Pomoc ľuďom v núdzi
Neviete,ci existuje nejaka tema,kde je suhrn ludi,ktori potrebuju materialnu alebo inu pomoc?Napadlo ma,ze urcite poznate v okoli alebo medzi kamaratkami,v rodine ludi,ktori by potrebovali oblecenie,hracky alebo cokolvek ine,co by bolo mozne darovat.Je vela inzeratov,kde zeny ziadaju pomoc,ale urcite je mnoho este chudobnejsi,ktori nemaju kontakt s internetom a nevedia koho poziadat o pomoc.
@katulkaaa24 Môžete mi do IP poslať adresu, kam balíček pošlem.
Dobrý deň, touto formou by sme sa chceli obrátiť na niekoho kto by nám mohol pomôcť. Sme viacčlenná rodina, manželka je po operácií (mala rakovinu maternice) žijeme v zlých sociálnych podmienkach. Nepoberáme žiadne sociálne dávky jediným príjmom sú peniaze, ktoré nám chodia na obecný úrad a tie môžme použiť len na stravu a tým pádom nemáme možnosť kupovať oblečenie a ani kupovať veci do domácnosti alebo na opravu bývania. Preto by sme chceli požiadať o pomoc niekoho kto má možnosť pomôcť nám formou nepotrebného oblečenia, nábytku alebo podobných vecí hlavne pre deti.
Vopred Vám Ďakujeme. Ak by sa niekto našiel prosím napíšte a pošleme tel. číslo pretože nemáme možnosť komunikovať cez internet. Ďakujeme
https://www.ludialudom.sk/vyzvy/4042 Veľmi by som Vás chcela poprosiť kto môžte pomôžte nám. Zo srdca vopred ďakujeme za každé jedno euro.
@deniii741 môžete si podať žiadosť o pomoc aj do Srdca pre deti - www.srdcepredeti.sk/ziadost/uvod
https://www.ludialudom.sk/vyzvy/4285 Velka vdaka srdecne vam Dakujeme.
https://www.ludialudom.sk/vyzvy/4042 Veľmi by som Vás chcela poprosiť kto môžte pomôžte nám. Zo srdca vopred ďakujeme za každé jedno euro.
PROSBA O POMOC PRE TZP DCERKU A JEJ SURODENCOM.DCERKA MA VIAC NEVYLIECITELNYCH DIAGNOZ.JE ONKOLOGICKA PACIENTKA.PODSTUPILA OPERACIU,PRI KTOREJ JEJ ZAVIEDLI DRENAZ-HADICKU Z HLAVKY DO BRUSKA.JE INTEGROVANA V BEZNEJ TRIEDE.MA KRATENE VYUCOVANIE A ASISTENTKU.DCERKA POTREBUJE CELODENNU STAROSTLIVOST.DOPREVADZAM JU DO SKOLY A SPÄT.OCITLI SME SA V KRITICKEJ FINANCNEJ SITUACII DO KTOREJ NAS DOSTAL UPSVAR V SNINE.1.7.2016 MI ODNALI OPATROVATELSKY A KOMPENZ.PRISPEVOK KVOLI TOMU,ZE MI PONUKLI PRISPEVOK NA AUTO,KTORY MI ZAMIETLI.DCERKA CHODI NA KONTROLNE VYSETRENIA A NEZVLADA CESTU HROMADNYMI PROSTRIEDKAMI VO VACSOM POCTE LUDI..DALA SOM TO NA PRESETRENIE A PRISLO MI VYJADRENIE,ZE DCERA MA NAROK NA OPATROV.,KOMPENZ.A A PRISPEVOK NA AUTO.PRETO VAS PROSIM Z CELEHO SRDCA O POMOC POKIAL SA NASA KRITICKA SITUACIA DORIESI.ZA POMOC VAM VELMI PEKNE DAKUJEM. http://www.ludialudom.sk/vyzvy/3482
Krava ja mam vazne chore dieta .Raz sa ti vrati.
Ked nieco citate,tak poriadne a nie pomedzi riadky.
danielka odporucam vam aby ste tu im nic nepisali .zazila som to iste.necham vam svoju melovu adresu ozvite sa mi.margaretka.serenceova@gmail .com
mam tu odkaz pre jednu pani pisali sme si vsetko sa mi vimazalo neviem ako skuste sa mi ozvat
@fidka79 ako ste si mohli prečítať nikto Vás niežiadal o peniaze bola tu prosba o oblečenie aj to o nepotrebné nie nové "čísla" ako ste nás nazvali bol dôvod že syn nevedel dochádzať do školy pretože sme nemali ani poriadne ani na jedlo a nie to ešte na cestovné. A keby sa dalo pracovať tak by sa pracovalo ale nie každému sa podarí nájsť si prácu ihneď. A o peniaze Vás naozaj nikto nežiadal preto si skúste niečo prečítať poriadne a nie medzi riadky a neposudzovať situáciu keď o niečom a niekom neviete nič.
