icon

Pomsta manželovi

21. mar 2023

Zdravím, možno to vyznie trochu detinsky ale manžel má neskutočne vytočil a nechcem to nechať tento krát len tak. On je spokojný s ignoráciou aspoň má svoj pokoj. Aké máte overené taktiky na mužov?

terezka1947
22. mar 2023

@h2 či karma,či božie mlyny je to jedno. Dobehnú nás skôr,či neskôr dôsledky nášho konania,či skutkov.

h2
22. mar 2023

@terezka1947 Dôsledky nášho konania za karmu nepovažujem. Keď niekto spácha trestný čin a ide za to do väzenia, to nie je karma.

h2
22. mar 2023

@jj298 Prepáč, ale aký má potom zmysel to, čo robíš, keď tam tú hubku miliónkrát zabudneš nechtiac, že potom miliónprvýkrát, keď konečne nezabudneš, ale náhodou ťa muž naštval, tak ju tam naschvál dáš?

terezka1947
22. mar 2023

@h2 to je jedno ako to kto volá,dôsledky našich činov rozhodnutí,slov nás doženu. Nemusí to byť iba trestný čin,môže to byť čokoľvek.

jj298
22. mar 2023

@h2 uprimne ziadny. Ako som pisala..je to moja zla vlastnost, ze potrebujem mat posledne slovo. Je to pre mna bodka.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
777januska777
22. mar 2023

@jj298 ja som rovnaká 😀 ale u nás je to o kvapkách na podlahe, ktoré neutriem 😀 no co uz som detinska neviem si niekedy pomôcť. Vzdy som bola pomstychtiva, ono sa to vekom dosť zlepšilo, ale stále to tam je. Ano vždy som obdivovala tie ženy nad vecou, tie co boli v každej situácii dámy, no ja taka nie som, budem cely život mierne detska co uz 😀

katka700
22. mar 2023

Neviem čím ťa vytočil a ako často sa to stáva. Tichá domácnosť je blbosť. Muži často nevidia čo všetko ženy robia lebo sú z mama hotelu zvyknutí a berú to ako samozrejmosť. Sprav niečo pre seba. Napríklad si uvar jedlo ktoré máš rada ale nevarís ho lebo jemu nechutí. Keď sa bude pýtať prečo, s úsmevom odpovedz že si na to jedlo mala chuť a ďalej nevysvetluj. Keď ti pripomenie že on to jedlo predsa nemá rád tak mu navrhni nech si uvarí niečo iné alebo objedná donášku.
Alebo si chod zacvičiť, s kamarátkou na kávu a neostane čas na žehlenie jeho košeli. Keď začne pindat tak s úsmevom povieš prepáč nestíham , žehliaca doska a žehlička sú v skrini. Začni sa vo vzťahu správať trochu ako chlap - nesnaž sa mu vo všetkom ulahodit a rob veci tak aby vyhovovali tebe, budeš spokojnejšia.

jj298
22. mar 2023

@777januska777 och to si teraz koledujes za oznacenie utlacanej a manzel bude tyran😀 inac bohvie kolko zien (rozumej tyraniek) vyzaduje napr sklapanie zachodovej dosky a tiez ich mierne rozhodi/ nepotesi/ trochu nastve, ked ju zase necha zdvihnutu.
Ale tu je asi kazdy dokonaly, vie vzdy maxilane primerane a spravne reagovat, nema ziadne chyby a vztahy su po cely cas bezproblemove a nalada vyborna. Vsak to je nonsens.

h2
22. mar 2023

@terezka1947 Ale ja nepíšem o dôsledkoch našich činov. Ten trestný čin bol len príklad. Mala som skôr na mysli také tie náhody, že niekto je na niekoho zlý a následne sa mu stane nejaký úraz, alebo utrpí nejakú škodu, či stratu. Proste niečo, čo s jeho činmi nesúvisí, ale niektorí ľudia si aj tak povedia, že to má za to a karma ho dobehla.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
22. mar 2023

