icon

Poriadok pred rodinou

5. júl 2025

Co s takym chlapom?
Keby to neslo do extremu, asi by ho kazda chcela.
Kym neboli deti, bolo to ok, lebo sme poriadok v byte udrziavali lahko.
Deti je viac, su este velmi male a bordel stale, aj ked sa snazime minimalisticky zit, tzn. len tie napotrebnejsie veci a hracky mame. Ale zijeme v byte a tam vsetko vidiet.
On pracuje 6 dni do tyzdna a 7 den vyuziva na upratovanie. Detom sa venuje minimalne ak vobec.
Vsetko co sa deti tyka, je vsetko na zene.
Co sa tyka penazi je to ok, ked pojde zena pracovat bude to este lepsie, kedze ma dobru pracu.
Upratovacku razne chlap odmieta.
Boli pocas jeho dovolenky u jej rodicov na viac dni, chlap dopredu planoval ze co bude robit, aby sa nahodou nenudil. Rozhodol sa ist na samozber, sam si obral ovocie a dalsi den ho pozavaral a robil dzem. Este si to celodenne robenie dzemu pochvaloval (len ovocie a cukor tzn musel dlho miesat) ze sa super odreagoval pri tej monotonnej praci. Inak nepracuje manualne.
Zenu stve ze ked ma chvilu volna vzdy si vymysli nejaku robotu a s detmi akoze nemoze byt Ani. vecer nepomaha uspavat lebo ved treba kuchynu upratat. Ked zena povie ze chce chvilu ticho a tmu aby mohla ten pocet deti uspat, on je urazeny.

glade22
5. júl 2025

Tak ja musím aj upratať, aj to ovocie zohnať a pozavarat, aj deti uspať a potom ešte aj kuchyňu umyť. 😂 Čiže z mojho pohľadu veľká pomoc 🙂
Ale chápem...tak ja neviem, čo my tu vymyslíme? Oni si to musia vykomunikovať. Veď ten chlap možno ani nevie, že to jeho manželke až tak strašne vadí.

danica2711
5. júl 2025

to píšeš o sebe alebo sa staráš niekomu inému do života? Lebo ten text je raz tak a raz onak. Ak si to ty, tak načo si mala kopu detí s mužom, ktorý sa o ne nezaujíma?

viestta
5. júl 2025

Nevidim najmensi problem v tom, ak clovek, ktory si "zaraba hlavou" ju zresetuje pri vareni lekvaru. Alebo pri inej manualnej praci. To, ze ju uprednostnuje pred detmi a rodinou uz problem je, ale je trosku neskoro toto riesit ked uz je deti viac. Problem je v tom, ze sa vy dvaje neviete dohodnut ako bude fungovat vasa rodina. To ste mali mat dohodnute uz pred plodenim deti, najneskor po narodeni toho prveho.

andrea2667
7. júl 2025

Daj ho naklonovať. 1 kus kúpim 😀

autor
7. júl 2025
@andrea2667

@andrea2667 darujem :D

marca12
7. júl 2025
@andrea2667

@andrea2667 Cosi,takeho ani zadarmo.

kikappp
7. júl 2025

Môj relaxuje pri umývaní riadu aj ked mame umývačku tak on rad umýva 😀A úprimne keď si mam vybrať bordel v kuchyni a ľahnúť k decku uspavat ,beriem uspavanie 😀