icon

Poraďte manželskú poradňu

nevladzem
28. júl 2016

Dievcata najdu sa tu nidktore ktore maju snou skusenost... Co mam od toho ocakvat,pomohla vam v niecom uvedomif si veci ale celkovo pomohlo vam to v partnerstve manzelstve. Z akých dôvodov ste tam boli a ak mozte poradte kam s ktorou ste boli spokojné v akomkoľvek kute SVK.dakujem

maria117
28. júl 2016

@nevladzem neviem v akom "stadiu" ste a v akom duchovnom rozpolozeni,ale ja by som Ti odporucila nejaku krestansku akciu zameranu na manzelov - ine nabozenstvo ale nebyva prekazkou pre zucastnenie... podla moznosti skus pozriet v okoli kurz Manzelske vecery - byva 1x za tyzden cca 2h, tusim 9 tyzdnov...al kurz Rut to byva jeden vikend. Tieto kurzy zvykne robit viacero komunit/spolocenstiev , najdes vo viacerych mestach/ lokalitach..... potom su aj tyzdenne,tie byvaju teraz cez prazdniny a uz asi nestihate,ale pre info pozri manzelaky - manzelske stretnutia, byvaju v BB al Kana pre manzelov. Osobnu skusenost mam s poslednym- s Kanou a odporucam.... este z knih mozes skusit Dar lasky, Kniha o manzelstve, Moc manzelkinych modlitieb,.... a stranka,kt som nedavno nasla,ale este som velmi neprestudovala - http://www.zachranamanzelstva.com

nevladzem
autor
29. júl 2016

@maria117 dakujem no mam obavu ze nedosiahnem ani tej poradne nie tak kredtanske sedenia ale dakujem z radu