icon

Pomoc od partnera

meyby
27. nov 2022

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať , či Vám muž pomáha v domácnosti, a či je sam iniciatívny alebo je mu potrebne všetko povedat čo má urobiť, ďakujemza odpovede

Strana
z2
jajanka31
27. nov 2022

@meyby robí všetko sám.. náplní mycku, vyberie mycku, náplní pracku,vyberie pracku, povysava, umyje aj okná, aj prach utrie a veľmi rád vari, umyje aj kúpeľňu.. ale zas ma chybičku nechce vyhadzovať staré veci.. 🙂 mam podozrenie ze ma viac topánok než ja .. do toho ho musím nútiť aby konečne niečo vyhodil ..

nicegirl369
28. nov 2022

@meyby nepomaha. Podiela sa na chode domacnosti, ktoru spolu zdielame. T.j.povysava, vytrie, vylozi umyvacku,… aj on aj ja. Podla toho, kto ma cas. Jasne ze ja varim aj zehlim vacsinou ja, lebo som na rodicovskej a on pracuje. No nema problem si ozehlit koselu, ked nestihnem ja.

malacibulka
28. nov 2022

Nepomaha. Domace prace zdielame. Poziadal ma aby som mu povedala co ma robit, pretoze on "nevidi", co treba. Funguje to, aj ked s obcasnym hromzenim.

jajanka31
28. nov 2022

@malacibulka ze nevidí🙂 to je dobre.. to aj môj niekedy nevidí... 🙂 hlavne deravu ponozku ktorú treba vyhodiť...

malacibulka
28. nov 2022

@jajanka31 alebo vcerajsie trencle na zemi :D

babulkomale
28. nov 2022

@meyby bohuzial, ziadny muz nam nechodi pomahat, vsetko robime my s manželom a podla veku zapajam aj deti. Obcas pride pomoct kamarat s tazsimi pracami kde treba viac ruk naraz a manzel pomoze zas jemu - to sa tyka odbornych prac okolo zvierat alebo elektroinstalacie.
Ale v domacnosti by som privitala tohto:

natalala
28. nov 2022

@meyby ja to vnimam tak, ze pomahat v domacnosti mi moze upratovacka alebo niekto, kto tam nebyva. S manzelom nyvame v domacnosti spolu, cize to ked umyje okna/riad, vynesie smeti nie je pomahanie mne ale staranie sa o pristor v ktorom aj on zije. Ked som bola na materskej/rodicaku vacsinu veci som robila ja, lebo som na to mala cas a bolo mi blbe muzovi strcit vysavac do ruky hned ako prisiel z roboty, vtedy mi ovela lepsie padlo, ze sa pohral s malou, zobral ju von alebo inak sa jej venoval.

elalala
28. nov 2022

Pomáha. Stará sa o zvieratá (2 mačky, 1 pes), keďže som tehotná, ani poprosiť ho nemusím, povysáva, prejde s parným mopom....rád varí, ja varím len sporadicky...čo nemá rád je umývanie riadu, umývanie kúpeľne...ale keď ho poprosím, spraví všetko...keďže mame veľký dom, upratovania je dosť... vždy mi pomôže, nikdy na to nie som sama 🙂

Strana
z2