@srdcepredeti Ďakujem za radu 🙂
Nic si z toho nerobte.Mozno to raz zaziju aj ti,ktori neboli v takej situacii a nezazili to.Ja sa staram o TZP dcerku,ma kratene vyucovanie,integrovana,ma asistentku.Odnali mi opatrovatelsky,ale dala som na presetrenie na komisariat ochranu TZP deti,tak mame narok a musia to vyriesit bo pojde to az na sud.No ak niekto nepozna situaciu inych,tak nech nikoho neposiela pracovat.
@fidka79 do prcic.to nechapete ze ma choru dcerku ktora potrebuje opateru.ako mozte sudit ked nepoznate situaciju.hambite sa.ste jedna bezcitna.mozno byvate v prepychu peniaze vam nechybaju tak sudite inych.raz sa vam zivote vsetko vrati .pan boh je nenahlivi ale pametlivi.boh hovori co urobite jednemu z vas ako keby mne ste to urobili.v kazdom cloveku mate vidiet jezisa tak ako keby vas jezis prosil.
Chcem vás poprosit o pomoc velmi si to važime každu pomoc aj zdilanie našej výzvy https://www.ludialudom.sk/vyzvy/4285
ak pomoc potrebujete ale chcete pomoct, pridajte sa k nam 🙂
pise ze ma choru dcerku onkologicky.precitajte si prispevok z 9.3.2017
@hoblinka13 pekny den prosim neviem ci pisem spravne,nakolko moc neovladam internet a ani ho nemam.chcem sa opytat ci neviete niake byvanie lacnejsie ale poctivo platene.presla som skoro vsetkymi krizakmi ale kde su spolocne soc.zar.mam problen s 9r.dcerkou ktora bola od svokra zneuz.tazko sa mi o tom pise ale som bez rodicov akejkolvek pomoci s 5-timy malymi detmi a 2 dosp. Najstar.dcera sa uci na vys.univ. pravn.je najl.studentka.snazim sa vychovat svoje deti ako si zasluzia az na financie.v zivote som nikoho neprosila iba pomahala ale kvoly detom sa ponizim a uprosne prosim za hocijaku pomoc.byvam v prenajme v dvogars.za 480eur a uz som sama a neviem kde a u koho hladat pomoc.prosim ak by ste o niecom prosim napiste ci zavolajte a kludne aj dojdite,presv.sa na vlastn.oci.nechcem zneuzit dobru volu ludi tak kludne mi zavol.a dojdite moje tel.0940 957707 vopred kazdemu s dobrym srdcom dakujem aj za moje deti s pizdravom natali
Kebyze mam ja 7 deti.....tiez by som musela chodit po zobrani ! Mam pravdu ? Ach jaj, len skoda tych deti....tiez budu tak zit :(
Kolko smutnych osudov ☹
No veru ale 2su uz dospele chcem ich vychovat poriadne tak aby nedopadlu ako ja.najstarsia chodi na vysoku na pravo je najlepsia studentka a nehovoriac o krase.vlastne vvsetky su krasne a potom ze ich nerodte???😇ale ta uz je na tom lepsie ako ja co jej prajem len tiez ma dost vydavov,hrozne uch milujem su moj zivot a vobec to nelutujem len ze nemame rodicov my!😢
@nataliachbergerova
Napíšte mi do sukr.spravy,odkiaľ ste a čo presne potrebujete, teda ako by som vám mohla pomôcť.
Pekný vecer
Dobry den ..ak sa este najde niejaka pany ktoa rada pomoze mne a mojim dcerkam..som slobodna mamina ..poberam len robocovsky prispevok, s toho platime najom a sotva nam ostava na dobru stravu...nemam na nove oblecenie .Mame len stare ktore je uz dost nosene ..mam dve dcerky ktore nemaju ziadne pekne oblecenie a ziadne hracki ..je mi to velmi luto ze im nemozem urobit radost.Moja prva dcerka chodi do skoli nema niejake nove oblecenie ..velmi ma trapi ako mi stale hovori co jej mam kupit.,ako sa jej pacia veci ktore maju jej rovesnícky.
Pevne verim ze sa najde niejaka mamicka ktora ma vie pochopit v akej situacii prave som...Vopred Dakujem

@klariska1 ahoj, ďakujem veľmi pekne. Myslím,že bude rada za každú jednu vec. Potrebuje vlastne všetko. Rýchlo rastie a na nove oblečenie peniažky nemá ☹Ešte raz vďaka