Ponížil som manželku a chem aby mi odpustila

rodik
2. jún 2019

Citovo som ranil manzelku.urazal som ju.nadaval.krical a este k tomu upodozrieval ze niekoho ma.a este nieco ine.povedala ze od vtedy sa v nej nieco zlomilo.uz je ku mne chladna.boli sme u poradkyni a ta ma znicila.manzelka povedala ze som urobil najvecsiu chybu v zivote.ze som ju tam zobral.chce sa rozviest.mame dvoch synov.a v manzelstve sme spolu 14 rokov.ale zijeme uz 23 rokov.chcem aby mi odpustila.hovori ze jej to nejde.a nevie ako to odpustit.milujem ju .uz rok sa trapim.aj deti to vidia a trpia.chodi po veceroch von a prespava u kamaratok.ze v byte je nervozna.co mam robit.

ankasek
2. jún 2019

Bohužiaľ za chyby sa platí. Chce to čas a trpezlivosť.

0silvia0
2. jún 2019

@rodik nechaj ju ísť... lásku si jej mal prejavovať vtedy, keď o ňu stála. Vtedy si sa choval ako debil a už ma toho dosť a nechce ta, zmier sa s tým.

pribinak
2. jún 2019

Tak sa venuj synom, robte si kvalitný program, nech máš funkčný vzťah aspoň s nimi.
Manželke daj čas a uvidis, buď ti odpustí, alebo si dá návrh na rozvod.
ak dá návrh, tak ty súhlas, nemá zmysel byt v manželstve na silu, to nie láska.

arcticcode
2. jún 2019

Ked si ponizil manzelku, predpokladam, ze nie verejne, tak ju teraz povys a verejne 😉 na sposob musis prist sam

eva8
2. jún 2019

Preco si na nu krical? Ona sa s tym musi najprv vysporiadat. V poradni sa citila zle. Odpusti ti, az ked sa naozaj zmieri s tym, co sa stalo. Prespavanie u kamaratok nepomoze. Ak su bez partnera, tym horsie. Bojuj o nu malymi praktickymi pozornostami - poupratovany byt, navarena vecera, vypratana kuchyna, postaranie sa o deti. Najlepsia by bola spolocna dovolenka, aspon ku navrhnut, spolicne vybrat miesto aj s detmi - urobit si s katalagom rodinne dobrodruzstvo, ktore sa mozno vyplni

katarinaina
2. jún 2019

@rodik vzťahy stoja na tom že ľudia sú schopní riešiť problémy a k nim patrí aj to že jednému ujdú nervy a druhý sa musí učiť odpustiť. Daj manželke čas a počkaj ako sa situácia vyvinie. Dôležité je že manželka bude cítiť že si stále pripravný na vzťahu pracovať a že čakáš kedy aj ona bude pripravená. Do ničoho ju nenúť a buď trpezlivý. Keby sa každý musel rozvádzať preto že niekomu ujdú nervy - štatistiky by boli horšie ako sú... Vydrž a ukáž jej že ju naozaj miluješ, buď štedrý a daj manželke čas. Je to šanca aj pre manželku aby sa učila odpúšťať.

rodik
autor
2. jún 2019

@eva8
@eva8 kricsl som na nu lebo zacala chodit s kamaratkami po baroch.chcela sa so mnou porozpravat aby sme niekde chodili spolu.poradkyna ju ze vraj uistila v tom aby sa so mnou rozviedla.deti to prezivaju velmi tazko .starsi je iba pri pocitaci a mensi na mobile.moze byt ze ma nejake milenca.a zakryva to akoze kamaratkami.a chodi spat ako vcera ze vraj na chatu.ku znamym.ze sa tam citi dobre.aj ja v noci nespim a cakam ju.a pitom do prace.a deti su doma same.hovori ze nic zle nerobi a mam jej dat cas.a ze nevie na to vsetko zabudnut.ze mam jej dat cas.o deti sa staram.uz aj pije.bojim sa o nu.tie kamaratky bez priatelou jej davaju rady.

pribinak
2. jún 2019

@rodik skús ju na tu chatu odviesť a uvidis kamarátky, alebo kamarátov

rodik
autor
2. jún 2019

@pribinak to nechce .chodi sama s autom.

0silvia0
2. jún 2019

@rodik to kricanie sa stalo raz? Koľko má manželka rokov? Nemá krízu stredného veku?

arcticcode
2. jún 2019

Chodi sama na chatu autom a potom pije chlast? TAkto, aj my sa doma so ženou niekedy žereme do krvi, máme 26 rokov obidvaja. Ale keď niečo verejne, tak vtedy držime spolu. Tresnem sprostosť - žena upečie tortu a ja ju odfotim a zdieľam na FB, aby všetci videli, akú mám šikovnú manželku. Je to len maličkosť, ale ženy takéto maličkosti ocenia... 🙂

rumba01
2. jún 2019

Pocuj ale toto asi nebolo potom jednorazove ponizenie, ked sa tkto do seba uzavrela. Ako prepac, ale tomuto nejak neverim. to muselo byt viac krat a tak ti aj treba ako az si takto tyral zenu, tak co cakas, ze sa ti bude okolo krku vesat?

