Pomohla vám manželská poradňa?

27. jún 2022

Ahojte, pomohla niekomu manzelska poradna? Zvazujeme s manzelom, teda skor manzel, mne sa nechce verit, ze by to niekedy niekomu mohlo pomoct, tak by som rada vedela, ci ma niekto skutocnu skusenost a pomohlo mu to. Dakujem ❤️.

hilda08
27. jún 2022

Ak su obidvaja ochotní na sebe a na vzťahu pracovat moze pomoct, najdôležitejšie je problem vediet pomenovať a niekedy to vie najlepsie tretia nezávislá osoba. Poznam par, ktorému pomohla, aj ktorému nepomohla. Zalezi od prístupu a vôle 🙂

zuzanazu85
27. jún 2022

Mne pomohla moja starká 😅. Ked si neviem rady s mojím drahým,keď sme ,,ofučaní",vždy mi povie. ,,Zuzka moja,nerieš zbytočnosti,nerieš nikdy dlho,keď ťa ľúbi,ono ho to prejde skôr než teba a nezabudni na to,že milé slovo je silnejšie , než ticho" .😌😆.

pinaofina
28. jún 2022

Moze pomoct, ak ste ochotni do toho ist s cielom na sebe pracovat a mat otvorenu mysel. Ak tam pojdete s tym, ze ten clovek nemoze vediet lepsie ako vy a s pochybovanim od zaciatku, tak je sanca ovela mensia. Napriklad sa treba pripravit aj na to, ze ten clovek je objektivny a moze niekedy, ked sa to tebe nepaci, byt na strane partnera a naopak. Nie teda, ze sa za neho ide bit, ale proste pridu situacie tazke pre ego.
Ja mam blizku rodinu, pre ktoru prave toto bol kamen urazu, preco to nefungovalo. Mysleli si, ze len oni su v prave a akonahle sa povedali nieco na “obranu” druhej strany, tak uz psychologicka bola je*nuta a nic nevie 🥲🤷🏻‍♀️
Takze ak ste s tymto zmiereni, pripraveni si priznat chybicky a obaja na sebe makat, tak moze byt ucinna 😊

mamickarodicka
5. júl 2022

ani nie… ale sestre áno asi záleží na ľuďoch

zuzudrnda
6. júl 2022

@zuzanazu85 staré mamy su úžasné. Rady overené rokmi❤️