (pokiaľ nie je narkomanka a pod.,)

sensen12
4. dec 2016

@papricka33 naozaj? a este ma zaujima,ze ak urobia sudnoznalecky posudok otcovi,a zistia,ze je psychicky chory,nemozu mu dat striedavku aj tak?

monikaparson
4. dec 2016

Akože čo neurobí? Už nebude viac teplý? Hovadina. Keby to bolo niekedy pred tým, no ok, ale bolo to počas ísť vzťahu, keď spolu plodili dieťa, tak kefoval iného chlapa. Už len tá predstava ma desí a nie, neverím tomu. Teplý je teplý.

bluff
4. dec 2016

Je úplne jedno co budeš radit, ona sa sama rozhodne. Ty ju len podpor a bud jej oporou nech sa rozhodne akokolvek.

pallacinka29
4. dec 2016

Necitala som celu diskusiu, ale napisem svoj pohlad. Mala som suseda gaya - na prvy pohlad bolo jasne, ze je gay. Skamaratila som sa s nim, co som sa napocuvala, ako to v "ich svete" funguje, no mala som dost... Vraj chlapi, ktori sa hladaju, velakrat podvedu, odidu od zeny po porode.
Ja by som poradila rozist sa s nim. Ak to spravil raz, stale ho bude tahat za chlapmi, to je pudove, v tomto su ako zvieratka na urovni prvej signalnej.
Bude to pre nu urcite tazke, ale nebude ani prva ani posledna, co zostane sama s dietatom. Zvladne to.