Pomsta mužovi

valik111
1. máj 2021

Ahoj.
Ráno keď malý ešte spal,tak som si listovala po nete a začítala som sa do príbehu kde sa žena pomstila mužovi 😁 dobrý príbeh a tak som hľadala nejaké podobné príbehy, zážitky,no nič som nenašla. Nie je tu nejaká taká skupina? Ak nie,tak dajte vy z realu s akou pomstou ste sa stretli...

nikca_123
1. máj 2021

@valik111 pomsta je sa nemstit 🤭 moj pohlad.

oli18
1. máj 2021

Ani nie s pomstou, ale s karmou som sa stretla rovno v sirsej nasej rodine. Od vtedy na nu verim.

sirka9
1. máj 2021

Pomsta nic nevyriesi podla mna.

kittykat22
1. máj 2021

Pomsta - strata casu. Preco sa zaoberat clovekom s ktorym uz nebudes mat ziadne pekne zazitky a dobre straveny cas? Ani omylom ...

cacianka
1. máj 2021

Autorka sa pýta na príbehy s pomstou, nie názory.
Mne spominala bývalá kolegyňa, ze ich dlhodobo deptala vedúca. Nedalo sa s nou slusne ani nijako dohodnut , riesit , vysvetlit. Tak jej naliali gutalax do kávy.
Cestou domov musela vystupit z mhd a ísť do kríkov...

moonlight1210
1. máj 2021

@cacianka s liekmi (aj volne dostupnymi) by som ako s pomstou neexperimentovala. Znie to ako dobra sranda. Ale nahodou bude dany clovek na nieco alergicky a z pomsty bude akurat hlava v smutku a riadna hanba vsade.

lesana25
1. máj 2021

@cacianka podobné mi rozprával jeden známy. V byvalej práci neznášal ich upratovačku, resp. ona mala na neho blbe reči,tak jej nalial gutalax do paradajkovej polievky a ona sa posrala v električke. Natieklo jej to az do čižiem a musela ich vyhodiť.
Do akej miery to bola pravda už neviem.

cacianka
1. máj 2021

@moonlight1210 nerieš. Hanbu mala vedúca, ked musela otrcit riť na sídlisku.ona to normalne priznala ze co sa jej stalo.
A baby sa nikdy nepriznali.

miadi
1. máj 2021

Pomsta ze urobis zle druhemu je primitivna. Naj pomsta je tvoj uspech. Ked ti Niekto povie ze si skrata tak zo seba urobis kocku az mu padne sanka no ty onho nezakopnes. Povie ze si hlupa a ty vymyslis nieco genialne.. povie ze to nedokazes a ty to dokazes a s usmevom si zijes svoj zivot mimo neho ten clovek neexistuje. Tvoje stastie je naj pomsta a mala by si na nom pracovat koli sebe nie koli tomu cloveku Ta pomsta je len ceresnicka na torte.

moniika268
1. máj 2021

@cacianka tak to je fakt choré keď niekto toto spraví niekomu 🙄

andreatytler
2. máj 2021

@valik111 Poznate ten s krevetkami v tyciach na zaclony?
Uz presne neviem zauzlenie a dufam ze to prilis nedomotam...
Manzelsky par sa rovadzal a zena musela nechat spolocny byt muzovi. Ako poslednu veceru pred odchdom si navarila krevetky. Chvostiky napchala do dutych zaclonovch tyciek a odisla.
Muz bol spokojny ale chvostiky zacali zapachat. Snazil sa najst zdroj smradu ale neuspesne. Skoncilo to tak ze musel byt predat (velmi pod cenu, kedze ho nikto nechcel kupit). Kupila ho ex-manzelka za pomoci znamej ktoru manzel nepoznal.
Po prichode do bytu, zaclonove tyce vyhodila, vyvetrala a vymalovala a mala krasny byt za lacny peniaz.
Neviem ci je to pravdivy pribeh ale vzdy sa mi pacil.

valik111
autor
2. máj 2021

@andreatytler presne to som čítala... pobavila som sa a preto som si chcela prečítať viac také príbehy... No žiaľ,ako to tu býva zvykom, to dámy zle pochopili a dávajú mi rady, že pomsta je zla a bla bla bla... Ja to viem, ja som sa nepýtala na názor... Chcela som si len niečo zábavné prečítať...

moniika268
2. máj 2021

@valik111 zabávať sa na tom ze sa niekto niekomu pomsti? 🙈

valik111
autor
2. máj 2021

Bože 🤦🏻 ako čo mala napr tá žena? Ustlať im postieľku a nosiť im raňajky do postele? Na zdraví im nijako neublížila...
Kašlite na to... Moralistky...

