Ponížila som sa
Ahojte.. mala som krátky vztah s mojim kolegom. Nastastie je z iného oddelenia ale pracu mame prepojenú takze občas spolu musíme komunikovať cez firemný chat. Rozišli sme sa. On si ma vsade zablokoval a ja som sa natoľko ponizila, že som mu na firemný chat napisala, či si mozme zavolať. On mi povedal že už nechce rozoberať vztah ani nič a že co teda chcem… že už sme si povedali všetko. A ja som mu napisala či mi dá druhu sancu. Ano ja viem, nemala som to urobiť, bolo to zúfale, klesla som strasne nízko. A on mi nato napisal že druhu šancu budem mat s niekym inym že u neho nie. Ach.. citim sa tak ponizena, najhoršie že ta konverzácia nejde zmazať a citim sa strasne trapne. Ako na to prestať mysliet? Ja som z toho už vyzriezvela, neozvem sa mu už samozrejme nikdy ak nebudem musieť pracovne ale neviem prestať mysliet na to, ako veľmi som klesla. Ponúkla som sa mu sama od seba.
Skola zivota😉 Neponizila si sa. Za mna si urobila si spravnu vec, ked si poziadala o dalsiu sancu a isla s kozou na trh uprimne a s citmi. Nemusis neskor lutovat, ze si to neskusila. V reale, Ty si najskor odmietla jeho, on teraz odmietol Teba, viacmenej ste si kvit.
@78787878 lenže je mu je to jedno a ja trpim.
hmm, povedal by som ze je to akasi seda zona. nemozes za to ani ty ani on. pre teba bolo skoro a on si bol asi tebou isty, teraz chces ty no on nie. zivot ide dslej najdes si dalsieho.
Ja by som.ti poradilo jedno.
Keďže sa ta konverzácia nedá vymazať a ty si myslis,že si sa ponizila...
Napíš mu stále na ten chat niečo v zmysle :"mam.to spracované,mal si pravdu,nemá to význam."
Proste neostane tá konverzácia kde ho prosíš o to,aby ste to dali naspäť do kopy ako posledná,nebude ta už tak trápiť
Ja si myslim ze on trucuje. Tvar sa akoze si vyrovnana s tym ( aspon pred nim)a mozno kdd uvidi ze netrpis tak sa zlakne a mozno zabojuje o Teba ked ta mal tak rad.
@nini1978 to by bola len dalsia sprava, ktorú by som mu poslala ja… zase by bol na koni🤨
@bosorka2302 vieš ja praveze o tých citoch už aj veľmi pochybujem. Zo dňa na deň to z neho “odišlo” ešte večer predtym mi napisal “dobru noc zlato moje” a rano? Uplne iny clovek, akoby mu niekto vyoperoval mozog z hlavy. Ten zvrat o 180 stupňov som vôbec nepochopila, možno preto to nedokážem vôbec prijať. Takze osobne si myslim, že už nikdy nenapíše 🙂 ak to raz uzavrel a odmietol ma, nezmení názor a pravdupovediac už by som ho nechcela. Teraz ano, ale verim že o mesiac dva znovu nadobudnem hrdosť
Prosim Ta takych som uz zazila a vzdy sa casom ozvali ked videli ze som spokojna,vysmiata
@bosorka2302 medzi nami je diaľka asi 300km, ak nechceme tak sa nestretneme max na služobnej ceste takze to či som vysmiata on nema ako zistiť
@bosorka2302 ešte mi napisal že: dufam že raz pochopíš prečo som taky. ( to som pochopila tak. Že keď budem s niekym inym stastna tak si poviem že ešte že som neskončila “s ním” ..) to beriem ako ozajstný dokaz toho že tam žiadna laska nebola z jeho strany
To bude daky manipulator
Nie,to by bola BODKA z tvojej strany za celou tou situáciou
@nini1978 poslala som mu to a už nesmiem na neho mysliet!😊
Súhlasím,nechaj to tak!
A dobre si urobila ....možno si stále myslel,že ty budeš do nekonečna dúfať ..teraz uz mu musí byť jasné,že to máš u prdele.
Držím palce,prejde ťa to určite,veľa síl!
Nikto na nikoho neje tlačiť vo vzťahoch,mysli na to,že ste chceli rozdielne veci
neda mi ale chyba v tvojom rozmyslani. Ty sa chces zo svojim buducim partnerom v niecom predbiehat? kto z koho? kto je tu nad vecou a kto je "na koni" ? pripada mi to ako dnesne socialne siete napisem niekomu a potom cakam ale neprecitam si to hned lebo potom by som mohla vyzerat akoze mi na nom naozaj zalezi alebo ma zaujima co mi napisal radsej to necham tak a budem sa tvarit ze som nedostupna.. ked som este chodil na tieto zoznamovacie appky a zeny mi odpisovali tymto sposobom resp. hrali nezmyselne hry hned som s nimi skoncil nemam 14 rokov, myslim ze ty tiez nie, skus sa nad tym zamysliet co je pre teba dolezite, ak je to ten chlap tak sa podla toho chovaj.
@hayabusa1337 neviem,ale je to veľmi jednoduché,je mi divné,že to nechápeš
Nejde vôbec o to,kto z koho
Keďže autorku nechal manik,ale ona sa s tým nevedela vyrovnať,chýbal jej,skúsila sa vratit.a cíti sa byť ponížená od chlapa,ktorý ju odmietol.
@nini1978 nuz ale si si zjavne neprecitala ze preco ju nechal, prejdi si ostatne komentare a pochopis cely kontext

takze ste sa vlastne rozisli kvoli tomu, ze si sa odmietla ponizit a prisposobit sa tomu, co si ty nechcela.. mozes byt vdacna, ze ti tu druhu sancu nedal, lebo to by si sa este len ponizila, keby si sa nechala donutit svojimi emociami robit ustupky