Ponížil som manželku a chem aby mi odpustila
Citovo som ranil manzelku.urazal som ju.nadaval.krical a este k tomu upodozrieval ze niekoho ma.a este nieco ine.povedala ze od vtedy sa v nej nieco zlomilo.uz je ku mne chladna.boli sme u poradkyni a ta ma znicila.manzelka povedala ze som urobil najvecsiu chybu v zivote.ze som ju tam zobral.chce sa rozviest.mame dvoch synov.a v manzelstve sme spolu 14 rokov.ale zijeme uz 23 rokov.chcem aby mi odpustila.hovori ze jej to nejde.a nevie ako to odpustit.milujem ju .uz rok sa trapim.aj deti to vidia a trpia.chodi po veceroch von a prespava u kamaratok.ze v byte je nervozna.co mam robit.
Za mňa, nechaj ju ísť, nech si nájde svoje šťastie. Keď sa to už raz v nej zlomilo, city sa zrejme už nevrátia, už by to bol iba rozum.
Ani jeden z partnerov nemá právo kričať na toho druhého, ale ktorá poriadna žena a matka dvoch detí chodí so slobodnými kamarátkami po chatách a baroch? Vášmu partnerovi by sa to páčilo? Lebo po prvé ja by som to nedokázala ale viem, že keby som aj chodila manžel by mi to netoleroval a ja jemu tiež nie. Vypadnúť raz za čas OK ale tiež sa prikláňam k tomu, že niekoho má ....
žiadne manželstvo kde sú deti sa nemá len tak zahodiť, treba dať ešte šancu a ak sa to opať pokašle tak bohužiaľ ... ľutujem tie deti :-/ veľká nezodpovednosť rodičov ... skúste sa správať ako pred rokmi keď sa do Vás zalúbila, zmente šatník, účes, budťe veselší, robte si program s deťmi, možno pookreje, ak v tom aj je 3tia osoba a dokázali by ste to prepáčiť treba jej otvoriť oči, že jej nikto nedá to čo jej dávate vy. ISTOTU ale prosím Vás bez kriku, nervov!!!
Neverím že takého človeka ako tento tu ho zastavate riešite ženu a nie to prečo to všetko robi.... Taky človek sa nezmení a očividne jej chýba pozornosť láska a pekne slová keď uteká z domu... Ktora by vydržala urážky, ponižovanie hádky... Do poradne by si mal ísť ty aj keď pochybujem ze by pomohlo... Treba sa zamyslieť prečo od teba uteká a trávi radšej čas s kamarátmi ako s psychickým tyranom...
Baby, odkial to beriete, ze krical pravidelne? Nedivila by som sa, keby ju nazval ku... po tom, co ta zenska vyvadza. Vy by ste nechali doma deti same s tyranom? Asi nie. Teda tyrAnom asi nebude
Za to že chodí niekam prespávať niekoho má??? To by takých bolo.Chyba musí byť z každej strany!Sadnúť si a porozprávať sa ako dvaja dospelý ľudia a zistite kto čo chce a ako budete spolu fungovať ak má teda ešte záujem....
Prepáč!!!!! Ale podľa mna niekoho ma!!! Ku kamoskam? Na noc? Do barov? Na chatu? Otvor oci chlape... ty sa doma staras o deti a ona sa ti kur*i, este ti to aj dáva za vinu, lebo si zlyhal ty a ponížil si ju.... vzťah je o komunikacii. Keby som mala problemy s manželom, bola by som vďačná, keby navrhol poradňu. Ona ti ju vyčíta. Lebo nechce o ten vzťah bojovat. Má iný, pochop to.
mne to pride ako vymyslena somarina.. uz len ta veta, ze "zobral ju ku poradkyni a zena mu to vycitala" - ved ked tam nechcem ist, tak tam nepojdem - ci ju odniesol v taske? 🙈 a ked som docitala diskusiu do konca, ze ohrdnuty pan sa este aj vymazal z MK, tak 🤐 (nechapem, ako ho tu vsetky obranujete, ze ona urcite niekoho ma - na vas keby muz nazjapal a urazal a neviem co este - boli by ste doma s radostou? asi ste to nikdy nezazili, ked ho lutujete a ju odsudzujete, pritom poznate len jeho verziu..)
@rodik to je kríza stredného veku. Ak ju máš stále rád, nevzdaj to a bojuj. Hlavne veľa pochopenia, trpezlivosť ti prajem. Možno to bude dobré pre vás oboch si uvedomiť kto kde patrí. Ver mi. Ešte príde raz sama s prosikom. Len rob všetko ako ti písala, komentár vyššie. Snaž sa starať o deti, ak treba o domácnosť a uvidíš pochopí čo stratí... Neverím, že bola chyba len v tebe. V oboch vás. Vždy je chyba v obidvoch. Možno aj v komunikácii, keď jeden prestáva milovať toho druhého. Každopádne vydrž a netlač na ňu. Tým by si to len zhoršil. Necnucuj sa jej! Teraz bud hlavne milý, veselý, čo najviac ak sa dá v pohode.. Ukáž jej čo stratí... Pripomeň jrj skôr tie veci co ste kedysi milovali, pripomeň miesta kde vám bolo fajn keď ste sa spoznali. Spominaj ns com ste sa kedysi smiali. Prechádzate krízou, ale musíš veriť, bojovať a byť hlavne trpezlivý. Nič nepôjde ľahko, ale cesta je vždy... Veľa šťastia a trpezlivosti, nech to dopadne v tvoj prospech, v prospech rodiny
Pevne verím, že sa ti podarí zachrániť manželstvo, lebo pamätaj, ak niekoho miluješ, VŽDY TO ZATO STOJÍ! 😊

@rodik ...reči sa hovoria..chlieb sa je. Niektoré veci sa nedajú vyrozpravat..musia sa odzit. Zi tak..aby sa raz sama seba spytala...preco zanevrela na tohoto skveleho muza. Ak chces..aby sa vyliecila rana ..ktora jej ostala...tak sa rad s najlepsim lekarom...casom. A chyby neopakuj. Ak vsak chces len aby s tebou ostala..tak ju priviaz za nohu k radiatoru....☺