0silvia0
2. jún 2019

@rodik ja to vidím na krízu stredného veku. zrazu žene docvaklo, že mladosť konci a nič si neužila, tak začala hyrit a doháňať, čo si neodflamovala zamladi. A ty si to riešil krikom, pre ňu posledná kvapka.

cacianka
2. jún 2019

Nerirs iba zenu ale aj synov.pises ze su stale na mobile a PC.rozdelte si vsetci 3 prace v domacnosti primeraným dielom jednak musia pomahat a jednak ich odputaj od techniky.+ program na spestrenie zabavu a vzdelanie.
Lebo to zle dopadne...

didaa
2. jún 2019

@rodik len zaujímavé, že chlapovi to všetko dopne až keď sa chce žena rozvádzať. Mal si si ju vážit stále. To viete len VY muži nadávať a ziapať po ženách. HANBA!!! na každého raz dôjde!

ka10
2. jún 2019

Zrejme ten tvoj výbuch zlosti nebol prvý krát...ak áno ,zrejme niekoho má a toto sa jej náramne hodilo aby vina padla na teba...to čo je za matku ked sa túla po nociach nechápem a je jej jedno čo prežívajú vaše deti

fadama
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beky1813
2. jún 2019

Ak si po nej hucal cele roky, ponizival ju, tak sa necufuj. Neverim, ze po jednom kriku by sa rozvadzala. Hlavne ma zaujima to "a ešte niečo ine"
Udrel si ju, vsak?

eva8
2. jún 2019

@rodik moj syn si tiez nasiel utocisko v sedeni za pocitacom. Vlastne skor unik od domacich problemov, nezauu jedneho rodicov. Sustred sa teraz na deti, aby sa nestali zavisle. Poznam par, kde ma.icka zacala chodit v piatky sa zabavat, mala rozne navrky, bola pekna, inteligentna, ked ju chlapi z podnikov nahodou s treyli s dietatm, mysleli si, ze je to jej maly surodenec, neverili, az ked ju oslovilo mama. Doma to manzelovi prekazalo, hafali sa. Je tomu uz skoro 15 rokov a tvoria naozaj silny par. Vo vsetkom. Prestala vtedy chodit von. Neboli v poradni.
V poradni poradili rozvod??!! Kefy by mala manzelka cas na svoje zabavky, keby sa musela starat o deti? Zvlastna poradna.
Neviem ako ti poradit. Skus v case, ked chodi von, nebyt doma. Alebo jednofucho, kef vidis chystat sa ju niekam (ak ro nie je pracovne) , pobrat sa a odist. Pohadate sa ako psi, ale bude s detmi a casom zisti, ze vecer a noc s detmi je pre zenu krajsi, ako nejake zurky. A ze tvoj obdiv a pozornosti k nej su vzacnejsie ako od nejakych poloopitych napadnikov., ktorym to je jedno, len si skracuju cas a zvysuju ego

0silvia0
2. jún 2019

@fadama 26 ročný je uplne iný prispievajúci, zle si si prečítala...

fadama
2. jún 2019

@0silvia0 aha. 😂

eva8
2. jún 2019

@rodik ... a skuste zacat niekam chodit spolu, ak uz nie je neskoro. V tejto situacii asi najprv s detmi - ocenia to, a potom sami. Vyberte sa na navstevu k spolocnym znamym, popros ich o po.oc, ne h vas akoze pozyvaju na navstevu, alebo von na oslavu niecoho

kittykat22
2. jún 2019

@rodik manželku si terorizoval dlhé roky a po hádke ktorú si nám tu opísal, konečne dostala rozum a povedala pápá. Ešte máš tu drzosť ju brať do poradenského centre, kde jediné čo si chcel, je aby pochopila, aký si ty skvelý partner. Keď nefunguje nátlak doma, pomôžem si odborníkom ktorý na ňu zatlačí. No môj zlatý osprchuj sa studenou vodou. Manželke blahoželám k dobrému rozhodnutiu. Teba sa zbaviť, je ako vyhrať športku. Ešte nech sa odsťahuje a bude to najlepšie.

pribinak
2. jún 2019

Hm, len či tvoja drahá žienka nehľadala zámienku ako vyvolať krízu!

Chodí na chatu sama. Pije. A ty si stále myslíš, ze nikoho nemá....... Neviem či ta nazvať naivnym alebo rovno sprostým

Povedz jej rovno: nápis žiadosť o rozvod. A zariad sa podľa jej odpovede.

Toto je aký vzťah? Toto je manželstvo len na papiery

koniarova
2. jún 2019

@pribinak Tiež si myslím, že niekoho má. A toto je len zámienka.

pribinak
2. jún 2019

@koniarova decká už malé nemajú, nemusí im stať za zadkom. Muža pozná viac ako 23 rokov. maju za sebou krízu. Ma voľne ruky a voľne pole

akecheta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hanata
2. jún 2019

Je to len nazor z jednej strany, ale z toho, co si pisal, si tiez myslim, ze niekoho ma(la). Ak taketo spravanie nebolo z tvojej strany dlhodobe, tak si myslim, ze jej len vyhovuje, ako sa to vyvinulo a moze spinu hadzat na teba a pritom chytit druhy dych a uzivat si s "kamoskami" na chate. Podla mna ziadna normalne zena s 2 detmi nechodi pravidelne na chaty s kamoskami. Mozno vynimocne, ked je nejake jubileum, alebo fakt dobra prilezitost, ale podla mna si tam len uziva "nieco ine".

marseillefan
2. jún 2019

No ja si myslím, že má milenca... nie je normálne, aby si 40+ ročná žena chodila pravidelne prespávať ku kamarátkam a na chaty. A ako tu už povedali predo mnou, zrejme len hľadá zámienku ako sa s tebou rozvadiť, lebo nemá "gule", aby sa priznala, že je štetka. Tak, či tak, váš vzťah je uzavretý...

deti95060810
2. jún 2019

chodí len tak prespávať? Hm...skús aj ty čo to spraví...