kikk
2. máj 2021

@valik111 neporadim pribeh, ale rovno cely film: La cara oculta. Je perfektny! Nudit sa urcite nebudete😉

miadi
2. máj 2021

@valik111 jaj my sme moralistky a ty mas super vkus na zabavu. Len sa neurazaj ked ti dobre radia kaslat na pomstu.Tak si pozri film the help .. tam sa sluzka pomsti ze ju vyhodili tak ze im urobi tortu plnenu svojim 💩. 😃muzovi sa naj pomstis tak ze z neho urobis svojho exa a budes stastna s inym. ( ak si myslis ze si uzasna ) mà to dlhsi efekt ako prehanadlo.

dadula_15
2. máj 2021

Ako ja viem, že to niekedy ženy láka sa proste pomstiť, si myslia, že sa im potom uľaví, no ja si myslím, že sa pomstou do toho celého kruhu ešte viac zamotajú a bolesť aj tak neprejde. Znižovať sa na úroveň toho druhého no neviem

moonlight1210
2. máj 2021

@valik111 to je taka pomsta. Dat niekomu prehanadlo, bavit sa na tom, chvalit sa tym, citit sa sikovna a vynaliezava, ale pred tym konkretnym clovekom zbabelo mlcat a tajit svoj cin. Smiat sa poza chrbat.
Je to v skutocnosti zbabele a trapne.

To s tymi krevetami je (v roznych podobach) znamy pribeh a je to ovela inteligetnejsia forma. Nikomu extra neublizila, no dosiahla svoj ciel.
To je pomsta na urovni.

Ja poznam pomstu, kde veduci bol debil. Zamestnanec z vyroby mu teda narezal pneumatiku. Pochvalil sa kolegom a bavili sa, ako mu vyfuci a bude kupovat novu.
Napotvoru v ten den bola okreska zatvorena pre havariu, tak siel domov oklukou po dalnici. Napotvoru viezol v ten den deti zo skolky. Napotvoru pneumatika strelila prave na tej dialnici.
Prevratili sa cez strechu.
Nikomu sa nastastie nic nestalo, iba on si zlomil ruku a zdemoloval auto.
Jeho podriadeny dal vypoved, aby mu ani nemusel na oci.
Aj takto koncia nepremyslene, prvoplanove, hlupe pomsty typu “prehanadlo” jednoduchych, nerozmyslajucich ludi, ktori vidia len svoj jednoduchy ciel.
Preto ich neuznavam.

(A zaroven si myslim, ze ten kolega je vdacny osudu a navzdy vylieceny z akejkolvek formy pomsty).

cacianka
2. máj 2021

@moonlight1210 otázka autorky smerovala ci sme sa stretli alebo zazili pomstu, ci sme počuli, nie či s tym súhlasíme alebo to robíme a podporujeme pomstychtivost. Nic viac nic menej. Iba príbehy nie morálku.

ankare
2. máj 2021

@oli18 napis o Tom viac

valik111
autor
2. máj 2021

@cacianka A tiež to niektoré vzali tak, že ja sa chcem pomstiť... 🤦🏻
Tiež neviem,prečo mi nadpis premenovali na "pomsta mužovi" mala som tam len pomsta... ako pomsta všeobecné- hocikomu...

valik111
autor
2. máj 2021

A keď už názor,tak tiež som názoru toho,že dať ako pomstu niekomu preháňadlo je lacná, trapna a nebezpečná pomsta ....

miadi
2. máj 2021

@cacianka to nie je moralka normalne zo života .. nedoprajnim ludom co chceli Mne zle som sa “pomstila” ze sa mam dobre.. nie som pomstichtiva ani škodoradostna. To je Proste fakt nie moralizovanie ci hranie sa na “lepšiu.” Poznam par ludi co sa “ pomstili” ale nie je to nic pekne . Dala som svoj navod na podla mna najlepsiu pomstu. Ked sa nepaci 😀to uz nie je Moj problem. ( stretla som aj cloveka ktoremu sa Niekto pomstil tak ze mal zlomenu kazdu jednu kost v tele nez umrel)

andreatytler
2. máj 2021

@valik111 mne sa tiez pacil film Red Sparrow - neviem ako to prelozili do slovenciny... mozno Cerveny vrabec s Jennifer Lawrence. Krase sa tam pomstila svojmu strikovi, ktory ju zneuzil.

nominativ
2. máj 2021

Ja som sa jednemu "pomstila" s človekom, s ktorým by naozaj nechcel, aby som sa pomstila. 😄 Síce o tom možno viem len ja a on, ale spravilo mi to dobre, ľahšie som sa vyliecila.

sidicek
3. máj 2021

@andreatytler tuším som to čítala do záverom ako si ešte aj tie garnize zobral do nového, aby bývalej nič nenechal 😂😂

maxxim
3. máj 2021

@nikca_123 presne tak. Nenávisť plodí nenavisť..

andreatytler
3. máj 2021

@sidicek Moze byt... tak je to este lepsie.
Ja tiez neuznavam pomstu, lebo iba obera ludi o energiu, ale ked sa jedna o fakt velke bezpravie, a nakoniec sa tomu ublizenemu chudakovi podari zvitazit a potrestat toho zleho, tak take pribehy ma vzdy potesia a rada si ich precitam alebo pozriem ako film.