Pomoc po operácii pre osamelého otca závislého na alkohole
Ako sa zariadiť keď môj otec (69r) ktorý je závislý na alkohole vdovec si minulý týždeň zlomil stehennu kosť a 3 dní po operácii ho prepustili domov kde žije úplne sám a ja žijem úplne mimo ďaleko od neho sama takisto vdova z deťmi malými (6,8r starší chlapec autista)žiť sa s ním tam nedá úplne nevyhovujuce podmienky pre deti,a je agresívny,a teraz je doma sám nemôže sa pohnúť susedia ho počujú kričať je na zemi spadnutý na zemi , potrebu pod seba, nedokáže sa pohnúť má veľke bolesti ,ja som tam až zdiaľky cestovala k nemu domov pokiaľ boli deti v škole škôlke vypestovala všetko,vydezinfikovať , včera som tam bola tiež druhý deň prepusteny z nemocnice zase bol spadnutý, nedalo sa ho zdvihnúť nepíje, neje nemá žiadne lieky od bolesťi a tam kričí dneska sú deti doma zo školy nechcem tam tu diaľku za ním chodiť nemám auto, brata má ten mu nepomôže, včera som utekala až obvodnej dr jeho len do jedenástej ordinovala ako postupovať nemá nikoho ,do nemocnice ho späť nemôžu vziať , nie sú doliecovak,obvolala som hospice,domy opatrovateľských služieb nepomohli mi treba si dať žiadosť, hospic s tím nič nemá pokiaľ nemá rakovinu, aspoň aby mu poskytli nejaké lieky opiáty aby sa mohol aspoň pohnúť ...je ti strašné trápenie, ešte je aj agresívny praje mi smrť ,že som sa nemala narodiť ,lebo sa s ním nedá pohnúť keď sme sa ho snažili aspoň zodvihnúť a dať ho sadnúť a dať plienky a človek robil čo sa dalo aby mi pomohol aj suseda som zavolal a aby mi pomohol a keď bol takto agresívny radšej odišiel aj ja odtiaľ z plačom.... Ja naozaj neviem na som v tomto bezmocná, veď s ním sa nedá len kričí všetko odmieta jesť piť, zdvihnúť sa atď...

Keď sedí v bolestiach na zemi a kričí, vtedy pomoc odmieta????
Okrem aktuálneho stavu po operácii, kým sa nezotavi, má on primárnu diagnózu a to neliečenu. Alkoholizmus.
Určite má abstinenčné príznaky, alkohol mení osobnosť človeka. Agresivitu má z dlhodobého konzumu alkoholu.
Má mnoho toho nelieceneho, a pomoc odmieta.
Ti asi nepomozes.
Choď za starostom, a oboznam ho o stave tohto občana, aby mal vedomosť. Ty žiješ ďaleko. Zrejme tvoje možnosti pomoci nebudú ideálne.