icon

Pomohlo by svokre, keby dostala šteniatko?

27. feb 2025

Začnem hneď z ostra a narovinu, svokru som mala rada kým som neporodila lebo jej naozaj doslova preplo.
Je závislá na vnukovi , nebudem písať čo hovorí a čo robí lebo nemám toľko času ale chcem sa spýtať či by podľa vás pomohlo keby sme jej kúpili šťeniatko ? Aby mala nejakú zábavku lebo sa len nudí a potom otravuje život nám.

Strana
z2
simca06022011
27. feb 2025

pocuj, pokym ti nevytrhne dieta a neuteka s nim do tramtarie.. tak riesit par takychto osloveni, je zbytocne :D fakt si za to nekaz naladu, vztahy ani nic.
Presne je to o tom, ze ako mama, si rproste nasponovana teraz, je to tvoje babatko a "tutka sa s nim ina zena"... ale skus to predychat. Je to babka, tesi sa, toto je kratke obdobie a prejde ako voda... si uvedom, ze dnes je to rarita uz mat aj taku ozajstnu babku 🙂 Ja som zazila reci typu, mala ta nebude chciet, ked bude vacsia, alebo slaninu jej pchali ako par mesacnej, z ruk mi ju neustale driapali, usla mi s nou ku kamoske, ked som odisla na wc... fakt nadych vydych :DDD aj horsie by to moholo byt.
Nebyvate spolu = nebeha ti tam denne, nemusis nic riesit. Ty s nou nemusis ani telefonovat, ak s nou telefonuje muz, vobec nemusis riesit :D A inak tiez som xkrat pocula vyrazy maminkin milacik, pokladik atd... od babiek, ludi okolo... to vobec nemusi mysliet na seba :DDD

maryetta
27. feb 2025

@personality presne tak. Sama i na sebe vidim a aj budem tvrdit ze dieta preveri kazdy vztah.
Aj celkovo sa samotna situacia zmeni. Aj muz. Aj zena.
Casto ked tu citam diskusie a potom bac komentar-a predtym taky nebol? Nooo nie nemusel byt taky. Lebo bola ina situacia.

nika523
27. feb 2025

To čo za nápad kupovať šteniatko? Čo s ním potom keď ho nebude chcieť? Šteniatko nie je vec ani hračka, problémy so svokrou rieš ináč ak ti niečo vadí tak jej to rázne povedz

ukulela
27. feb 2025

Nehovorí to stále. A ani každý deň. Je to preklep, prerieknutie. Ja mám 2 deti a niekedy si pomylim ich mená. Preplo mi? Chcem ich vymenit? Mám jedno radšej? No nie, pomýlila som sa a svet sa točí ďalej.... Ty nafukujes a hyperbolizujes.

janetinka27
27. feb 2025

Ahoj a ine ti na nej nevadi? Lebo toto mi nepride nic hrozne.ved ona je stara mama. A ja si ani nemyslim, ze ona hovori o sebe, ze ona je ta mama. Ona moze pouzivat aj oslovenie ockov milacik, ked tam bude pritomny otec.
Myslim,ze je do babatka zalubena a tymto mu len pripomina, ze je lubene.

hopsas
27. feb 2025

Nepomohlo.

ghoul_
27. feb 2025

Pri prvom raze si to mala okamžite zatrhnut

kikusahoj
28. feb 2025

Neviem,ci kupa steniatka je dobra volba. Treba mysliet nato,ze pes sa dozije minimalne 10 rokov-nedajboze svokra umrie a pes ostane vam. Potom treba riesit aj veterinara-vakcinacia,pripadne choroby. A co sa maleho tyka-svokra sa mozno len tesi malemu. Skus sa s nou normalne porozpravat,slusne ju upozornit. Mozno to ani nemysli tak ako to vyzneje.🙂

xena_
28. feb 2025

Hlavne nikomu nekupuj šteniatko, mačiatko, ani žiadne iné zviera, ak ho vyslovene nechce.

susannnsusan123
28. feb 2025

ja len toto citam a mne sa normalne tlak dviha a noziky otvaraju vo vrecku 😂😂😂😂 Ty si co, otvor usta a poriadne jej naloz. Je vo vasom byte / dome, tak odtial potial. Nieco podobne som mala, a tu treba razne zakrocit ci sa to muzovi paci alebo nie. Treba jej jasne urcit hranice. A do buducna by som s nou decko nenechaváa osamote, keby neviem co
bolo. Moje dieta kvoli pdoobnym reciam, uz neznasa babku, lebo ho recami typu ,ty tu budes u mna byvat..” tak znechutila, ze on ani nevie pomenovat preco vlastne ju nema rad, posledne 2 roky a to ma uz takmer 5. Posledne co ho druhyrat stratila, skoncilo takym fiaskom, ze sme uz zhodnotili, ze ona ho strazit nebude, radsej dostaneme vypovede v robote, alebo hocikto cudzi postrazi ako ona!!! ZACNI TO PROSIM TA RIESIT KYM NIE JE NESKORO A CIM SKOR TO POCHOPITE VSETCI,
tym si skor usetrite konflikty vyustene do obmedzeneho stretavania sa nasilu. 🙂

susannnsusan123
28. feb 2025

@susannnsusan123 strazila* oprava

tamtumdo
28. feb 2025

Moja svokra povedala môjmu synovi asi 4-5 r. mal...že keď tu nieje mamka,ja som tvoja mamka....volaj ma mamka....🤦syn jej to našťastie vytmavil hneď...len doma mi povedal,že babka mi povedala,že ju mám volať mama🤯

kristin00062
28. feb 2025

To mi pripomenulo moju svokru, keď sme boli v parku a stretla tam svoju kamošku tak malého prestavila ako svojho syna. Vtedy som to ešte neriešila ale časom začala byť fakt divná. Stupňovali sa stupídne pripomienky ku kojeniu, ku mne ako matke a celkovo. Posledná kvapka bola keď som k nej prišla, malého mi zobrala, povedala mi že mám ísť preč a pred nosom mi zabuchla dvere. Hneď telefonát mužovi a ten ju tak dodrbal, že odvtedy je ako vymenená. Takže sprav si poriadok hneď pri prvej príležitosti, lebo pani svokra bude zvyšovať kadenciu.

bielasovicka
28. feb 2025

A nemysli to na teba ze hovorí maminkin miláčik,? Možno hovorí o tebe keď takto hovorí.

wolf_
28. feb 2025

Preboha len šteňa bez predchádzajúcej dohody nieee... Treba sa naučiť asertívne ozvať a vykomunikovať si to.

loliki
28. feb 2025

Možno ty to prehnane prežívaš. Máš svokru, ktorá sa zaujíma o vnúča, buď rada.

dobryden
1. mar 2025

Ja by sim ju opravila v zmysle,nepomýlil ste sa,mysleli ste babkin miláčik,nie?

ekira1
1. mar 2025

Toto by si snáď šteňaťu nespravila.. keď to počuješ, tak jej pritakávaj, áno si môj miláčik, áno, máš moje ústočka.. rýchlo sa spamätá. Moja svokra zas všetkých otravovala na koho sa vnučka podobá, že je celá ona 🙄 a samozrejme nevyžiadané rady ako sa mám starať o dieťa, ako kŕmiť, obliekať atď. Pretože ona to tak robila, tak to tak mám robiť I ja 🙄

personality
2. mar 2025

Ty by si vymenila svoje dieťa za šteniatko? Nie? Lebo ani ona nie. Jej nejde o šteňa, ale o bábätko.

Strana
z2