icon

Pomohlo by svokre, keby dostala šteniatko?

27. feb 2025

Začnem hneď z ostra a narovinu, svokru som mala rada kým som neporodila lebo jej naozaj doslova preplo.
Je závislá na vnukovi , nebudem písať čo hovorí a čo robí lebo nemám toľko času ale chcem sa spýtať či by podľa vás pomohlo keby sme jej kúpili šťeniatko ? Aby mala nejakú zábavku lebo sa len nudí a potom otravuje život nám.

Strana
z2
stellarstar
27. feb 2025

Kúp jej mačku 🙈

colsami
27. feb 2025

Stenata sa z takychto dovodov nekupuju. A nie pomoct to nemusi. A este aby Ti pes neostal na krku, alebo ona so psom nonstop u vas.
Nic viac nepises kedze nemas cas, takze nic viac sa neda poradit.

jaskolka
27. feb 2025

No z týchto informácií naozaj sa nedá nič poradiť... Má vôbec vzťah k zvieratám? Veď nič bližšie nepíšeš...

autor
27. feb 2025

Aha a ešte som zabudla napísať, už viac krát sa stalo že namiesto starká sa oslovila maminka, chytí si vnuka na ruky a namiesto “starkin miláčik” povie maminkin miláčik alebo naposledy že joj tie krásne ústočká maminkine.
Chápete ? Prepnuta totalne . Veď ona je starka a nie maminka.
Stalo sa to asi 5-6 krát. Keď to nabudúce zase začujem mám sa ozvať ?

hylary
27. feb 2025

A tvojmu mužovi to nevadí? Že sa jeho matka pomiatla?

mimi3008
27. feb 2025

Uz davno si sa mala ozvat...pri prvom raze

stellarstar
27. feb 2025

A ty koľko máš rokov autorka ze nevieš buchnúť na stôl otvoriť ústa a povedať jej??

autor
27. feb 2025

@hylary ja neviem či si to vtedy neuvedomí alebo prečo nič nepovie ale určite to počuje aj on, je to choré však ? Je mi trápne niečo povedať lebo nechcem konflikty 😞

gribka1
27. feb 2025

Začať obmedzovať, nedá sa? Žijete spolu?

autor
27. feb 2025

@gribka1 nežijeme ale volaju spolu každý deň a počujem ako hovorí aj do telefónu (videohovor) že maminkin miláčik že sa pomýli ale neopraví sa potom a keby sa to stalo raz tak poviem okej ale ako vravím už aj 5-6 krát som to počula

colsami
27. feb 2025

"Je mi trápne niečo povedať lebo nechcem konflikty"

Tak sa to nauc, lebo ked budes strkat hlavu do piesku a nenaucis sa slusne komunikovat aj neprijemne veci, nebude to robit do buducna v Tvojej rodine dobrotu.

stellarstar
27. feb 2025

Ak nechceš konflikty tak sa nauč sa tým žiť 🤷‍♀️ bud to zmeníš alebo necháš tak

nika23t
27. feb 2025

A nemyslí to tak, že akože Tvoj miláčik? Moja mama tak hovorí mojej najmladšej, že je mamina láska. A myslí tým mňa ako mamu.

nattyond
27. feb 2025

Daj viac podrobností, možno ti budú vedieť poradiť baby s podobnými skúsenosťami 😊

gribka1
27. feb 2025

Tak máš len málo možností, ak chceš mať dobré vzťahy. Môžeš na to reagovať s veľkým úsmevom, stále ju takto opraviť. Možno sa týmto štýlom neurazí.

autor
27. feb 2025

@gribka1 mám ju opraviť ako ? Dajte mi tipy 🙏🏻😄 napríklad že “nie náhodou starkin?”

eliska13
27. feb 2025

Veď môže byť maminkin miláčik nemyslí teba?

autor
27. feb 2025

@nika23t nie nie , ona myslí seba

personality
27. feb 2025

Toto zial sa deje často. Myslím, že čoskoro ju nie, ze nebudeš mať rada, ale aj horšie.

autor
27. feb 2025

@personality ale prečo im takto prepne? Som z toho veľmi smutná mala som ju rada a tak strašne sa zmenila a brutálne lezie na nervy

autor
27. feb 2025

@eliska13 nemyslí mňa , na 100% myslí seba

personality
27. feb 2025

Nemyslím, že prepne. Videla si ju predtým s nejakym bábätkom?

gribka1
27. feb 2025

Áno, každú poznámku s ktorou nie si ok, opráv. Milo, nenásilne. Akože bábu povieš, pozri ako ťa babka ľúbi akoby ti mamka bola... Neviem, ťažko radiť, lebo ja som reakčná, zo mňa vtedy niečo vylezie v tom okamihu😂

autor
27. feb 2025

@personality nie prečo?

basska_b
27. feb 2025

To je jej prve vnuca, ze? Z neho su vsetci zblazneni a potom ked zacne vrieskat a hadzat sa o zem v 2 rokoch, uz nebude zaujimave. Takisto nebudu ani dalsie vnučatka. Muz vola svoju mamu maminka? Myslis, ze mysli seba? Sak nech sa vyšanti 😃 uz aj horsie som pocula, ze salamovym rozkom chceli krmit, za ruky tahali, nech sa uci chodit, zobrali na ruky a hovorili "maminka ta nechce, vidis" a pod

personality
27. feb 2025

Obávam sa ze budem rovnaká 😀 bábätka zbožňujem je jedno ci som mala 12r, ci su moje... A na starobu sa budem určite ešte viac tešiť z nich. 😀 ved ju nepocuvaj nech si omiela mamickin milacik, ved to nie je nič zlé. Babo tomu nerozumie.

personality
27. feb 2025

Lebo by si vedela aká bude skôr ako by si porodila.

maryetta
27. feb 2025

Je to prve vnuca predpokladam... tak sa mozno nevie zmierit s tym ze je uz "stara" mama/resp babka.
Pripadne sa tym vracia do minulosti a predstavuje si seba so svojim dietatom. Ktovie.

personality
27. feb 2025

Na bábätka sú mamičky citlivé hlavne na to prvé. Neboj sa keď bude mať 10r aj sama ho vysupujes k babke nech si s ním robí čo chce, aspoň že budeš mať pokoj. 😀 Nech si decko poradí samé. 😀 Možno aj toho decka budeš mat dosť 😀myslím tak ze na par hodín ho pošleš aj do pekla 😀

personality
27. feb 2025

Inak mne sa po pôrode zmenil muž, kým nebolo dieťa sme si celkom rozumeli a až potom sme mali konflikty, každý mal inú predstavu co s nim robit, ako sa mu venovať, ako obliekať, čo mu dávať jest, ako sa s ním učiť. 🤷‍♀️Takže môže to byť aj horšie. Žiaľ až takéto situácie v živote ukážu realitu.

Strana
z2