@jj298 No ale ved si to uz chcela nechat tak, tak preco to zase vytahujes. Ospravedlnila som sa.
Donutila si ma sa zamysliet. Uz asi hodinu tu uvazujem nad tym ci je nieco co robim preto aby som nerozhodila manzela a neviem prist na jedinnu vec. Mozno mi na nom vobec nezalezi, kto vie? Da sa to aj tak vysvetlit.
A tak sa pytam muza ci on robi nejake veci aby on mna nerozhodil a tiez nevedel na nic prist, alebo sa neodvazil povedat😀. Vsetky veci co mi mierne vadia ako zachodova doska, hubka na umyvadle (ja ju mam rada odlozenu lebo je to skarede), rozhodene topanky v predsieni si sama upracem a nikdy pri tom nesomrem a tak isto som este nezazila ze by on nieco urobil a pri tom na mna somral. Toto robenie veci len preto ze to vadi partnerovi je pre mna uplne nepochopitelne.

jazula
22. mar 2023

@jj298 Ja manžela chápem, hubka v dreze sa furt namočí a zababre a potom je fujky na dotyk 😂. A tiež u nás nie je nikto utláčaný ani týraný 😉. Ale za seba musím povedať, že mi ešte nenapadlo, keď ju upratujem po priateľovi, že by to mohla byť “pomsta”, musím sa ho na to opýtať 😁

h2
22. mar 2023

@zoro9836 Žiadne "Božie mlyny" neexistujú. To si len ľudia vymysleli, keď sa nevedeli dočkať spravodlivosti, či odplaty za nejakú krivdu.

777januska777
22. mar 2023

@andreatytler no pre mňa nie. Ono možno mas šťastie ze ste s partnerom asi veľmi kompatibilni. Ale verím, že veľká väčšina ludi to tak nema a musi robiť tie male ústupky v sebe. Také tie male darčeky co potešia druhého. Niečo ako keď muž daruje zene kvety, len preto lebo ju to poteší a jemu je to jedno.

jj298
22. mar 2023

@andreatytler tak vy ste asi dokonali ludia co tvoria dokonaly par. Som rada ze si sa ospravedlnila a dakujem. Ak naozaj dokazes robit dookola to iste po ostatnych aj ked ich poziadas aby to robili tak a tak a ani raz pri tom nezasomres mas moj obdiv.

oli18
22. mar 2023

@h2 ja neverim len tak na hoci co. Ale toto sa potvrdilo vo viac pripadach, ze karma zauradovala. Mozme to nazvat aj nahodou , ved nahoda je blbec.Na jeden pripad cakam, zatial nic 😄

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
22. mar 2023

@oli18 No daj nejaké tie prípady, naozaj by ma to zaujímalo.

h2
22. mar 2023

@zoro9836 Pokiaľ je to dôsledok, tak to nie je karma. Mala som na mysli také naozaj nesúvisiace náhody.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kikus7
22. mar 2023

@h2 Ja som mala priateľa a to, čo on robil mne, presne to isté sa mu vrátilo s inou (hneď ďalšou) babou. Takže ja verím, ze karma mu to vrátila a priznal to aj on, keď sme po čase spolu hovorili. A pritom nebol nikdy taký typ, ktorý by veril v karmu a pod.

h2
22. mar 2023

@zoro9836 Lebo keď ti niekto ublíži a ty mu za to dáš facku, tak mu to nevrátila karma, ani Božie mlyny, ale priamo ty. "Karma" by bola, keby si to nechal tak a následne by dotyčného napríklad zrazilo auto.

h2
22. mar 2023

@kikus7 A čo konkrétne to bolo?

oli18
22. mar 2023

@h2 Je to na dlho. Niektore veci aj z mojej blizkej rodiny. Ja mam uz dost rokov, preto vela veci mam zo zivota. V mojom veku budes mat aj ty a zmenis na mnohe veci pohlad prave pod vplyvom preziteho.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
22. mar 2023

@oli18 Tak ja už tiež nie som práve mladica. 😂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
evelyn246246
22. mar 2023

.. daj mu vypit šaraticu :D

h2
22. mar 2023

@zoro9836 Už sa mi to nechce 50x opakovať. Nejde o dôsledok správania, nejde o častice vo vesmíre, nejde o "všetko so všetkým súvisí". Ide o dve absolútne nesúvisiace udalosti.